Ejder Asa Üretmek
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: Ejder Asa Üretmek
Ejder asa üretmek için 1 ay boyunca sürekli char kastım. Arkadaşlarımın yardımıyla kadim görevlerini yapıp charlardan gelen kadim pençelerini topladım. Kastığım charlara 1500 şan kasarak rütbe yaptım ve onların sırasıyla karizmalarını satmaya başladım. (Yaklaşık 15 char). Bir buçuk ay sonunda elimde 2 ejdere yetecek kadar para birikti.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
YA PARDON AMA EJDER ASASI OLMAYAN BÜYÜCÜ BÜYÜCÜ DEĞİLDİR DİORSUNUZ TAMAM. AMA EJDER ASAYI ÜRETMEKSE AYRI BİR DERT ŞİFACI OLSANIZ YİNE ÜRETECEKSİNİZ SAVAŞÇI OLSANIZ YİNE ÜRETMENİZ LAZIM YAPACAK ÇARE YOK 49 OLUNCA ÜRETEMEN GEREK AMA SORUN ŞU Kİ EJDER ASANIN MATERYALLERİNİ BULMAK BİR ÖMÜR
KISACASI MECBURSUN EJDER ASAN YOKSA BİR HİCSİN.
> Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
Öncelikle Menekşe elmas çıkar artırıcı al 5 adet çıkarıp bankaya koy sonra 2 3 tane daha çıkar menekşe elmas bu çıakrdıklarını sat mavi kaya akik alexandrite fln al ama parayı bitirme sonra görevleri yap dişi,komodo,meran,liderlik,kadim pençe o eşyaları veren görevleri yap sende hepsinde x1 olacak eğer paran varsa bu eşyalardan 1 er tane daha alman gerek paran yoksa yeni bir hesap kas ve bu hesabında bu görevlerini yap ve ejder üreteceğin çara aktar sonra ejder elinde :ugeek:
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Adam Einstein Beyler...Darkshaman yazdı:Öncelikle Menekşe elmas çıkar artırıcı al 5 adet çıkarıp bankaya koy sonra 2 3 tane daha çıkar menekşe elmas bu çıakrdıklarını sat mavi kaya akik alexandrite fln al ama parayı bitirme sonra görevleri yap dişi,komodo,meran,liderlik,kadim pençe o eşyaları veren görevleri yap sende hepsinde x1 olacak eğer paran varsa bu eşyalardan 1 er tane daha alman gerek paran yoksa yeni bir hesap kas ve bu hesabında bu görevlerini yap ve ejder üreteceğin çara aktar sonra ejder elinde :ugeek:
-
- İskele Babası
lan olum benden ne istiyon sen 
-
- İskele Babası
1 YOLU DAHA VAR BUNUN İÇİN +35 SAVAŞCIN OLMASI LAZIM MADENCİ,SARRAF,LOKMAN FARKETMEZ HİÇ BİR AĞIRLIĞIN OLMAYACAK 1 MAVİ CEKET 1 MAVİ KOT PANTOLON ALACAN SONRA ÖYLE GEZİP BÜTÜN GÖRDÜĞÜN MADENLERİ TOPLICAN 2 3 HAFTA KADAR HHEP BÖYLE YAPTIKTAN SONRA MADENLERİ TOPLUCA ALAN BİRİSİNİ BULACAN MESELA BİZİM KUKLACIDA KUKLACİNİNPRENSİ VAR BÜTÜN MADENLERİ ALIR O YÖNTEMLERDE KASABİLİRSİN PARA
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Ejder üretmek en az 250 m diye biliyorum.Bu yöntemle çok uzun sürmez mi ?Darkshaman yazdı:1 YOLU DAHA VAR BUNUN İÇİN +35 SAVAŞCIN OLMASI LAZIM MADENCİ,SARRAF,LOKMAN FARKETMEZ HİÇ BİR AĞIRLIĞIN OLMAYACAK 1 MAVİ CEKET 1 MAVİ KOT PANTOLON ALACAN SONRA ÖYLE GEZİP BÜTÜN GÖRDÜĞÜN MADENLERİ TOPLICAN 2 3 HAFTA KADAR HHEP BÖYLE YAPTIKTAN SONRA MADENLERİ TOPLUCA ALAN BİRİSİNİ BULACAN MESELA BİZİM KUKLACIDA KUKLACİNİNPRENSİ VAR BÜTÜN MADENLERİ ALIR O YÖNTEMLERDE KASABİLİRSİN PARA
ejder üretmenin tek yolu var o da k.çınızı kırıp oturacak artırıcınızı da alıp madene yumulacaksınız başka yolu yok
ha ben hamallık çekemem diyorsanız 8 tane 25 lvl çar aksıp 1500 kp yapın plus alın hesaplara bir de kp artırıcı çekin 2 ay kassanız 3168ooo şan oluyor 2 ayda hem nadide gözlükleriniz hazır olur hem çemberliden üretileriniz hazır olur hem de ejderiniz
ha ben hamallık çekemem diyorsanız 8 tane 25 lvl çar aksıp 1500 kp yapın plus alın hesaplara bir de kp artırıcı çekin 2 ay kassanız 3168ooo şan oluyor 2 ayda hem nadide gözlükleriniz hazır olur hem çemberliden üretileriniz hazır olur hem de ejderiniz
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
KArdeşim Malesef bi konuda yanılıyorsun Savaşçıda grup bölgelerine girebilmek için şaheser silah üretmene gerek yok aynı şey şifacı içinden geçerli he şifacıda Cemberlitasa girmek istiyosan ahsab şart o ayrı konu ama sığınaklar ve migrat için şaheser gereksinimi duyulan tek Sınıf Büyücüdür.Percy yazdı:YA PARDON AMA EJDER ASASI OLMAYAN BÜYÜCÜ BÜYÜCÜ DEĞİLDİR DİORSUNUZ TAMAM. AMA EJDER ASAYI ÜRETMEKSE AYRI BİR DERT ŞİFACI OLSANIZ YİNE ÜRETECEKSİNİZ SAVAŞÇI OLSANIZ YİNE ÜRETMENİZ LAZIM YAPACAK ÇARE YOK 49 OLUNCA ÜRETEMEN GEREK AMA SORUN ŞU Kİ EJDER ASANIN MATERYALLERİNİ BULMAK BİR ÖMÜRKISACASI MECBURSUN EJDER ASAN YOKSA BİR HİCSİN.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
gaffara şahesersiz giden birçok şifa tanıyorum :arrow:LAstRoManC3 yazdı:KArdeşim Malesef bi konuda yanılıyorsun Savaşçıda grup bölgelerine girebilmek için şaheser silah üretmene gerek yok aynı şey şifacı içinden geçerli he şifacıda Cemberlitasa girmek istiyosan ahsab şart o ayrı konu ama sığınaklar ve migrat için şaheser gereksinimi duyulan tek Sınıf Büyücüdür.Percy yazdı:YA PARDON AMA EJDER ASASI OLMAYAN BÜYÜCÜ BÜYÜCÜ DEĞİLDİR DİORSUNUZ TAMAM. AMA EJDER ASAYI ÜRETMEKSE AYRI BİR DERT ŞİFACI OLSANIZ YİNE ÜRETECEKSİNİZ SAVAŞÇI OLSANIZ YİNE ÜRETMENİZ LAZIM YAPACAK ÇARE YOK 49 OLUNCA ÜRETEMEN GEREK AMA SORUN ŞU Kİ EJDER ASANIN MATERYALLERİNİ BULMAK BİR ÖMÜRKISACASI MECBURSUN EJDER ASAN YOKSA BİR HİCSİN.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013