...
Konu kilit!
Pc özelliklerim
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Pc özelliklerim
En son llbLackdeathll tarafından 30 Oca 2012 00:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Pc özelliklerim
Hepsi düşük. Ciddiyim.
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Hepsi düşük felan değil arkadaşım anladığın yok konuşuyorsun.
:arrow: :arrow: İşlemcin düşük , tabi diğerleride iyi sayılmaz İKV için konusuyorum bu işlemciyle İKV oynamak zor birde araya lag girince
:arrow: :arrow: İşlemcin düşük , tabi diğerleride iyi sayılmaz İKV için konusuyorum bu işlemciyle İKV oynamak zor birde araya lag girince
Öncelikle dışardan işlemci ekran kartı v.b almak istemiyorsan , oyunlar için performans artıran programların sana yararı olmaz tek çözümü overlocktur.PC'nin soğutma(fan) sistemi iyiyse işlemcini ve ekran kartını artırırsın.Yüksek performans için yapmam gerekenleri yazarsanız iyi olur.
İyi forumlar..
İnternette bazı programlar mevcut onları indirerek fan'ın dönme sayısını ve voltaj değerlerini buraya yaz overlock için uygun şartları sana söyleyeyim paşam
Esen Kal.
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
Benim bir şeyi bilip bilmediğimi yargılamak senin işin değil, çünkü beni eleştirmek için benden yüksek olmalısın.RootAdmin yazdı:Hepsi düşük felan değil arkadaşım anladığın yok konuşuyorsun.
:arrow: :arrow: İşlemcin düşük , tabi diğerleride iyi sayılmaz İKV için konusuyorum bu işlemciyle İKV oynamak zor birde araya lag girince![]()
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Şu sıralar herkesin dilinde bir "Overclock"tur gidiyor.Bilgisayardan biraz anlayan overclock yapmaya çalşıyor sonra ise "Oyun pc'yi bozdu, işlemcim yandı,anakartım elimde..."RootAdmin yazdı:Öncelikle dışardan işlemci ekran kartı v.b almak istemiyorsan , oyunlar için performans artıran programların sana yararı olmaz tek çözümü overlocktur.PC'nin soğutma(fan) sistemi iyiyse işlemcini ve ekran kartını artırırsın.Yüksek performans için yapmam gerekenleri yazarsanız iyi olur.
İyi forumlar..
İnternette bazı programlar mevcut onları indirerek fan'ın dönme sayısını ve voltaj değerlerini buraya yaz overlock için uygun şartları sana söyleyeyim paşam
Esen Kal.
"Bilinçsizce yapılan overclock, başta işlemci olmak üzere, anakart ve ekran kartına kalıcı hasar verebilir. Üstelik çoğu bileşen, (bazı firmaların overclock için özel ürettiği bileşenler hariç) overclock sonucu oluşan hasar yüzünden garanti kapsamı dışında kalabilir. Overclock, yapıldığı bütün bileşenlerin ömrünü az da olsa kısaltır. Artan voltaj ihtiyacı da elektrik faturanıza cüzi bir miktarda yansıyacaktır."
YalnızYolcu
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
:arrow: :arrow:eLeaNoR yazdı:Şu sıralar herkesin dilinde bir "Overclock"tur gidiyor.Bilgisayardan biraz anlayan overclock yapmaya çalşıyor sonra ise "Oyun pc'yi bozdu, işlemcim yandı,anakartım elimde..."RootAdmin yazdı:Öncelikle dışardan işlemci ekran kartı v.b almak istemiyorsan , oyunlar için performans artıran programların sana yararı olmaz tek çözümü overlocktur.PC'nin soğutma(fan) sistemi iyiyse işlemcini ve ekran kartını artırırsın.Yüksek performans için yapmam gerekenleri yazarsanız iyi olur.
İyi forumlar..
Esen Kal.
"Bilinçsizce yapılan overclock, başta işlemci olmak üzere, anakart ve ekran kartına kalıcı hasar verebilir. Üstelik çoğu bileşen, (bazı firmaların overclock için özel ürettiği bileşenler hariç) overclock sonucu oluşan hasar yüzünden garanti kapsamı dışında kalabilir. Overclock, yapıldığı bütün bileşenlerin ömrünü az da olsa kısaltır. Artan voltaj ihtiyacı da elektrik faturanıza cüzi bir miktarda yansıyacaktır."
Ama bilinçlice yapılan overclock oyunlardaki görüntü titremesi sorunlarını da çözebilir
Ama şöyle bir durum var: bu merete pek umut bağlamayın. Ancak görüntüde çok ufak takılmalar varsa o takılmaları yok edebilirsiniz
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
Arkadasımın pc var bundan ıyı durumda (sozde) arada sırada lag dışında sorun çıkmıyor.
Overlock da korkuttu beni
Overlock da korkuttu beni
1 gb ram eklemen yeterli olacaktır 
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
Bende öyle düşündüm ama bu ram in durumu ne onu merak ettm.W0IkaN yazdı:1 gb ram eklemen yeterli olacaktır