kafemeze yazdı:Bu Dönemlerde Oynamıştım Çok Güzeldi Eminönü Arz Sancağının Orası Kurtadam ve Kurtadam (Lider) vardı Antreponun Ordaki Uçakta Tepegözler Vardı.Bayrağın Orda Taşkanatlar vardı Hatta Bir Etkinlikte 800 Adet Taşkanat Derisi Toplayıp Getirene İsmini İteme Vermişlerdi Hatta TncyEkoClgnUykszz bu 4 arkadaş beraber toplamıştı
Kurt Adam ve Kurtlıder (sımdının KurtAlfa Sı ) Şifacı Tek basına kesebılıyordu
Kurt Adamlar Zaten Vardı var olucaktı Etkınlık degıldı onlar normaldıler yannız
Sonra Labırette Sadece Bır TepeGöz Vardı (sımdı Tek kan calan var ).
Etkınlık oldu TepeGöz [USTA] Geldı Zehır Atıyorlardı Ve Emınönunde Bır kaç Bölgeye yerlestırıldı .
Ama Hılesı Bulununca Herkes ucaga Hucum ettı (suya Dusuruyorduk biz) . Ve Ozamanlar paket ortaya Duserdı Arttık allah ne verdıyse kım kaparsa Anfı elmas 'ı
Ve Mustesem an 10 Adet Anfıkalatör 'elması getırene komutandan ''MEv MEteor Eldıven'' HEdıye
+
800 Taş kanat derisi
Bu çok kötü Bir Görev Di emınönu sokaklarının Her tarafı Taş kanat Doluydu ve Gercekten görev yapmakta zorlanıyorlardı
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]
Wizards yazdı:o senin üçüç onsekiz dediklerin yazıyla yazılmış karakterler burda direk sayı verilebiliyor
sayı verilebildiği dönem sanıyorum ki 25 lvl in sınır olduğu labirent bölgesinin olmadığı zamanlardan kalma
Sence 25 'lwl Zamanı varmıydı veya bu kanıya nereden vardın :?:
cunku Ben öle bısı Hatırlamıyorum bıraz aydınlatırmısın bızı
Veya SÖle söluyeyım
25 Sevıye Sınırı var dıyorsun Bence uydurma bu
LAbırent Görevlerı (zıncırleme )17 Sevıyeden baslar...
22 Sevıyede Phılotheosun 30 Sevıyeye Aıt Ve 28 Sevıyeye Aıt 1 Görevı var ...
Beyler Biraz Kanıtlara dayalı konusalım
vardı bilip bilmeden konuşmayalım. mantık yürüterek varılabilecek bir şey değil bu. Ona bakılırsa sığınaklar 39 level zamanında olmamasına rağmen sığınakların ilk görevi 16 leveldedir?
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır. Benler TaTMiNaTöR (49)
Wizards yazdı:o senin üçüç onsekiz dediklerin yazıyla yazılmış karakterler burda direk sayı verilebiliyor
sayı verilebildiği dönem sanıyorum ki 25 lvl in sınır olduğu labirent bölgesinin olmadığı zamanlardan kalma
Sence 25 'lwl Zamanı varmıydı veya bu kanıya nereden vardın :?:
cunku Ben öle bısı Hatırlamıyorum bıraz aydınlatırmısın bızı
Veya SÖle söluyeyım
25 Sevıye Sınırı var dıyorsun Bence uydurma bu
LAbırent Görevlerı (zıncırleme )17 Sevıyeden baslar...
22 Sevıyede Phılotheosun 30 Sevıyeye Aıt Ve 28 Sevıyeye Aıt 1 Görevı var ...
Beyler Biraz Kanıtlara dayalı konusalım
vardı bilip bilmeden konuşmayalım. mantık yürüterek varılabilecek bir şey değil bu. Ona bakılırsa sığınaklar 39 level zamanında olmamasına rağmen sığınakların ilk görevi 16 leveldedir?
Sayın Arkdaşım, Genişleme Paketi ile Eklenti (yama) paketini karıstırma Dur anlatayım .
Önce Bu konu da Haklı oldugunu dusunelım,
25 Sevıye oldugunu kabul edelım ve her genısleme paketı geldıgınde Verılen sevıye ıle Sızın Savundugunuz Sevıye ıle örtusuyormu :roll: :!:
Arkaşın duz mantıgına gıdersek 25-35-45
Veya söle söleyeyım
Senın Dedıgın 16 'nın Görevı eklentı olayı ,
IKV nın Geçmısıne Bakalım havadısler bölumunde sızın savundugunuz gıbı 25'sevıye olayı varmı :!:
Veya var kabul edelım pekı +4 Sevıye nereden geldı ne zaman geldı :?: Geldıde BIz mı duymadık :!: yoksa Sayın Yönetıcı arkdaşlar Havadisler Bölumune Kazımayı mı unuttular :lol:
Beyler HAdı ama Daga Gercekçi olalım uydurma Hıkayeler bunlar buna Sadece benı Burada bır yönetıcı ınandırabılır Böle Bişi olamazda demiyorum
Bakın Çok eski 'yim Demiyorum Sadece Sahici düşüncelerle Hareket edın...
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]
arkadaşım bilmeden konuşma ikv açık beta 1 nisan 2007ye kadar olan zaman dilimidir son seviye sınırı 25tir labirent görevlerinin hiç biri yoktur son görev kuklacının seçilmişini öldürme görevidir isimlerde sayı koyma imkanı vardır.
resmi siteden bakabilirsin haberler kısmındaki ilk haber : İKV Açık Beta25 Aralık 2006 Pazartesi
Mynet üyeliği olan herkes oyunu sitemizden indirerek beta sürümünü oynayabilir.
BU HERKESE AÇIK TEST SÜRÜMÜDÜR.
Online oyuncu sayısı kısıtlı olacaktır.
İyi Eğlenceler.
1nisan 2007 günü bütün karakterler silindi seviye sınırı 29 yapıldı +4 seviye eklendi. labirent ve labirent görevleri eklendi.
Wizards yazdı:arkadaşım bilmeden konuşma ikv açık beta 1 nisan 2007ye kadar olan zaman dilimidir son seviye sınırı 25tir labirent görevlerinin hiç biri yoktur son görev kuklacının seçilmişini öldürme görevidir isimlerde sayı koyma imkanı vardır.
NOT : Gereksiz kısım I sildim
PEkı labırent Görevlerı yoksa 17 Den Sonra kı görevler nedır ?
Dur Tahmın edeyım Kasıyordun :lol:
nese uzatmaya gerek yok varsa Var (senın görusunle) yoksa yoktur amacım polemık cıkarmak degıldı .
26 Aralık 2006 tarihinden 1 Nisan 2007 tarihine kadar geçen süre Açık Beta'ydı. Seviye sınırı 25'ti. Şahsen fotoğrafta bulunan karakter penceresini hatırlıyorum.
1 ay bedavadan plus paket vermişlerdi sanırım. +4 seviye sonradan eklemedir 1Nisan 2007 günü karakterler silindi herkes sıfırdan oyuna başladı ve rakam yazma kaldırıldı sadece büyük harf ve küçük harf kullanılabilir yapıldı. Bugünlerde o bile yok