Pc özelliklerim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
llbLackdeathll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Pc özelliklerim

Mesaj gönderen llbLackdeathll »

...
Konu kilit!
En son llbLackdeathll tarafından 30 Oca 2012 00:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Pc özelliklerim

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

Hepsi düşük. Ciddiyim.
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
RootAdmin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RootAdmin »

Hepsi düşük felan değil arkadaşım anladığın yok konuşuyorsun.

:arrow: :arrow: İşlemcin düşük , tabi diğerleride iyi sayılmaz İKV için konusuyorum bu işlemciyle İKV oynamak zor birde araya lag girince :)
İnsanın Hıyarı Bostanda Yetişmez...
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.facebook.com/EfendilerLoncasi
Kullanıcı avatarı
RootAdmin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen RootAdmin »

Yüksek performans için yapmam gerekenleri yazarsanız iyi olur.

İyi forumlar..
Öncelikle dışardan işlemci ekran kartı v.b almak istemiyorsan , oyunlar için performans artıran programların sana yararı olmaz tek çözümü overlocktur.PC'nin soğutma(fan) sistemi iyiyse işlemcini ve ekran kartını artırırsın.

İnternette bazı programlar mevcut onları indirerek fan'ın dönme sayısını ve voltaj değerlerini buraya yaz overlock için uygun şartları sana söyleyeyim paşam :)

Esen Kal.
İnsanın Hıyarı Bostanda Yetişmez...
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.facebook.com/EfendilerLoncasi
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

RootAdmin yazdı:Hepsi düşük felan değil arkadaşım anladığın yok konuşuyorsun.

:arrow: :arrow: İşlemcin düşük , tabi diğerleride iyi sayılmaz İKV için konusuyorum bu işlemciyle İKV oynamak zor birde araya lag girince :)
Benim bir şeyi bilip bilmediğimi yargılamak senin işin değil, çünkü beni eleştirmek için benden yüksek olmalısın.
TaTMiNaTöR (49)
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen eLeaNoR »

RootAdmin yazdı:

İyi forumlar..
Öncelikle dışardan işlemci ekran kartı v.b almak istemiyorsan , oyunlar için performans artıran programların sana yararı olmaz tek çözümü overlocktur.PC'nin soğutma(fan) sistemi iyiyse işlemcini ve ekran kartını artırırsın.

İnternette bazı programlar mevcut onları indirerek fan'ın dönme sayısını ve voltaj değerlerini buraya yaz overlock için uygun şartları sana söyleyeyim paşam :)

Esen Kal.
Şu sıralar herkesin dilinde bir "Overclock"tur gidiyor.Bilgisayardan biraz anlayan overclock yapmaya çalşıyor sonra ise "Oyun pc'yi bozdu, işlemcim yandı,anakartım elimde..."

"Bilinçsizce yapılan overclock, başta işlemci olmak üzere, anakart ve ekran kartına kalıcı hasar verebilir. Üstelik çoğu bileşen, (bazı firmaların overclock için özel ürettiği bileşenler hariç) overclock sonucu oluşan hasar yüzünden garanti kapsamı dışında kalabilir. Overclock, yapıldığı bütün bileşenlerin ömrünü az da olsa kısaltır. Artan voltaj ihtiyacı da elektrik faturanıza cüzi bir miktarda yansıyacaktır."
YalnızYolcu
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

eLeaNoR yazdı:
RootAdmin yazdı:

İyi forumlar..

Esen Kal.
Şu sıralar herkesin dilinde bir "Overclock"tur gidiyor.Bilgisayardan biraz anlayan overclock yapmaya çalşıyor sonra ise "Oyun pc'yi bozdu, işlemcim yandı,anakartım elimde..."

"Bilinçsizce yapılan overclock, başta işlemci olmak üzere, anakart ve ekran kartına kalıcı hasar verebilir. Üstelik çoğu bileşen, (bazı firmaların overclock için özel ürettiği bileşenler hariç) overclock sonucu oluşan hasar yüzünden garanti kapsamı dışında kalabilir. Overclock, yapıldığı bütün bileşenlerin ömrünü az da olsa kısaltır. Artan voltaj ihtiyacı da elektrik faturanıza cüzi bir miktarda yansıyacaktır."
:arrow: :arrow:
Ama bilinçlice yapılan overclock oyunlardaki görüntü titremesi sorunlarını da çözebilir :) Mesela gta san andreas ta tüm ayarlar fulldeyken fps 40 civarında oluyor, ben ekran kartının hafıza frekansını 400 den 450 ye çıkarınca sabit 60 a çıkıyor, ne voltajda oynama yapıyorum ne de kart 60 dereceden yukarı çıkıyor :arrow: :arrow:

Ama şöyle bir durum var: bu merete pek umut bağlamayın. Ancak görüntüde çok ufak takılmalar varsa o takılmaları yok edebilirsiniz
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
llbLackdeathll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Arkadasımın pc var bundan ıyı durumda (sozde) arada sırada lag dışında sorun çıkmıyor.
Overlock da korkuttu beni
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

1 gb ram eklemen yeterli olacaktır ;)
Kullanıcı avatarı
llbLackdeathll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

W0IkaN yazdı:1 gb ram eklemen yeterli olacaktır ;)
Bende öyle düşündüm ama bu ram in durumu ne onu merak ettm.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön