Oyunumuz bir yere düşmüyor emin ol onlar da gerekeni yapıyorlar.Bu işler kolay değil gerçekten.
Ben bir gün bu oyunumuzun yurt dışına açılacağını hayal ediyorum..
Yapımcıları çok şiddetli eleştirdiğim yazıları forumda bulabilirsiniz ama haklinin hakkını vermekte boynumun borcu,
Bu yolda emeklemekte var adım atacakken düşmekte önemli olan morali bozmadan kalkıp yola devam etmek
Bu yolda nice dikenler çıkar karşınıza nice taşlar dolanır ayaklarınıza ama yılmamak yürümek...
Farkında olmadan o dikenlerden olmamak dileğiyle
Bu Anlattıklarınla Lag'a En Ufak Bir Çözüm Bulunamaz, İddia Ediyorum Çünkü Kullanım Amacını Biliyorum.
Forumlarda Duydukların ile Bizdeki Lag'ı Bağdaştırma, Çünkü Lag Sorunu Oradakilerle Aynı Kaynaktan Oluşmuyor.
İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Lag'dan Kurtulmak İstiyor ise Öncelikle Sunucu Bilgisayarlarını Değiştirecek.
Her Yerde Tekrar Ediyorum Yine Edeyim;
Artık Eski İstanbul Kıyamet Vakti'nde Oynamıyoruz.
O Zaman Kullanılan Bilgisayarlar Değişmedi, Hala Aynı...
Peki Sorarım Bu Kadar Yeniliği, Bu Kadar Oyuncuyu Eski Sistemle Nasıl Taşıyabilirsiniz ?
Eski Sunucu Artık Oyuncuları ve Eklentileri Kaldıramıyor.
Büyük Kazanç İsteyen, Büyük Sorumlulukları Almayı Kabul Etmiş, Büyük Meblağları da Gözden Çıkarmıştır !
Değil mi ?
Evet sana katılıyorum kardeşim, Bilgisayar değişme konusunda, çünki Gündüzleri oyun kalabalıkken char kendi kendisine yürüyor, öle bir ag var ki, ama gece 2 den sonra Normal, ama yine aksamalar oluyor,
Bencede her Sunucunun Yeni Kendisine Ait özel pc leri olmalı,
Örnek verelim, Mesela google sen daha aradığını yazar zaymaz buluyor ama başka arama programları yaz onayla 10 , 15 sn sonra bulmaya başlıyor. ne demek istediğmi anladınız heralde!
Bu Anlattıklarınla Lag'a En Ufak Bir Çözüm Bulunamaz, İddia Ediyorum Çünkü Kullanım Amacını Biliyorum.
Forumlarda Duydukların ile Bizdeki Lag'ı Bağdaştırma, Çünkü Lag Sorunu Oradakilerle Aynı Kaynaktan Oluşmuyor.
İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Lag'dan Kurtulmak İstiyor ise Öncelikle Sunucu Bilgisayarlarını Değiştirecek.
Her Yerde Tekrar Ediyorum Yine Edeyim;
Artık Eski İstanbul Kıyamet Vakti'nde Oynamıyoruz.
O Zaman Kullanılan Bilgisayarlar Değişmedi, Hala Aynı...
Peki Sorarım Bu Kadar Yeniliği, Bu Kadar Oyuncuyu Eski Sistemle Nasıl Taşıyabilirsiniz ?
Eski Sunucu Artık Oyuncuları ve Eklentileri Kaldıramıyor.
Büyük Kazanç İsteyen, Büyük Sorumlulukları Almayı Kabul Etmiş, Büyük Meblağları da Gözden Çıkarmıştır !
Değil mi ?
Evet sana katılıyorum kardeşim, Bilgisayar değişme konusunda, çünki Gündüzleri oyun kalabalıkken char kendi kendisine yürüyor, öle bir ag var ki, ama gece 2 den sonra Normal, ama yine aksamalar oluyor,
Bencede her Sunucunun Yeni Kendisine Ait özel pc leri olmalı,
Örnek verelim, Mesela google sen daha aradığını yazar zaymaz buluyor ama başka arama programları yaz onayla 10 , 15 sn sonra bulmaya başlıyor. ne demek istediğmi anladınız heralde!
Forumları ve ıcf u ayrı pc ye alsalar bu bile yeter öneri olarak göndermeli..Ama Sobeenin düşündüğü başka şeyler var gibi gözüküyor simdilik bunu paylaşmasam daha iyi.
Hepimizi vay be dedirtecek bir değişimi şahsen bekliyorum.
HollyShit yazdı:1) Vodafone gibi bir GSM servisinin açığının olmasına imkan yok!
Eğer ciddi bakından bu açıkları buldum diyosan hala. İKV'nin de açıklarını benim gibi bulmuşsundur.
Bakır madeninden Menekşe Elmas çekmenin, Kenan'dan Zırh düşümenin açıklarınıda veri tabanından oynama yaparak düşürmenin yolunuda biliyosundur.
Benimle yarışma. Vodafone'da senin bulduğun açık olsa olsa bodrumda sinyal alma açığıdır :mrgreen: :mrgreen: .
Sen git kumda oyna. Hatta git sand box'ta oyna.
Adam kral ya vodafone açığını bulmuş, yok vodafone ödül vermiş falan .
Hocam yazınki cepnette açık vardı, ben de kullanıyordum. 96kbps ile sınırlandırılan interneti farklı internet ayarları ile bağlanarak 7.2 mbps e çıkarabiliyorduk. Sonradan kapatıldı, o ayrı konu
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır. Benler TaTMiNaTöR (49)
HollyShit yazdı:1) Vodafone gibi bir GSM servisinin açığının olmasına imkan yok!
Microsoft, açık bulmaktan mı sıkıldı yoksa açıkları bu şekilde buldurmak daha mı ekonomik oluyor bilmiyoruz ama bu işlerden anlıyorsanız, bu iyi bir fırsat olabilir.
iDefense Labs'ın başlattığı bir yarışmada, Windows'ta önemli açıklar bulanlara 10.000 dolara varan ödüller verilecek. "Quarterly Hacking Challenge" adı verilen yarışmada bulduğunuz açık veya açıkları göndermek için son tarih 31 Mart 2006. Yarışma tüm dünyadan katılımcılara açık, ancak ödül alabilmek için bulduğunuz açığın ciddi ve önemli bir açık olması ve Microsoft tarafından yapılan resmi açıklamalarda yer alması gerekiyor.
Kriterler
iDefense Labs'ın ödüllerin miktarını belirlemek için kullanacağı bazı kriterler var. Örneğin, bulduğunuz açığı ne kadar detaylı anlattığınız, açığın tipi ve ne derece riskli olduğu, bu açıktan hangi programların etkilendiği gibi bilgiler önemli.
İstersen Daha Örnek Var Ama Microsoft Bile Yazılımlarına Senin Vodafone Gibi Dandik Bir Opertöre Güvendiğin Kadar Güvenmiyor.
Yıl 2006. O zamanlar Windows daha yeni yapılanıyor. Kendi açıklarını bulmaları için elbette birilerini bulacak. Fakat Vodafone gibi bir firmanın böyle kıytırık açıkları yakalayacağı zaten belli. Açık bulman kolay değil öyle firmalarda. PS ve Sony markalar Apple ve Mac firması gibi bilişim firmaları çok derin açıkları bulmak için hacker ları görevlendirir ve ilk ara yüzü kırana ödül verilir. Hani bu kadar bilgilenmek için 5 dakika internette gezinmek yeter.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
ARZLODOS yazdı:Kişisewl olarak internet hızını çoğaltablirsinde bu tarz eylemlerle sadece kendi pcde takılma sorunu ortadan kaldırablirsin.
İkvde sorun çoklu ortamda aynı işlevi yapamasıdır.
100 kişi aynı anda aboooo dedinmi bu işlem aynı anda birbirlerini görmek isteyen kişilere gitmemektedir.
Yani ben birine para sayalım 300 m oyun parası sayacam. Ben saydım 200 m oyun parasına geldim ama karşıda o halen 168-190 m sıraarında yani bu çoklu bölgede böyle oluyor. Buda aynı hızlarda aynı verileri gönderememedir.
İnternetin ne kadar hızlı olursa olsun karşı gelen veri geçikmeli geliyorsa lağ oluşuyor sistemde herkese esit olarak göndermek için uğraşınca ortada bir kargasa oluyor.
Son olarak farkettiğim iki carlar arka arkaya giderken öndeki carımın arkasındaki yaratılar aynı anda durdu yani hayvanlar lağa takıldı benim öndeki carım normel giderken mesafeyi o kadar açtımki döndüm baktım hayvanlar orda hayvanların arkasındaki carımda hayvanlar gibi arkda kaldı ama arkaki carım diger carımın yanına gelince hayvanlar bu kez birinci ile arayı açmış geri dönmüş geri gelmiş saldırı yapmış. Yani bir carım ara yaaprken diger carım hayvanlarla takılı kalıp durmuş eş zamanlılık gitmiş.
Yada sistem aynı anda herkese aynı verri gönderemiyor buda sunucuların işlevini yetersiz kaldığını gösteriyor.
Buna sonuna kadar katılıyorum bazen bakıyorum haseki önünde kalabalık lodos grubu yanlarına geldiğimde hedef uzak mesafede diyor acayip bir lag oluyor hele ki grup bölgelerinde lag devreye girince oyundan soğuyorum yeminle önümü görmediğim zamanlar oluyo çok sinir bozucu bir durum bence artıkİKV YENİ BÖLGE YENİ İTEM NASIL DAHA ÇOK PARA KAZANIRIZ DERDİNİ BIRAKIP YENİ SERVERLARA GEÇMELİ BNE BİDE ŞUNU ANLAMIYORUM SABAH 6 DA SERVER BAKIMI KAPATILIP AÇILACAKTIR DİYO 5 10 DAKİKA İÇİNDE NEYİN BAKIMI BU ? BIRAKIN ARTIK YETER CEBİNİZİ DOLDURDUĞUNUZ O KADAR EMEK VERİP PARA HARCAYIP TRAJİ KOMİK OYUNUNUZU OYNUYORUZ BİRAZ EMEK SARFEDİN SİZDE !!!!