Ejder asa üretmeye yardımcı olacak varmı ??
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Ejder asa üretmeye yardımcı olacak varmı ??
Yoldan Geçerken Elmas Madeni çıktı Bi Çektim Menekşe Çıktı okadar Sevindimki İnanamazsın.
Ejdere 1 Adım Daha Yaklaştım.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Aynen devam geçerken çek. ben artırıcı aldım, maden başında bekledim, anca 1 menekşe çekebilmiştim pes ettim artırıcı da bitmişti tesadüf geçerken öyle 7 menekşe çektim. bügün biraz dolaşayım dedim e.ö de çektim kalesedonu yanlışlıkla akik çıktı. unutman o şifayla yine girdim bügün ilkinde yatırdı ama ikincide kestik o da öğrendi
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bende artık bütün madenlere dadandım hele ökse adaçayı ve turkuaza tane 30 binden iyi kar yapıyorum mavileri böyle alacam galiba bi arada kaç mavi lazımdı 
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
3 Kaya : 18MaviTopaz.Arizonaa yazdı:Bende artık bütün madenlere dadandım hele ökse adaçayı ve turkuaza tane 30 binden iyi kar yapıyorum mavileri böyle alacam galiba bi arada kaç mavi lazımdı
Selamlar...
Ejder üretmede en kolaydan en zora doğru gidersense daha rahat üreteceğini düşünüyorum.Ayrıca para kasmayıp maden çekmeni öneririm.Maden çekerken de klana girmeyip çekmen senin için daha rahat olacaktır...
Ejder üretmede en kolaydan en zora doğru gidersense daha rahat üreteceğini düşünüyorum.Ayrıca para kasmayıp maden çekmeni öneririm.Maden çekerken de klana girmeyip çekmen senin için daha rahat olacaktır...
GAME OVER!
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
evet şuanda öyle yapıyorum tahminim satacaklarım ve nakitim bitince daha 4 menekşem kalacakxCONTROLx yazdı:Selamlar...
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Öncelikle işinin zor olduğunu biliyorsundur umarım özellikle pençeler ve menekşeler zorlar seni mavi topaz felan hiçbir şey değil git yer altına cin mağarasının başından solucana kadar toplam 4 İridyum 4 tane de mavi topaz var imkanın varsa gece 1-2 gibi gir oyuna 6 ya kadar çek madenini garantisi benden en az 1 iridyum 2-3 mavi çekersin en kötü ihtimalle 1-2 maviyle çıkarsın ordan ayriyeten birde arttırıcı varsa tadından yenmez. Topaz ve osmiridyum(iridyum) çok basit madenler Eminönü'nü bilemem ama Meran'da iridyum 4-5 arası gidiyor rahat bir şekilde mavi de 1.5 m felan 4 iridyuma çok rahat kapatırsın mavileri ama sana önerim mavilerini kendin çek hem iş zamana yayılacağı için çektiğin iridyum sayısı da artmış olur çıkıp o iridyumları sattığın da menekşeleri de pençeleri de toparlarsın bir şekil ve bıkmaman gerek yani 5 topaz çektim çıkmadı off olmaz bu iş diyeceksen hiç kalkışma ejder üretmeye zaten olmaz bu yöntemle çok kolay yaparsın ejderi ben tavsiyemi verdim gerisi sana kalmış hadi kolay gelsin.
-*-Meran-*-
Poseidonx
Sözler Bazen Bir Hazine Bazen Dermansız Bir Dert Tipi.
''Çok Bildim''lik Yaparsan Çok Düşmüşlük Yaşarsın.
''Yok Derdim''lik Yaparsan Dert Görünce Saparsın.
Poseidonx
Sözler Bazen Bir Hazine Bazen Dermansız Bir Dert Tipi.
''Çok Bildim''lik Yaparsan Çok Düşmüşlük Yaşarsın.
''Yok Derdim''lik Yaparsan Dert Görünce Saparsın.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
Kadimlerin sorun olacağını şuan sanmıyorum çünkü 4 karakterimin Kadim görevlerini daha yapmadım ve 3 karakteriminde İflis en kısa sürede bunları yapmayı düşünüyorum yaparsam elimdekiler şöyle olacakBeyazGece yazdı:Öncelikle işinin zor olduğunu biliyorsundur umarım özellikle pençeler ve menekşeler zorlar seni mavi topaz felan hiçbir şey değil git yer altına cin mağarasının başından solucana kadar toplam 4 İridyum 4 tane de mavi topaz var imkanın varsa gece 1-2 gibi gir oyuna 6 ya kadar çek madenini garantisi benden en az 1 iridyum 2-3 mavi çekersin en kötü ihtimalle 1-2 maviyle çıkarsın ordan ayriyeten birde arttırıcı varsa tadından yenmez. Topaz ve osmiridyum(iridyum) çok basit madenler Eminönü'nü bilemem ama Meran'da iridyum 4-5 arası gidiyor rahat bir şekilde mavi de 1.5 m felan 4 iridyuma çok rahat kapatırsın mavileri ama sana önerim mavilerini kendin çek hem iş zamana yayılacağı için çektiğin iridyum sayısı da artmış olur çıkıp o iridyumları sattığın da menekşeleri de pençeleri de toparlarsın bir şekil ve bıkmaman gerek yani 5 topaz çektim çıkmadı off olmaz bu iş diyeceksen hiç kalkışma ejder üretmeye zaten olmaz bu yöntemle çok kolay yaparsın ejderi ben tavsiyemi verdim gerisi sana kalmış hadi kolay gelsin.
