Ejder asa üretmeye yardımcı olacak varmı ??

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: Ejder asa üretmeye yardımcı olacak varmı ??

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Yoldan Geçerken Elmas Madeni çıktı Bi Çektim Menekşe Çıktı okadar Sevindimki İnanamazsın. :) Ejdere 1 Adım Daha Yaklaştım. :)
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Aynen devam geçerken çek. ben artırıcı aldım, maden başında bekledim, anca 1 menekşe çekebilmiştim pes ettim artırıcı da bitmişti tesadüf geçerken öyle 7 menekşe çektim. bügün biraz dolaşayım dedim e.ö de çektim kalesedonu yanlışlıkla akik çıktı. unutman o şifayla yine girdim bügün ilkinde yatırdı ama ikincide kestik o da öğrendi
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Bende artık bütün madenlere dadandım hele ökse adaçayı ve turkuaza tane 30 binden iyi kar yapıyorum mavileri böyle alacam galiba bi arada kaç mavi lazımdı :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Arizonaa yazdı:Bende artık bütün madenlere dadandım hele ökse adaçayı ve turkuaza tane 30 binden iyi kar yapıyorum mavileri böyle alacam galiba bi arada kaç mavi lazımdı :)
3 Kaya : 18MaviTopaz.
Kullanıcı avatarı
xCONTROLx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xCONTROLx »

Selamlar...

Ejder üretmede en kolaydan en zora doğru gidersense daha rahat üreteceğini düşünüyorum.Ayrıca para kasmayıp maden çekmeni öneririm.Maden çekerken de klana girmeyip çekmen senin için daha rahat olacaktır...
GAME OVER!
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

xCONTROLx yazdı:Selamlar...

Ejder üretmede en kolaydan en zora doğru gidersense daha rahat üreteceğini düşünüyorum.Ayrıca para kasmayıp maden çekmeni öneririm.Maden çekerken de klana girmeyip çekmen senin için daha rahat olacaktır...
evet şuanda öyle yapıyorum tahminim satacaklarım ve nakitim bitince daha 4 menekşem kalacak :(

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
BeyazGece
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen BeyazGece »

Öncelikle işinin zor olduğunu biliyorsundur umarım özellikle pençeler ve menekşeler zorlar seni mavi topaz felan hiçbir şey değil git yer altına cin mağarasının başından solucana kadar toplam 4 İridyum 4 tane de mavi topaz var imkanın varsa gece 1-2 gibi gir oyuna 6 ya kadar çek madenini garantisi benden en az 1 iridyum 2-3 mavi çekersin en kötü ihtimalle 1-2 maviyle çıkarsın ordan ayriyeten birde arttırıcı varsa tadından yenmez. Topaz ve osmiridyum(iridyum) çok basit madenler Eminönü'nü bilemem ama Meran'da iridyum 4-5 arası gidiyor rahat bir şekilde mavi de 1.5 m felan 4 iridyuma çok rahat kapatırsın mavileri ama sana önerim mavilerini kendin çek hem iş zamana yayılacağı için çektiğin iridyum sayısı da artmış olur çıkıp o iridyumları sattığın da menekşeleri de pençeleri de toparlarsın bir şekil ve bıkmaman gerek yani 5 topaz çektim çıkmadı off olmaz bu iş diyeceksen hiç kalkışma ejder üretmeye zaten olmaz bu yöntemle çok kolay yaparsın ejderi ben tavsiyemi verdim gerisi sana kalmış hadi kolay gelsin.
-*-Meran-*-

Poseidonx

Sözler Bazen Bir Hazine Bazen Dermansız Bir Dert Tipi.

''Çok Bildim''lik Yaparsan Çok Düşmüşlük Yaşarsın.
''Yok Derdim''lik Yaparsan Dert Görünce Saparsın.
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

BeyazGece yazdı:Öncelikle işinin zor olduğunu biliyorsundur umarım özellikle pençeler ve menekşeler zorlar seni mavi topaz felan hiçbir şey değil git yer altına cin mağarasının başından solucana kadar toplam 4 İridyum 4 tane de mavi topaz var imkanın varsa gece 1-2 gibi gir oyuna 6 ya kadar çek madenini garantisi benden en az 1 iridyum 2-3 mavi çekersin en kötü ihtimalle 1-2 maviyle çıkarsın ordan ayriyeten birde arttırıcı varsa tadından yenmez. Topaz ve osmiridyum(iridyum) çok basit madenler Eminönü'nü bilemem ama Meran'da iridyum 4-5 arası gidiyor rahat bir şekilde mavi de 1.5 m felan 4 iridyuma çok rahat kapatırsın mavileri ama sana önerim mavilerini kendin çek hem iş zamana yayılacağı için çektiğin iridyum sayısı da artmış olur çıkıp o iridyumları sattığın da menekşeleri de pençeleri de toparlarsın bir şekil ve bıkmaman gerek yani 5 topaz çektim çıkmadı off olmaz bu iş diyeceksen hiç kalkışma ejder üretmeye zaten olmaz bu yöntemle çok kolay yaparsın ejderi ben tavsiyemi verdim gerisi sana kalmış hadi kolay gelsin.
Kadimlerin sorun olacağını şuan sanmıyorum çünkü 4 karakterimin Kadim görevlerini daha yapmadım ve 3 karakteriminde İflis en kısa sürede bunları yapmayı düşünüyorum yaparsam elimdekiler şöyle olacak

2 Liderlik
2 göz
2 diş
2 kadim
2 meran
4 Akik
1 Mavi topaz

Satacaklarım ise

2 kadim pençe : 50 m
1 gano : 18 m
Savaşçı tank ve ofans itemleri : 50 m

Bunlarlada menekşeleri alamayı düşünüyorum :)

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Arizonaa yazdı:
BeyazGece yazdı:Öncelikle işinin zor olduğunu biliyorsundur umarım özellikle pençeler ve menekşeler zorlar seni mavi topaz felan hiçbir şey değil git yer altına cin mağarasının başından solucana kadar toplam 4 İridyum 4 tane de mavi topaz var imkanın varsa gece 1-2 gibi gir oyuna 6 ya kadar çek madenini garantisi benden en az 1 iridyum 2-3 mavi çekersin en kötü ihtimalle 1-2 maviyle çıkarsın ordan ayriyeten birde arttırıcı varsa tadından yenmez. Topaz ve osmiridyum(iridyum) çok basit madenler Eminönü'nü bilemem ama Meran'da iridyum 4-5 arası gidiyor rahat bir şekilde mavi de 1.5 m felan 4 iridyuma çok rahat kapatırsın mavileri ama sana önerim mavilerini kendin çek hem iş zamana yayılacağı için çektiğin iridyum sayısı da artmış olur çıkıp o iridyumları sattığın da menekşeleri de pençeleri de toparlarsın bir şekil ve bıkmaman gerek yani 5 topaz çektim çıkmadı off olmaz bu iş diyeceksen hiç kalkışma ejder üretmeye zaten olmaz bu yöntemle çok kolay yaparsın ejderi ben tavsiyemi verdim gerisi sana kalmış hadi kolay gelsin.
Kadimlerin sorun olacağını şuan sanmıyorum çünkü 4 karakterimin Kadim görevlerini daha yapmadım ve 3 karakteriminde İflis en kısa sürede bunları yapmayı düşünüyorum yaparsam elimdekiler şöyle olacak

2 Liderlik
2 göz
2 diş
2 kadim
2 meran
4 Akik
1 Mavi topaz

Satacaklarım ise

Sancakdan sevgilerle . :D

kardeş kadimleri satma bende aynı hataya düştüm.
Bence büyücüyü bırak. Şifacı aç yol yakınken mor itemleri üretirsen bu madenlerle ashapa gere yok zaten :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

kerimcan123 yazdı:
Arizonaa yazdı:

2 Liderlik
2 göz
2 diş
2 kadim
2 meran
4 Akik
1 Mavi topaz

Satacaklarım ise

Sancakdan sevgilerle . :D

kardeş kadimleri satma bende aynı hataya düştüm.
Bence büyücüyü bırak. Şifacı aç yol yakınken mor itemleri üretirsen bu madenlerle ashapa gere yok zaten :D
Her karakterinin kendine has zevki var. Şuan zaten Ejderi üretene kadar bir şifacı kasıyorum şifacının en iyi yanı hiç bir şey üretmeden sadece iksir parası ile gaffar bile kesebilecek tek sınıf olmasıdır :D tabi ki ŞANSLIYSA :twisted:

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Sohbet” sayfasına dön