OYuNu BırAkmaMıM tEk sebeBi BAn..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mammy147
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

OYuNu BırAkmaMıM tEk sebeBi BAn..

Mesaj gönderen mammy147 »

Gm LER VE YÖNETİCİLER ben bı ban yuzunden yıkıldım oyunu bıraktım Tabi bU sıze koymaz OYunu 1 2 taş patlasın 5 kişi Bırakmış olsun sıze ne yararı olcakkkı ztn dımı .. bıraksa nolcak bırakmasa nolcak bİNLERCE insan bu oyunu oynuo 1 2 Kişi bırakmış sızın nerenıze yapışcakkı Bi ban yuzunden bu oyunu bırakmak zorunda KalDIm okdar SöglEdiM FUARDADA foRUmlardada destek iletşimdede belirttim her zman bunu OyuNCULARA BAN hAKKINDA aF cıkarın bı kerelik nolcakkı oyuncu kazanın Nıye oYuncu kaybetceksınızkı Dimi....,,
ŞİMDİ BEN BU MESAJI BURAYA YAZDIM AMA BUNU GÖREVN GM VE YÖNETİCİLER BU yazdıklarımı okumadan HAZIR Kopyala YapIştIR cevap VeRıcekler BuNU 5 sEnElik tebruBEme DAYAnARAK sÖGLIYORUM.......bUnu bnm gıbı yaşı geçmiş olanlarda anlamıştır Umarım ........ Karar Sızın OYUncu kazanmak Sızın elınızde ben OyUNA DEVAM ETMEK ıSTERım ...SanCAK sUnucuSundaN sAYGILAR.....................................
AYRICA hatamı kabul EDİYORUM..OYUN DISI YADA HERHANGI BISI YAPMIŞ OLABILIRIM BUNU KABUL EDIYORUM BEN O INSANLARDAN DEGILI CUNKU.. sadece OYUNCULARA 1 ŞANS DAHA tanıyın demek ıstedıM BU sIZE kalmIş bISIY
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Re: OYuNu BırAkmaMıM tEk sebeBi BAn..

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

mammy147 yazdı:Gm LER VE YÖNETİCİLER ben bı ban yuzunden yıkıldım oyunu bıraktım Tabi bU sıze koymaz OYunu 1 2 taş patlasın 5 kişi Bırakmış olsun sıze ne yararı olcakkkı ztn dımı .. bıraksa nolcak bırakmasa nolcak bİNLERCE insan bu oyunu oynuo 1 2 Kişi bırakmış sızın nerenıze yapışcakkı Bi ban yuzunden bu oyunu bırakmak zorunda KalDIm okdar SöglEdiM FUARDADA foRUmlardada destek iletşimdede belirttim her zman bunu OyuNCULARA BAN hAKKINDA aF cıkarın bı kerelik nolcakkı oyuncu kazanın Nıye oYuncu kaybetceksınızkı Dimi....,,
ŞİMDİ BEN BU MESAJI BURAYA YAZDIM AMA BUNU GÖREVN GM VE YÖNETİCİLER BU yazdıklarımı okumadan HAZIR Kopyala YapIştIR cevap VeRıcekler BuNU 5 sEnElik tebruBEme DAYAnARAK sÖGLIYORUM.......bUnu bnm gıbı yaşı geçmiş olanlarda anlamıştır Umarım ........ Karar Sızın OYUncu kazanmak Sızın elınızde ben OyUNA DEVAM ETMEK ıSTERım ...SanCAK sUnucuSundaN sAYGILAR.....................................
AYRICA hatamı kabul EDİYORUM..OYUN DISI YADA HERHANGI BISI YAPMIŞ OLABILIRIM BUNU KABUL EDIYORUM BEN O INSANLARDAN DEGILI CUNKU.. sadece OYUNCULARA 1 ŞANS DAHA tanıyın demek ıstedıM BU sIZE kalmIş bISIY
Eger oyun disi bisi yaptiysan hirsizlik , akce satimi gibi bisidir benim objektif kararim iyiki banlanmissin ve umarim acilmaz(bunu ozur dileyerek soyluyorum)
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Bırakman isabet olmuş. Git bi' Türkçe Sözlük edin kendine. Yoksa Türkçe'yi bırakacaksın. :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