2 Liderlik
2 göz
2 diş
2 kadim
2 meran
4 Akik
1 Mavi topaz
Satacaklarım ise
2 kadim pençe : 50 m
1 gano : 18 m
Savaşçı tank ve ofans itemleri : 50 m
Bunlarlada menekşeleri alamayı düşünüyorum
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
Sancakdan sevgilerle .Arizonaa yazdı:Kadimlerin sorun olacağını şuan sanmıyorum çünkü 4 karakterimin Kadim görevlerini daha yapmadım ve 3 karakteriminde İflis en kısa sürede bunları yapmayı düşünüyorum yaparsam elimdekiler şöyle olacakBeyazGece yazdı:Öncelikle işinin zor olduğunu biliyorsundur umarım özellikle pençeler ve menekşeler zorlar seni mavi topaz felan hiçbir şey değil git yer altına cin mağarasının başından solucana kadar toplam 4 İridyum 4 tane de mavi topaz var imkanın varsa gece 1-2 gibi gir oyuna 6 ya kadar çek madenini garantisi benden en az 1 iridyum 2-3 mavi çekersin en kötü ihtimalle 1-2 maviyle çıkarsın ordan ayriyeten birde arttırıcı varsa tadından yenmez. Topaz ve osmiridyum(iridyum) çok basit madenler Eminönü'nü bilemem ama Meran'da iridyum 4-5 arası gidiyor rahat bir şekilde mavi de 1.5 m felan 4 iridyuma çok rahat kapatırsın mavileri ama sana önerim mavilerini kendin çek hem iş zamana yayılacağı için çektiğin iridyum sayısı da artmış olur çıkıp o iridyumları sattığın da menekşeleri de pençeleri de toparlarsın bir şekil ve bıkmaman gerek yani 5 topaz çektim çıkmadı off olmaz bu iş diyeceksen hiç kalkışma ejder üretmeye zaten olmaz bu yöntemle çok kolay yaparsın ejderi ben tavsiyemi verdim gerisi sana kalmış hadi kolay gelsin.
2 Liderlik
2 göz
2 diş
2 kadim
2 meran
4 Akik
1 Mavi topaz
Satacaklarım ise
Bunlarlada menekşeleri alamayı düşünüyorum![]()
kardeş kadimleri satma bende aynı hataya düştüm.
Bence büyücüyü bırak. Şifacı aç yol yakınken mor itemleri üretirsen bu madenlerle ashapa gere yok zaten

- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
Her karakterinin kendine has zevki var. Şuan zaten Ejderi üretene kadar bir şifacı kasıyorum şifacının en iyi yanı hiç bir şey üretmeden sadece iksir parası ile gaffar bile kesebilecek tek sınıf olmasıdırkerimcan123 yazdı:Sancakdan sevgilerle .Arizonaa yazdı:Kadimlerin sorun olacağını şuan sanmıyorum çünkü 4 karakterimin Kadim görevlerini daha yapmadım ve 3 karakteriminde İflis en kısa sürede bunları yapmayı düşünüyorum yaparsam elimdekiler şöyle olacakBeyazGece yazdı:Öncelikle işinin zor olduğunu biliyorsundur umarım özellikle pençeler ve menekşeler zorlar seni mavi topaz felan hiçbir şey değil git yer altına cin mağarasının başından solucana kadar toplam 4 İridyum 4 tane de mavi topaz var imkanın varsa gece 1-2 gibi gir oyuna 6 ya kadar çek madenini garantisi benden en az 1 iridyum 2-3 mavi çekersin en kötü ihtimalle 1-2 maviyle çıkarsın ordan ayriyeten birde arttırıcı varsa tadından yenmez. Topaz ve osmiridyum(iridyum) çok basit madenler Eminönü'nü bilemem ama Meran'da iridyum 4-5 arası gidiyor rahat bir şekilde mavi de 1.5 m felan 4 iridyuma çok rahat kapatırsın mavileri ama sana önerim mavilerini kendin çek hem iş zamana yayılacağı için çektiğin iridyum sayısı da artmış olur çıkıp o iridyumları sattığın da menekşeleri de pençeleri de toparlarsın bir şekil ve bıkmaman gerek yani 5 topaz çektim çıkmadı off olmaz bu iş diyeceksen hiç kalkışma ejder üretmeye zaten olmaz bu yöntemle çok kolay yaparsın ejderi ben tavsiyemi verdim gerisi sana kalmış hadi kolay gelsin.
2 Liderlik
2 göz
2 diş
2 kadim
2 meran
4 Akik
1 Mavi topaz
Satacaklarım ise
Bunlarlada menekşeleri alamayı düşünüyorum![]()
kardeş kadimleri satma bende aynı hataya düştüm.
Bence büyücüyü bırak. Şifacı aç yol yakınken mor itemleri üretirsen bu madenlerle ashapa gere yok zaten
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013