Gm den ve sizlerden yardım bekliyorum.
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Gm den ve sizlerden yardım bekliyorum.
Arkadaşlar bir süre önce çarılarımın çoğu silindi yada aktarıldı,Silinen çarlarımı geri vermiyor GM ler. Şimdide aktarılan çarlarımı vermemekte ısrarcılar. Bu nasıl bişeydir akıl erdiremiyorum aktarılan çarı eski yerine yollamak bu kadar zormudur.Bu çarları almam için bir sürü liste vermişler bunları verirsen vereceğiz eğer hatırlamıyorsan yada elinde epin felan yoksa çarlarını vermeyiz. Bu nasıl bişeydir bana yardımcı olabilirmi burdaki GM ler destek ekibi saolsun hiç bir mesajıma cevap vermiyorlar.Yardımcı olanlara şimdiden teşeküürler.
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Gm den ve sizlerden yardım bekliyorum.
Allah Kolaylık versın kardesım anlarım halinden bizimde bir charımız calındı ve chara eskı postahaneden havele ile plus aldığımız için geri verilmemiştixKadirHanx yazdı:Arkadaşlar bir süre önce çarılarımın çoğu silindi yada aktarıldı,Silinen çarlarımı geri vermiyor GM ler. Şimdide aktarılan çarlarımı vermemekte ısrarcılar. Bu nasıl bişeydir akıl erdiremiyorum aktarılan çarı eski yerine yollamak bu kadar zormudur.Bu çarları almam için bir sürü liste vermişler bunları verirsen vereceğiz eğer hatırlamıyorsan yada elinde epin felan yoksa çarlarını vermeyiz. Bu nasıl bişeydir bana yardımcı olabilirmi burdaki GM ler destek ekibi saolsun hiç bir mesajıma cevap vermiyorlar.Yardımcı olanlara şimdiden teşeküürler.
- MyTeaRsFoRYoUII
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
peki siz şu soruya cevap verin, siz karakterinizi sattıysanız karşınızdaki kişinin hakkına geçmiş olmazmısınız ? bunu yapan çok kişi var karakteri satıyor sonra İKV Destek bana geri verir nasıl olsa diyor yatıyor aşa.xKadirHanx yazdı:Arkadaşlar bir süre önce çarılarımın çoğu silindi yada aktarıldı,Silinen çarlarımı geri vermiyor GM ler. Şimdide aktarılan çarlarımı vermemekte ısrarcılar. Bu nasıl bişeydir akıl erdiremiyorum aktarılan çarı eski yerine yollamak bu kadar zormudur.Bu çarları almam için bir sürü liste vermişler bunları verirsen vereceğiz eğer hatırlamıyorsan yada elinde epin felan yoksa çarlarını vermeyiz. Bu nasıl bişeydir bana yardımcı olabilirmi burdaki GM ler destek ekibi saolsun hiç bir mesajıma cevap vermiyorlar.Yardımcı olanlara şimdiden teşeküürler.
SebebimSENSİN
MyTeaRsFoRYouII
MyTeaRsFoRYouII
Merhaba,
Forum ekibi olarak bu tür olaylara müdahale şansımız bulunmamaktadır.
Lütfen en kısa zamanda Destek / İletişime mail atarak karakterlerinizi kurtarın.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
Forum ekibi olarak bu tür olaylara müdahale şansımız bulunmamaktadır.
Lütfen en kısa zamanda Destek / İletişime mail atarak karakterlerinizi kurtarın.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.