Ejder Asa Üretmek

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Re: Ejder Asa Üretmek

Mesaj gönderen SkyBlue »

Ejder asa üretmek için 1 ay boyunca sürekli char kastım. Arkadaşlarımın yardımıyla kadim görevlerini yapıp charlardan gelen kadim pençelerini topladım. Kastığım charlara 1500 şan kasarak rütbe yaptım ve onların sırasıyla karizmalarını satmaya başladım. (Yaklaşık 15 char). Bir buçuk ay sonunda elimde 2 ejdere yetecek kadar para birikti.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Percy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Percy »

YA PARDON AMA EJDER ASASI OLMAYAN BÜYÜCÜ BÜYÜCÜ DEĞİLDİR DİORSUNUZ TAMAM. AMA EJDER ASAYI ÜRETMEKSE AYRI BİR DERT ŞİFACI OLSANIZ YİNE ÜRETECEKSİNİZ SAVAŞÇI OLSANIZ YİNE ÜRETMENİZ LAZIM YAPACAK ÇARE YOK 49 OLUNCA ÜRETEMEN GEREK AMA SORUN ŞU Kİ EJDER ASANIN MATERYALLERİNİ BULMAK BİR ÖMÜR :D KISACASI MECBURSUN EJDER ASAN YOKSA BİR HİCSİN.
> Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?
Darkshaman
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkshaman »

Öncelikle Menekşe elmas çıkar artırıcı al 5 adet çıkarıp bankaya koy sonra 2 3 tane daha çıkar menekşe elmas bu çıakrdıklarını sat mavi kaya akik alexandrite fln al ama parayı bitirme sonra görevleri yap dişi,komodo,meran,liderlik,kadim pençe o eşyaları veren görevleri yap sende hepsinde x1 olacak eğer paran varsa bu eşyalardan 1 er tane daha alman gerek paran yoksa yeni bir hesap kas ve bu hesabında bu görevlerini yap ve ejder üreteceğin çara aktar sonra ejder elinde :ugeek:
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

Darkshaman yazdı:Öncelikle Menekşe elmas çıkar artırıcı al 5 adet çıkarıp bankaya koy sonra 2 3 tane daha çıkar menekşe elmas bu çıakrdıklarını sat mavi kaya akik alexandrite fln al ama parayı bitirme sonra görevleri yap dişi,komodo,meran,liderlik,kadim pençe o eşyaları veren görevleri yap sende hepsinde x1 olacak eğer paran varsa bu eşyalardan 1 er tane daha alman gerek paran yoksa yeni bir hesap kas ve bu hesabında bu görevlerini yap ve ejder üreteceğin çara aktar sonra ejder elinde :ugeek:
Adam Einstein Beyler...
Darkshaman
İskele Babası
İskele Babası

lan olum benden ne istiyon sen :D
Darkshaman
İskele Babası
İskele Babası

1 YOLU DAHA VAR BUNUN İÇİN +35 SAVAŞCIN OLMASI LAZIM MADENCİ,SARRAF,LOKMAN FARKETMEZ HİÇ BİR AĞIRLIĞIN OLMAYACAK 1 MAVİ CEKET 1 MAVİ KOT PANTOLON ALACAN SONRA ÖYLE GEZİP BÜTÜN GÖRDÜĞÜN MADENLERİ TOPLICAN 2 3 HAFTA KADAR HHEP BÖYLE YAPTIKTAN SONRA MADENLERİ TOPLUCA ALAN BİRİSİNİ BULACAN MESELA BİZİM KUKLACIDA KUKLACİNİNPRENSİ VAR BÜTÜN MADENLERİ ALIR O YÖNTEMLERDE KASABİLİRSİN PARA
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Darkshaman yazdı:1 YOLU DAHA VAR BUNUN İÇİN +35 SAVAŞCIN OLMASI LAZIM MADENCİ,SARRAF,LOKMAN FARKETMEZ HİÇ BİR AĞIRLIĞIN OLMAYACAK 1 MAVİ CEKET 1 MAVİ KOT PANTOLON ALACAN SONRA ÖYLE GEZİP BÜTÜN GÖRDÜĞÜN MADENLERİ TOPLICAN 2 3 HAFTA KADAR HHEP BÖYLE YAPTIKTAN SONRA MADENLERİ TOPLUCA ALAN BİRİSİNİ BULACAN MESELA BİZİM KUKLACIDA KUKLACİNİNPRENSİ VAR BÜTÜN MADENLERİ ALIR O YÖNTEMLERDE KASABİLİRSİN PARA
Ejder üretmek en az 250 m diye biliyorum.Bu yöntemle çok uzun sürmez mi ?
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

ejder üretmenin tek yolu var o da k.çınızı kırıp oturacak artırıcınızı da alıp madene yumulacaksınız başka yolu yok
ha ben hamallık çekemem diyorsanız 8 tane 25 lvl çar aksıp 1500 kp yapın plus alın hesaplara bir de kp artırıcı çekin 2 ay kassanız 3168ooo şan oluyor 2 ayda hem nadide gözlükleriniz hazır olur hem çemberliden üretileriniz hazır olur hem de ejderiniz
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

Percy yazdı:YA PARDON AMA EJDER ASASI OLMAYAN BÜYÜCÜ BÜYÜCÜ DEĞİLDİR DİORSUNUZ TAMAM. AMA EJDER ASAYI ÜRETMEKSE AYRI BİR DERT ŞİFACI OLSANIZ YİNE ÜRETECEKSİNİZ SAVAŞÇI OLSANIZ YİNE ÜRETMENİZ LAZIM YAPACAK ÇARE YOK 49 OLUNCA ÜRETEMEN GEREK AMA SORUN ŞU Kİ EJDER ASANIN MATERYALLERİNİ BULMAK BİR ÖMÜR :D KISACASI MECBURSUN EJDER ASAN YOKSA BİR HİCSİN.
KArdeşim Malesef bi konuda yanılıyorsun Savaşçıda grup bölgelerine girebilmek için şaheser silah üretmene gerek yok aynı şey şifacı içinden geçerli he şifacıda Cemberlitasa girmek istiyosan ahsab şart o ayrı konu ama sığınaklar ve migrat için şaheser gereksinimi duyulan tek Sınıf Büyücüdür.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

LAstRoManC3 yazdı:
Percy yazdı:YA PARDON AMA EJDER ASASI OLMAYAN BÜYÜCÜ BÜYÜCÜ DEĞİLDİR DİORSUNUZ TAMAM. AMA EJDER ASAYI ÜRETMEKSE AYRI BİR DERT ŞİFACI OLSANIZ YİNE ÜRETECEKSİNİZ SAVAŞÇI OLSANIZ YİNE ÜRETMENİZ LAZIM YAPACAK ÇARE YOK 49 OLUNCA ÜRETEMEN GEREK AMA SORUN ŞU Kİ EJDER ASANIN MATERYALLERİNİ BULMAK BİR ÖMÜR :D KISACASI MECBURSUN EJDER ASAN YOKSA BİR HİCSİN.
KArdeşim Malesef bi konuda yanılıyorsun Savaşçıda grup bölgelerine girebilmek için şaheser silah üretmene gerek yok aynı şey şifacı içinden geçerli he şifacıda Cemberlitasa girmek istiyosan ahsab şart o ayrı konu ama sığınaklar ve migrat için şaheser gereksinimi duyulan tek Sınıf Büyücüdür.
gaffara şahesersiz giden birçok şifa tanıyorum :arrow:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Büyücü” sayfasına dön