Artırrıcı işe yarar mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vaLianT05
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Artırrıcı işe yarar mı ?

Mesaj gönderen vaLianT05 »

Arkadaşlar Ejder Asa olmadan büyücü bir hiç . Benim Ejder Asa yapmam lazım ve Şans Artırıcı almayı düşünüyorum %60 lık bir şans artırıcı alırsam günde çekebilcegim mavi topaz sayısı kaç olabilir ? Bu şans artırıcı gerçekten işe yarar mı ?
Hooligann - Büyücü
Deathontimexbüyü - Büyücü

Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı

Deathontimexşifa - Şifacı
Kullanıcı avatarı
RootAdmin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Artırrıcı işe yarar mı ?

Mesaj gönderen RootAdmin »

Şans işi dostum ;) Devamlı aynı tarz konular açma bu başlık altından devam edelim.

Bence sarraf artırıcı al , yeraltına in(Klandaysan kesilmemek için) ve bütün topaz madenlerini sırayla turla.Ama dediğim gibi şans işi , artırıcı küçükte olsa fayda eder.
İnsanın Hıyarı Bostanda Yetişmez...
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.facebook.com/EfendilerLoncasi
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

Arkadaşa katılıyorum gercekten fakat maden çekemeyen arttırcı olsada cekemiyor olmasada cekemiyor malesef.O yüzden almadan önce bir kez daha düşün derim kafanı karıştırmak istemem ama malesef bu böyle kardeş. İyi Forumlar ;)
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

vaLianT05 yazdı:Arkadaşlar Ejder Asa olmadan büyücü bir hiç . Benim Ejder Asa yapmam lazım ve Şans Artırıcı almayı düşünüyorum %60 lık bir şans artırıcı alırsam günde çekebilcegim mavi topaz sayısı kaç olabilir ? Bu şans artırıcı gerçekten işe yarar mı ?
yarar yarar al sen illa bir işe yarar ya sana oyunu bıraktırır yada istediklerini alırsın bu kadar basit iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

vaLianT05 yazdı:Arkadaşlar Ejder Asa olmadan büyücü bir hiç . Benim Ejder Asa yapmam lazım ve Şans Artırıcı almayı düşünüyorum %60 lık bir şans artırıcı alırsam günde çekebilcegim mavi topaz sayısı kaç olabilir ? Bu şans artırıcı gerçekten işe yarar mı ?
Merhabalar ;

Şans Arttırıcı Sana illa Mavi çekersin diye bir Söz Söylemiyor , Arttırıcı Sadece %60 İhtimalle 2 Çanta Çıkmasını Sağlıyor buda o madenden bi sonrakı çıkacağı madeni sana önceden veriyor. Bilmem anlatabildim mi.

İyi Eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Merhabalar;
Sarraf artırıcı ürünü biraz açıklamak gerekirse;
Sarraf Artırıcı (%60/%60) sizin bir madenden (örn:elmas) %60 lık oranda saf ve nadide maden çekmenizi sağlamaz.Sadece sizin o madenden çektiğinizde var olan saf ve nadide maden çekme şansınızı %60 oranında artırır.Örnek vermek gerekirse;

-Elmas madenini çekeceksiniz.
-Oyunda ki her karakterin kendine özgü (şans artırıcıları olmadan) eşit miktarda saf ve nadide maden çekme şansı vardır,
-Bu şansa örneğin %5 diyelim,
-Siz dükkandan sarraf artırıcı ürünü alıp bu madeni çektiğinizde var olan %5 lik şansınız % 60 oranında artıp %8 oluyor.
[ Bknz: 5*60=300 , 300/100=3 , %5+%3=%8 ]
-Sarraf Artırıcı Ürün ayrıca her sarraf madeni çektiğinizde %60 oranında çif torba çekmenizi sağlar (10 torbadan 6 sı çift)

İyi Forumlar..!
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

adresbu yazdı:
Merhabalar ;

Şans Arttırıcı Sana illa Mavi çekersin diye bir Söz Söylemiyor , Arttırıcı Sadece %60 İhtimalle 2 Çanta Çıkmasını Sağlıyor buda o madenden bi sonrakı çıkacağı madeni sana önceden veriyor. Bilmem anlatabildim mi.

İyi Eğlenceler.
Yanlıs biliyorsun 2.ve 3.vü derecenden saf maden çekme şansınıda tam olarak bilmiyorum ama %15ti sanırım arttırıyor.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

LAstRoManC3 yazdı:
adresbu yazdı:
Merhabalar ;

İyi Eğlenceler.
Yanlıs biliyorsun 2.ve 3.vü derecenden saf maden çekme şansınıda tam olarak bilmiyorum ama %15ti sanırım arttırıyor.
Emin misin?
Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
Sarraf Artırıcı (%60/%60) sizin bir madenden (örn:elmas) %60 lık oranda saf ve nadide maden çekmenizi sağlamaz.Sadece sizin o madenden çektiğinizde var olan saf ve nadide maden çekme şansınızı %60 oranında artırır.Örnek vermek gerekirse;

-Oyunda ki her karakterin kendine özgü (şans artırıcıları olmadan) eşit miktarda saf ve nadide maden çekme şansı vardır,
-Siz dükkandan sarraf artırıcı ürünü alıp bu madeni çektiğinizde var olan %5 lik şansınız % 60 oranında artıp %8 oluyor.
-Sarraf Artırıcı Ürün ayrıca her sarraf madeni çektiğinizde %60 oranında çif torba çekmenizi sağlar (10 torbadan 6 sı çift)

İyi Forumlar..!
:arrow: :arrow:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
vaLianT05
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen vaLianT05 »

Fahrenheit yazdı:Merhabalar;

İyi Forumlar..!

Güzel kardeşm yardımın için teşekkür ederim. Çok açıklayıcı oldu. Birşey sormak istiyorum sana .. Diyelimki ben Elmas Madeninden Menekşe Elmas çıkardım bundan 2 tanemi gelecek bana ? %60 artırıcısı varken ?
Hooligann - Büyücü
Deathontimexbüyü - Büyücü

Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı

Deathontimexşifa - Şifacı
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

1 torbada 2 menekşe ! güzel fantazi

günde 1 menekşe çekersen çok şanslısın 2 çekersen anormal şanslısın yetmez anormal de ballısın demektir.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön