700 BN KİŞİ OYNUYORMUŞ =)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MkaZeNoNII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nizam I Cedid

700 BN KİŞİ OYNUYORMUŞ =)

Mesaj gönderen MkaZeNoNII »

700 BN KİŞİ OYNUYOR DİYORSUNUZ 112 KİŞİLİK BÖLGE VAR.SAAT 10.30 DAN BELLİDİR GİRMEYİ DENİYORUZ.PARANLA REZİL OLMAK BUNA DENİYOR.ŞUNA Bİ ÇÖZÜM BULUN ARTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK.uA
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Re: 700 BN KİŞİ OYNUYORMUŞ =)

Mesaj gönderen ARZLODOS »

MkaZeNoNII yazdı:700 BN KİŞİ OYNUYOR DİYORSUNUZ 112 KİŞİLİK BÖLGE VAR.SAAT 10.30 DAN BELLİDİR GİRMEYİ DENİYORUZ.PARANLA REZİL OLMAK BUNA DENİYOR.ŞUNA Bİ ÇÖZÜM BULUN ARTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu aralar Çemberli bir dert olmuş artık bakalım ilerde nasıl bir çözüm bulunacak ama ilk çıktığında bir arkdaşın sorusuna verilen cevap biraz tuhaf.

Soru sorulmuş bu sığınak bölgeleri kaç adet oalcak diye.
Verilen cevap kopyala yöntemi ile olduğundan dolayı bu bir sorun teşkil etmiyecektir denmiş ama görülen o ki 20 sığınak bölgesi mevcut.

Kopyanın kopyası olan bir bölgenin sınırlandırılmasındaki amaç ta ileriki dönemlerde ortaya çıakcaktır.

Kopyanın kopyası olayda 20-100-1000 de olur bu çözmek Bir çay bardağına çay koymak kadar kolay (Demekki başka bir planları var)
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Resim

Merhaba,

sizlere tavsiyem paranızla rezil olmamak için biraz daha para basıp başka sunuculara akın etmenizdir ;) .

Saygılarımla.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
MkaZeNoNII
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Nizam I Cedid

Mesaj gönderen MkaZeNoNII »

Başka sunucuya geçebilmem için 200 tl lik akçe almam gerekiyor bu oyunda 200 tl vermem
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK.uA
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

MkaZeNoNII yazdı:Başka sunucuya geçebilmem için 200 tl lik akçe almam gerekiyor bu oyunda 200 tl vermem
Tekrar merhaba,

Resim

Sunucular Arası Karakter Transfer Hakkı (1 Adet)

Bir sunucudaki karakterinizi istediğiniz başka bir sunucudaki aynı üyeliğe aktarma hakkı verir. Tüm sunucularda ve tüm karakterlerde geçerlidir. Bir Sunucular Arası Karakter Aktarma hakkı ile 1 karakter transfer edilir.
Bu ürün daha önce karakter adı değiştirme ürünü alanlar için sadece 2995 Akçe.

Akçe hesabınızdan 2.995 Akçe eksilecektir, Sunucular Arası Karakter Transfer Hakkı (1 Adet) ürününü almak istediğinize emin misiniz ?

ARZLODOS yazdı:
MkaZeNoNII yazdı:700 BN KİŞİ OYNUYOR DİYORSUNUZ 112 KİŞİLİK BÖLGE VAR.SAAT 10.30 DAN BELLİDİR GİRMEYİ DENİYORUZ.PARANLA REZİL OLMAK BUNA DENİYOR.ŞUNA Bİ ÇÖZÜM BULUN ARTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu aralar Çemberli bir dert olmuş artık bakalım ilerde nasıl bir çözüm bulunacak ama ilk çıktığında bir arkdaşın sorusuna verilen cevap biraz tuhaf.

Soru sorulmuş bu sığınak bölgeleri kaç adet oalcak diye.
Verilen cevap kopyala yöntemi ile olduğundan dolayı bu bir sorun teşkil etmiyecektir denmiş ama görülen o ki 20 sığınak bölgesi mevcut.

Kopyanın kopyası olan bir bölgenin sınırlandırılmasındaki amaç ta ileriki dönemlerde ortaya çıakcaktır.

Kopyanın kopyası olayda 20-100-1000 de olur bu çözmek Bir çay bardağına çay koymak kadar kolay (Demekki başka bir planları var)
Bir bölgeyi kopyalamak daha çok GB demek ve daha çok gecikme (LAG) demektir.

Eğer gecikmeyi göz önüne alır ve oyunu yürünemez hala getirmeyi isterseniz GB'ler çoğalır. Tabii ki şu an ki gecikmeden şikayetçi olanlar o zaman ki gecikmeden 100 kat daha çok şikayetçi olacaklardır. Bundan emin olabilirsiniz.

Saygılarımla.[/color][/b]
Kullanıcı avatarı
OyunHatalari
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Loncasız

Mesaj gönderen OyunHatalari »

millet sunucusunu değiştirmek zorundamı? mantıklı olun biraz, eşi dostu o sunucuda adamın neden sunucu değiştirsin? yönetimi savunacam diye iyiden iyiye saçmalıyonuz bi akıllı sizsiniz bizim aklımıza gelmiyor sunucu değiştirmek iyiki söyledin aydınlandım valla
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Çemberliye grubu kuruyoz bekle bekle en son sığnak atıyoz DD
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Ben Eminönü sunucusunda oynuyorum. O akıl verip başka sunucuya karakterinizi taşıyın diyen arkadaşa sesleniyorum. Bende şuan Eminönü sunucusu içerisinde 8 karakter var. 8*2995 =23.960 akçe. Maalesefki bu 239,60TL bana havadan gelmiyor. Böyle nalet olası bir oyun için Çemberlitaş giriş kapısında saatlerce beklemeyi tercih ederim
:evil:
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

OyunHatalari yazdı:millet sunucusunu değiştirmek zorundamı? mantıklı olun biraz, eşi dostu o sunucuda adamın neden sunucu değiştirsin? yönetimi savunacam diye iyiden iyiye saçmalıyonuz bi akıllı sizsiniz bizim aklımıza gelmiyor sunucu değiştirmek iyiki söyledin aydınlandım valla
Şikayetçi olan sizsiniz. Ben size zorla alın demiyorum. İşkence çekmek istemiyorsanız bu yöntem size en uygun olanı.

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Ben Eminönü sunucusunda oynuyorum. O akıl verip başka sunucuya karakterinizi taşıyın diyen arkadaşa sesleniyorum. Bende şuan Eminönü sunucusu içerisinde 8 karakter var. 8*2995 =23.960 akçe. Maalesefki bu 239,60TL bana havadan gelmiyor. Böyle nalet olası bir oyun için Çemberlitaş giriş kapısında saatlerce beklemeyi tercih ederim
:evil:

Benimkisi sadece bir öneridir.
Bakın bir sunucuda bulunan her kopya, bölge ve diğerleri oyun içerisindeki gecikmeyi yoğunlaştırır.
Oyuncular sürekli oraya akın ettikleri için eğer 100 tane grup bölgesi kopyası olursa 100 x 6 = 600 kullanıcı yapar ve bunun için yine dışarıda bekleyenler, 49 seviye olmayanlar ve maden toplayanları düşünürsek sizin adım atmak için tıkladığın her sol klik 3 ila 4 saniye sonra gerçekleşecektir.

Anka, Sancak, Meran gibi sunucularda bu durum çok seyrek. GB' kopyalarını dolu olarak görmek çok nadir.

Bu arada,

Çevrim içi ve çevrimdışı olan herkes gecikme sorununa ortaktır. Çünkü her veri oyun bilgisinde biraz daha trafik yaratır ve oyunda gecikmeye sebebiyet verir. Sizin çoğaltın dediğini kopyalar oyunu iyiden iyiye bataklığa sürükler.

Biraz mantık ve matematik neyin ne olacağını size gösterebilir.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
newnamex
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen newnamex »

Dedigin gibi 100 adet olursa ben girişde bekleyiş olacagını hiç zannetmiyorum
What is the problem ..