QYuSuFQ yazdı:
mammy147 yazdı:Gm LER VE YÖNETİCİLER ben bı ban yuzunden yıkıldım oyunu bıraktım Tabi bU sıze koymaz OYunu 1 2 taş patlasın 5 kişi Bırakmış olsun sıze ne yararı olcakkkı ztn dımı .. bıraksa nolcak bırakmasa nolcak bİNLERCE insan bu oyunu oynuo 1 2 Kişi bırakmış sızın nerenıze yapışcakkı Bi ban yuzunden bu oyunu bırakmak zorunda KalDIm okdar SöglEdiM FUARDADA foRUmlardada destek iletşimdede belirttim her zman bunu OyuNCULARA BAN hAKKINDA aF cıkarın bı kerelik nolcakkı oyuncu kazanın Nıye oYuncu kaybetceksınızkı Dimi....,,
Eger oyun disi bisi yaptiysan hirsizlik , akce satimi gibi bisidir benim objektif kararim iyiki banlanmissin ve umarim acilmaz(bunu ozur dileyerek soyluyorum)
Çar satın alıp satan biri bunu söylüyor.
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

ozaerdenn yazdı:Bırakman isabet olmuş. Git bi' Türkçe Sözlük edin kendine. Yoksa Türkçe'yi bırakacaksın. :)
bu laubali tavırlarınız kime ? bedava üye olduğunuz forumda trilyonluk havanız kime ? afedersiniz ama siz kimsiniz tanrı mısınız bir insanın nasıl davranması yazmaası hakkında yorum yapıyorsun ? kendinize çeki düzen verin kendinizden 2 kat büyük birilerine nasıl davranacağınız hakkında bilgi edinin yokda bilgi beyninize naklediriz
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

xSagopaKajmerx yazdı:
ozaerdenn yazdı:Bırakman isabet olmuş. Git bi' Türkçe Sözlük edin kendine. Yoksa Türkçe'yi bırakacaksın. :)
bu laubali tavırlarınız kime ? bedava üye olduğunuz forumda trilyonluk havanız kime ? afedersiniz ama siz kimsiniz tanrı mısınız bir insanın nasıl davranması yazmaası hakkında yorum yapıyorsun ? kendinize çeki düzen verin kendinizden 2 kat büyük birilerine nasıl davranacağınız hakkında bilgi edinin yokda bilgi beyninize naklediriz
Ehem ehem. Forum kurallarında forum dili Türkçe' dir diye bir madde olsa gerek. Sanırım bu yüzden terslemiştir arkadaşı :!: Ayrıca daha düzgün cümle kurmayı bile bilmeyen biri benden 100 kat büyük olsa neyime :?:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Entertheineiment »

Bu ne biçim bir yazıdır arkadaş
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

x0xKaaNx0x yazdı:
xSagopaKajmerx yazdı:
Ehem ehem. Forum kurallarında forum dili Türkçe' dir diye bir madde olsa gerek. Sanırım bu yüzden terslemiştir arkadaşı :!: Ayrıca daha düzgün cümle kurmayı bile bilmeyen biri benden 100 kat büyük olsa neyime :?:
Adamın Türkçesı zayıf olunca yasının tecrubesinin değeri mi kalmıyor? Bir türkçe Koruyucusu daha! Tdk sana minnettar.
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

lBlackDeathl yazdı:
QYuSuFQ yazdı:
Çar satın alıp satan biri bunu söylüyor.
2 gun sorup sorustursam seninde ne mal oldugunu ogrenirim ;)
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Fuerte »

Konu Forum kuralları Madde 2'ye istinaden kilitlenmiştir.

Bilginize.

Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön