Artırrıcı işe yarar mı ?
Artırrıcı işe yarar mı ?
Arkadaşlar Ejder Asa olmadan büyücü bir hiç . Benim Ejder Asa yapmam lazım ve Şans Artırıcı almayı düşünüyorum %60 lık bir şans artırıcı alırsam günde çekebilcegim mavi topaz sayısı kaç olabilir ? Bu şans artırıcı gerçekten işe yarar mı ?
Hooligann - Büyücü
Deathontimexbüyü - Büyücü
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Deathontimexşifa - Şifacı
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Re: Artırrıcı işe yarar mı ?
Şans işi dostum
Devamlı aynı tarz konular açma bu başlık altından devam edelim.
Bence sarraf artırıcı al , yeraltına in(Klandaysan kesilmemek için) ve bütün topaz madenlerini sırayla turla.Ama dediğim gibi şans işi , artırıcı küçükte olsa fayda eder.
Bence sarraf artırıcı al , yeraltına in(Klandaysan kesilmemek için) ve bütün topaz madenlerini sırayla turla.Ama dediğim gibi şans işi , artırıcı küçükte olsa fayda eder.
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Arkadaşa katılıyorum gercekten fakat maden çekemeyen arttırcı olsada cekemiyor olmasada cekemiyor malesef.O yüzden almadan önce bir kez daha düşün derim kafanı karıştırmak istemem ama malesef bu böyle kardeş. İyi Forumlar 
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
yarar yarar al sen illa bir işe yarar ya sana oyunu bıraktırır yada istediklerini alırsın bu kadar basit iyi forumlarvaLianT05 yazdı:Arkadaşlar Ejder Asa olmadan büyücü bir hiç . Benim Ejder Asa yapmam lazım ve Şans Artırıcı almayı düşünüyorum %60 lık bir şans artırıcı alırsam günde çekebilcegim mavi topaz sayısı kaç olabilir ? Bu şans artırıcı gerçekten işe yarar mı ?
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhabalar ;vaLianT05 yazdı:Arkadaşlar Ejder Asa olmadan büyücü bir hiç . Benim Ejder Asa yapmam lazım ve Şans Artırıcı almayı düşünüyorum %60 lık bir şans artırıcı alırsam günde çekebilcegim mavi topaz sayısı kaç olabilir ? Bu şans artırıcı gerçekten işe yarar mı ?
Şans Arttırıcı Sana illa Mavi çekersin diye bir Söz Söylemiyor , Arttırıcı Sadece %60 İhtimalle 2 Çanta Çıkmasını Sağlıyor buda o madenden bi sonrakı çıkacağı madeni sana önceden veriyor. Bilmem anlatabildim mi.
İyi Eğlenceler.
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Merhabalar;
Sarraf artırıcı ürünü biraz açıklamak gerekirse;
Sarraf Artırıcı (%60/%60) sizin bir madenden (örn:elmas) %60 lık oranda saf ve nadide maden çekmenizi sağlamaz.Sadece sizin o madenden çektiğinizde var olan saf ve nadide maden çekme şansınızı %60 oranında artırır.Örnek vermek gerekirse;
-Elmas madenini çekeceksiniz.
-Oyunda ki her karakterin kendine özgü (şans artırıcıları olmadan) eşit miktarda saf ve nadide maden çekme şansı vardır,
-Bu şansa örneğin %5 diyelim,
-Siz dükkandan sarraf artırıcı ürünü alıp bu madeni çektiğinizde var olan %5 lik şansınız % 60 oranında artıp %8 oluyor.
[ Bknz: 5*60=300 , 300/100=3 , %5+%3=%8 ]
-Sarraf Artırıcı Ürün ayrıca her sarraf madeni çektiğinizde %60 oranında çif torba çekmenizi sağlar (10 torbadan 6 sı çift)
İyi Forumlar..!
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
Yanlıs biliyorsun 2.ve 3.vü derecenden saf maden çekme şansınıda tam olarak bilmiyorum ama %15ti sanırım arttırıyor.adresbu yazdı:Merhabalar ;vaLianT05 yazdı:Arkadaşlar Ejder Asa olmadan büyücü bir hiç . Benim Ejder Asa yapmam lazım ve Şans Artırıcı almayı düşünüyorum %60 lık bir şans artırıcı alırsam günde çekebilcegim mavi topaz sayısı kaç olabilir ? Bu şans artırıcı gerçekten işe yarar mı ?
Şans Arttırıcı Sana illa Mavi çekersin diye bir Söz Söylemiyor , Arttırıcı Sadece %60 İhtimalle 2 Çanta Çıkmasını Sağlıyor buda o madenden bi sonrakı çıkacağı madeni sana önceden veriyor. Bilmem anlatabildim mi.
İyi Eğlenceler.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
Emin misin?LAstRoManC3 yazdı:Yanlıs biliyorsun 2.ve 3.vü derecenden saf maden çekme şansınıda tam olarak bilmiyorum ama %15ti sanırım arttırıyor.adresbu yazdı:Merhabalar ;vaLianT05 yazdı:Arkadaşlar Ejder Asa olmadan büyücü bir hiç . Benim Ejder Asa yapmam lazım ve Şans Artırıcı almayı düşünüyorum %60 lık bir şans artırıcı alırsam günde çekebilcegim mavi topaz sayısı kaç olabilir ? Bu şans artırıcı gerçekten işe yarar mı ?
İyi Eğlenceler.
:arrow: :arrow:Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
Sarraf Artırıcı (%60/%60) sizin bir madenden (örn:elmas) %60 lık oranda saf ve nadide maden çekmenizi sağlamaz.Sadece sizin o madenden çektiğinizde var olan saf ve nadide maden çekme şansınızı %60 oranında artırır.Örnek vermek gerekirse;
-Oyunda ki her karakterin kendine özgü (şans artırıcıları olmadan) eşit miktarda saf ve nadide maden çekme şansı vardır,
-Siz dükkandan sarraf artırıcı ürünü alıp bu madeni çektiğinizde var olan %5 lik şansınız % 60 oranında artıp %8 oluyor.
-Sarraf Artırıcı Ürün ayrıca her sarraf madeni çektiğinizde %60 oranında çif torba çekmenizi sağlar (10 torbadan 6 sı çift)
İyi Forumlar..!
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
İyi Forumlar..!
Güzel kardeşm yardımın için teşekkür ederim. Çok açıklayıcı oldu. Birşey sormak istiyorum sana .. Diyelimki ben Elmas Madeninden Menekşe Elmas çıkardım bundan 2 tanemi gelecek bana ? %60 artırıcısı varken ?
Hooligann - Büyücü
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
1 torbada 2 menekşe ! güzel fantazi
günde 1 menekşe çekersen çok şanslısın 2 çekersen anormal şanslısın yetmez anormal de ballısın demektir.
günde 1 menekşe çekersen çok şanslısın 2 çekersen anormal şanslısın yetmez anormal de ballısın demektir.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu