Yazılarımı biraz daha detayla okumanızı dilerim.newnamex yazdı:Dedigin gibi 100 adet olursa ben girişde bekleyiş olacagını hiç zannetmiyorum
İyi günler.
Yazılarımı biraz daha detayla okumanızı dilerim.newnamex yazdı:Dedigin gibi 100 adet olursa ben girişde bekleyiş olacagını hiç zannetmiyorum
700.ooo Oyuncu...SkyBlue yazdı:700 bin hesap sayısı değil miydi? Ne zaman kişi oldu?
Ya da Gerçekten Türkiye'de Her 100 Kişiden Biri İstanbul Kıyamet Vakti Oynuyordur.SkyBlue yazdı:Kp karakterlerini çıkarırsan geriye bir avuç oyuncu kalıyor zaten.
Çemberlitaş kopyası sadece bir tane olsun o zaman. Mantık bu mu ? Şu akıl almaz ve ayıplanacak duruma bile kılıf bulan çıkıyor ya anlamak mümkün değil.HollyShit yazdı: Bir bölgeyi kopyalamak daha çok GB demek ve daha çok gecikme (LAG) demektir.
Eğer gecikmeyi göz önüne alır ve oyunu yürünemez hala getirmeyi isterseniz GB'ler çoğalır. Tabii ki şu an ki gecikmeden şikayetçi olanlar o zaman ki gecikmeden 100 kat daha çok şikayetçi olacaklardır. Bundan emin olabilirsiniz.
Saygılarımla.[/color][/b]
YALNIZALPEREN yazdı:Çemberlitaş kopyası sadece bir tane olsun o zaman. Mantık bu mu ? Şu akıl almaz ve ayıplanacak duruma bile kılıf bulan çıkıyor ya anlamak mümkün değil.HollyShit yazdı: Bir bölgeyi kopyalamak daha çok GB demek ve daha çok gecikme (LAG) demektir.
Eğer gecikmeyi göz önüne alır ve oyunu yürünemez hala getirmeyi isterseniz GB'ler çoğalır. Tabii ki şu an ki gecikmeden şikayetçi olanlar o zaman ki gecikmeden 100 kat daha çok şikayetçi olacaklardır. Bundan emin olabilirsiniz.
Saygılarımla.[/color][/b]