ESKİLERDEN...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EsinTi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

ESKİLERDEN...

Mesaj gönderen EsinTi »

Merhabalar,

İnternette gezinirken eskilerden ({YONETICI}) Zwartan tarafından oyun ıcınden cekilmiş bir fotograf gördüm ve sizinle paylaşmak istedim.

Resim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Re: ESKİLERDEN...

Mesaj gönderen Rescuer »

İKV'nin o dönemlerini oynamadım. Açıkçası oynamak isterdim. 39 seviye zamanında oynuyordum fakat betada hiç bulunmadım. Oyun o günden bu güne çok büyük gelişmeler kaydetmiş, bu göz ardı edilemez fakat sanırım o zamanlar olan özelliklerin bazıları şimdi de olmalı(örneğin resimde görüldüğü gibi Jandarma Ali'nin bulunduğu bölgede yaratıkların baskın vermesi yada herhangi başka bir Eminönü sokağında).
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuci »

Rescuer yazdı:İKV'nin o dönemlerini oynamadım. Açıkçası oynamak isterdim. 39 seviye zamanında oynuyordum fakat betada hiç bulunmadım. Oyun o günden bu güne çok büyük gelişmeler kaydetmiş, bu göz ardı edilemez fakat sanırım o zamanlar olan özelliklerin bazıları şimdi de olmalı(örneğin resimde görüldüğü gibi Jandarma Ali'nin bulunduğu bölgede yaratıkların baskın vermesi yada herhangi başka bir Eminönü sokağında).
zaten hala ikvde bazen etkinlkiler olup e.ö veya başka yerlerde yaratıklar geliyor
ResimResim
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

fuci yazdı:
Rescuer yazdı:İKV'nin o dönemlerini oynamadım. Açıkçası oynamak isterdim. 39 seviye zamanında oynuyordum fakat betada hiç bulunmadım. Oyun o günden bu güne çok büyük gelişmeler kaydetmiş, bu göz ardı edilemez fakat sanırım o zamanlar olan özelliklerin bazıları şimdi de olmalı(örneğin resimde görüldüğü gibi Jandarma Ali'nin bulunduğu bölgede yaratıkların baskın vermesi yada herhangi başka bir Eminönü sokağında).
zaten hala ikvde bazen etkinlkiler olup e.ö veya başka yerlerde yaratıklar geliyor
Ama kastedilen şey kıyıda köşede taşkanat vs gelmesi değil, eminönünün merkezine gelmesi :)
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

O dönemlerden biraz sonra oyuna başladım karakterler 29 seviye olmaya başladığı zaman ama o zamanda da oynamayı isterdim :)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuci »

x0xKaaNx0x yazdı:
fuci yazdı:
Ama kastedilen şey kıyıda köşede taşkanat vs gelmesi değil, eminönünün merkezine gelmesi :)
e.ö merkez sayılcak yerde(balıkçı idrisin oraya) kadim geldi zaten kıyı köşe değildi
ResimResim
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen superpower »

ŞaHsen Ben Fotografla Çok karşılastım.Ancak Böle Bır sey Görmedım Beta'da ...
Şimdi GM ve DEv Yönetıcı olan arkdaşlarımız neredeyse Hepsı Benımle aynı zamanda oynayanlar Hatta Bır kaçı Benden Eskı bıle Degıller :D
Hani Demek ıstedıgım Böle bır olayla karsılasmadım hıc .

Bence Bu FotoGraf Acık BeTa ' dan Degıl cunku benım ılk oynadıgım zamanlar Sadece Buyuk -Kucuk / Küçük/Büyük Şeklınde karakter ısımlerı konulabılıyordu.

Dıkkatını Cektımı bılmıyorum ama Sayılı karakterler var Bu Da Emınönu'nun Sadece deneme Asamasında oldugu(Test sunucusu ) kanıtlar gibi, Demek ıstedıgım Test Sunucularındakı karakterlerın ısmı Sayıdır.

Benım bıldıgım sımdıkı Test sunucularındakı karkaterlerınde Ismının Sayılı ( Birr,İkii,Üççç,Dört,Beşş Vb.) oldugu.
Şimdi dıceksınız ''Bu kanıya Nereden ulastın'' Belkı dıkkat Cekmemıstır. :)
IKV' Yenı Bölge Tanıtımı Yaptıgında (Tanıtım Bulusmalarında) kullandıgınız Karakterlerının ısımlerını Hatırlayan varmı :?: Ben mısal vereyım onsekiz ve üççç karakterını Adeks 'te kullandım ;)

Ta bi bunu en İyi acıklıcak kısı suanda En Eskı Yönetıcı olan ''zwartan'' Acıklayabılır .
(onun Gibi Bir kaç Eskı Yönetıcımız vardı ancak bızı Bıraktılar )
YaNi Bu Fotografın BeTa Ile ılgısı olmadıgını dusunuyorum .

(Tabi bunlar kendı dusunculerım Yenı Acıklamaları Dört Gözle Beklıyorum )
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

o senin üçüç onsekiz dediklerin yazıyla yazılmış karakterler burda direk sayı verilebiliyor
sayı verilebildiği dönem sanıyorum ki 25 lvl in sınır olduğu labirent bölgesinin olmadığı zamanlardan kalma
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

Bu Dönemlerde Oynamıştım Çok Güzeldi Eminönü Arz Sancağının Orası Kurtadam ve Kurtadam (Lider) vardı Antreponun Ordaki Uçakta Tepegözler Vardı.Bayrağın Orda Taşkanatlar vardı Hatta Bir Etkinlikte 800 Adet Taşkanat Derisi Toplayıp Getirene İsmini İteme Vermişlerdi Hatta TncyEkoClgnUykszz bu 4 arkadaş beraber toplamıştı :)
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen superpower »

Wizards yazdı:o senin üçüç onsekiz dediklerin yazıyla yazılmış karakterler burda direk sayı verilebiliyor
sayı verilebildiği dönem sanıyorum ki 25 lvl in sınır olduğu labirent bölgesinin olmadığı zamanlardan kalma
Sence 25 'lwl Zamanı varmıydı veya bu kanıya nereden vardın :?:
cunku Ben öle bısı Hatırlamıyorum bıraz aydınlatırmısın bızı :)

Veya SÖle söluyeyım
25 Sevıye Sınırı var dıyorsun Bence uydurma bu
LAbırent Görevlerı (zıncırleme )17 Sevıyeden baslar... ;)
22 Sevıyede Phılotheosun 30 Sevıyeye Aıt Ve 28 Sevıyeye Aıt 1 Görevı var ...

Beyler Biraz Kanıtlara dayalı konusalım ;)
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön