Gm den ve sizlerden yardım bekliyorum.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xKadirHanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Gm den ve sizlerden yardım bekliyorum.

Mesaj gönderen xKadirHanx »

Arkadaşlar bir süre önce çarılarımın çoğu silindi yada aktarıldı,Silinen çarlarımı geri vermiyor GM ler. Şimdide aktarılan çarlarımı vermemekte ısrarcılar. Bu nasıl bişeydir akıl erdiremiyorum aktarılan çarı eski yerine yollamak bu kadar zormudur.Bu çarları almam için bir sürü liste vermişler bunları verirsen vereceğiz eğer hatırlamıyorsan yada elinde epin felan yoksa çarlarını vermeyiz. Bu nasıl bişeydir bana yardımcı olabilirmi burdaki GM ler destek ekibi saolsun hiç bir mesajıma cevap vermiyorlar.Yardımcı olanlara şimdiden teşeküürler.
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi

Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )

tHeBeStOfXDaRk
( Ejder asa ) (çalındı)

Semerşah
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Gm den ve sizlerden yardım bekliyorum.

Mesaj gönderen Bymadxlord »

xKadirHanx yazdı:Arkadaşlar bir süre önce çarılarımın çoğu silindi yada aktarıldı,Silinen çarlarımı geri vermiyor GM ler. Şimdide aktarılan çarlarımı vermemekte ısrarcılar. Bu nasıl bişeydir akıl erdiremiyorum aktarılan çarı eski yerine yollamak bu kadar zormudur.Bu çarları almam için bir sürü liste vermişler bunları verirsen vereceğiz eğer hatırlamıyorsan yada elinde epin felan yoksa çarlarını vermeyiz. Bu nasıl bişeydir bana yardımcı olabilirmi burdaki GM ler destek ekibi saolsun hiç bir mesajıma cevap vermiyorlar.Yardımcı olanlara şimdiden teşeküürler.
Allah Kolaylık versın kardesım anlarım halinden bizimde bir charımız calındı ve chara eskı postahaneden havele ile plus aldığımız için geri verilmemişti
Kullanıcı avatarı
MyTeaRsFoRYoUII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MyTeaRsFoRYoUII »

xKadirHanx yazdı:Arkadaşlar bir süre önce çarılarımın çoğu silindi yada aktarıldı,Silinen çarlarımı geri vermiyor GM ler. Şimdide aktarılan çarlarımı vermemekte ısrarcılar. Bu nasıl bişeydir akıl erdiremiyorum aktarılan çarı eski yerine yollamak bu kadar zormudur.Bu çarları almam için bir sürü liste vermişler bunları verirsen vereceğiz eğer hatırlamıyorsan yada elinde epin felan yoksa çarlarını vermeyiz. Bu nasıl bişeydir bana yardımcı olabilirmi burdaki GM ler destek ekibi saolsun hiç bir mesajıma cevap vermiyorlar.Yardımcı olanlara şimdiden teşeküürler.
peki siz şu soruya cevap verin, siz karakterinizi sattıysanız karşınızdaki kişinin hakkına geçmiş olmazmısınız ? bunu yapan çok kişi var karakteri satıyor sonra İKV Destek bana geri verir nasıl olsa diyor yatıyor aşa.
SebebimSENSİN
MyTeaRsFoRYouII
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Forum ekibi olarak bu tür olaylara müdahale şansımız bulunmamaktadır.
Lütfen en kısa zamanda Destek / İletişime mail atarak karakterlerinizi kurtarın.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.

“Genel Sohbet” sayfasına dön