CIZIK yazdı:Prefixes üzerinde bir güncelleme olmadıgı sürece
Yeni silahlara ^ basmak oyunun bu haliyle İMKANSIZ . . .
onca basılmış ejderin ashabın üzerine yeni gelen silahlar yüzünden onca paranın çöp olma durumu
ve çıkabilecek olan yaygara ve gürültüyü göze almak birasda O <-- Meselesi :mrgreen:
Yanılıyosun dostum onca şaheser olmadan bu asaları nasıl çıkartıcaklar sen düşün :ugeek:
fakat bu oyuna aykırı bir durum olur
hadi gel bu şaheser üretenleri saymayalım
lan ejder ashab ecel üretenler çekilin siz diyelim
1532 şifa sadece asadan gelirse bu oyunun hali nice olur
insan oynamaktan sıkılır be
bi şifa basar tanka gider işlerini görür yarım saat sonra bi dah basar
Yükseltme olursa böyle olur bence :arrow: Sıfır Kelvin Asa
[Büyü Hasarı (Hepsi)]: 300.000
[Büyü Hasarı (Buz)]: 150.000
[Büyü Kritik Şansı]: 4.354
[Kudret Rejenerasyonu]: 75.000
Bu asanın ismi SIFIR KELVİN yani buz değerini yükselmesi gerekir yoksa en kolay olan kıyamet asa üretilir 600 hepsi yeter zaten
(^)Sıfır Kelvin Asa
[Büyü Hasarı (Hepsi)]: 345.000
[Büyü Kritik Şansı]: 5.000
[Kudret Rejenerasyonu]: 80.000
büyü hasaı hepsi 345 dende yüksek olabilir %15 lik oran arttırılabilir
onca basılmış ejderin ashabın üzerine yeni gelen silahlar yüzünden onca paranın çöp olma durumu
ve çıkabilecek olan yaygara ve gürültüyü göze almak birasda O <-- Meselesi :mrgreen:
Yanılıyosun dostum onca şaheser olmadan bu asaları nasıl çıkartıcaklar sen düşün :ugeek:
Yazıyı gözünle okursan ben "yeni silahlar yükseltilsin" gibi bişey demiyorum diyorumki eski şaheserler çöp OLMAZ.
Yazıyı gözünle okursan ben "yeni silahlar yükseltilsin" gibi bişey demiyorum diyorumki eski şaheserler çöp OLMAZ.
yanlış anlama sana bişey demedim ama bu halde bu rakamlarla yükseltme yapılması ikv için intihardır oyun o şekilde oynanamaz absürt rakamlar ortaya çıkıyor çünkü zaten şaheserlerle alakası olmadığını başta söyledim
yeni silahlar yükseltilecek ama nasıl yükseltilir orasını bilmiyorum. Çemberlitaş kutu alan arkadaşlar ordaki sanatsal çalışmalarda yeni silahlar görünüyor ve dikkat ederseniz hepsinde bir efetk var. Eski şaheserler çöp olacak lafına sadece gülerim hatta gülüyorum o şaheser olmadan gaffarı nasıl keseceksiniz acaba
Benim asıl merak ettiğim yeni silahların nasıl parlayacağı. Hepsinin farklı olacağı kesin. Artık yöneticilerden bu konuya bi cevap gelse de herkes rahat etse...
Benim asıl merak ettiğim yeni silahların nasıl parlayacağı. Hepsinin farklı olacağı kesin. Artık yöneticilerden bu konuya bi cevap gelse de herkes rahat etse...
dediğin gibi olacağını zannetmiyorum çünkü 4 çeşit asa var birini düşürsen bu yükseltmeye göre yeter .Yani kimse uğraşmaz 4 ünüde düşürmeye cehennem asa bile olsa yeterli olur yani .
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!