Gm LER VE YÖNETİCİLER ben bı ban yuzunden yıkıldım oyunu bıraktım Tabi bU sıze koymaz OYunu 1 2 taş patlasın 5 kişi Bırakmış olsun sıze ne yararı olcakkkı ztn dımı .. bıraksa nolcak bırakmasa nolcak bİNLERCE insan bu oyunu oynuo 1 2 Kişi bırakmış sızın nerenıze yapışcakkı Bi ban yuzunden bu oyunu bırakmak zorunda KalDIm okdar SöglEdiM FUARDADA foRUmlardada destek iletşimdede belirttim her zman bunu OyuNCULARA BAN hAKKINDA aF cıkarın bı kerelik nolcakkı oyuncu kazanın Nıye oYuncu kaybetceksınızkı Dimi....,,
ŞİMDİ BEN BU MESAJI BURAYA YAZDIM AMA BUNU GÖREVN GM VE YÖNETİCİLER BU yazdıklarımı okumadan HAZIR Kopyala YapIştIR cevap VeRıcekler BuNU 5 sEnElik tebruBEme DAYAnARAK sÖGLIYORUM.......bUnu bnm gıbı yaşı geçmiş olanlarda anlamıştır Umarım ........ Karar Sızın OYUncu kazanmak Sızın elınızde ben OyUNA DEVAM ETMEK ıSTERım ...SanCAK sUnucuSundaN sAYGILAR.....................................
AYRICA hatamı kabul EDİYORUM..OYUN DISI YADA HERHANGI BISI YAPMIŞ OLABILIRIM BUNU KABUL EDIYORUM BEN O INSANLARDAN DEGILI CUNKU.. sadece OYUNCULARA 1 ŞANS DAHA tanıyın demek ıstedıM BU sIZE kalmIş bISIY
OYuNu BırAkmaMıM tEk sebeBi BAn..
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: OYuNu BırAkmaMıM tEk sebeBi BAn..
Eger oyun disi bisi yaptiysan hirsizlik , akce satimi gibi bisidir benim objektif kararim iyiki banlanmissin ve umarim acilmaz(bunu ozur dileyerek soyluyorum)mammy147 yazdı:Gm LER VE YÖNETİCİLER ben bı ban yuzunden yıkıldım oyunu bıraktım Tabi bU sıze koymaz OYunu 1 2 taş patlasın 5 kişi Bırakmış olsun sıze ne yararı olcakkkı ztn dımı .. bıraksa nolcak bırakmasa nolcak bİNLERCE insan bu oyunu oynuo 1 2 Kişi bırakmış sızın nerenıze yapışcakkı Bi ban yuzunden bu oyunu bırakmak zorunda KalDIm okdar SöglEdiM FUARDADA foRUmlardada destek iletşimdede belirttim her zman bunu OyuNCULARA BAN hAKKINDA aF cıkarın bı kerelik nolcakkı oyuncu kazanın Nıye oYuncu kaybetceksınızkı Dimi....,,
ŞİMDİ BEN BU MESAJI BURAYA YAZDIM AMA BUNU GÖREVN GM VE YÖNETİCİLER BU yazdıklarımı okumadan HAZIR Kopyala YapIştIR cevap VeRıcekler BuNU 5 sEnElik tebruBEme DAYAnARAK sÖGLIYORUM.......bUnu bnm gıbı yaşı geçmiş olanlarda anlamıştır Umarım ........ Karar Sızın OYUncu kazanmak Sızın elınızde ben OyUNA DEVAM ETMEK ıSTERım ...SanCAK sUnucuSundaN sAYGILAR.....................................
AYRICA hatamı kabul EDİYORUM..OYUN DISI YADA HERHANGI BISI YAPMIŞ OLABILIRIM BUNU KABUL EDIYORUM BEN O INSANLARDAN DEGILI CUNKU.. sadece OYUNCULARA 1 ŞANS DAHA tanıyın demek ıstedıM BU sIZE kalmIş bISIY
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Açılış 2008 Şubat
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Bırakman isabet olmuş. Git bi' Türkçe Sözlük edin kendine. Yoksa Türkçe'yi bırakacaksın. 
PIRASASAPI
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Çar satın alıp satan biri bunu söylüyor.QYuSuFQ yazdı:Eger oyun disi bisi yaptiysan hirsizlik , akce satimi gibi bisidir benim objektif kararim iyiki banlanmissin ve umarim acilmaz(bunu ozur dileyerek soyluyorum)mammy147 yazdı:Gm LER VE YÖNETİCİLER ben bı ban yuzunden yıkıldım oyunu bıraktım Tabi bU sıze koymaz OYunu 1 2 taş patlasın 5 kişi Bırakmış olsun sıze ne yararı olcakkkı ztn dımı .. bıraksa nolcak bırakmasa nolcak bİNLERCE insan bu oyunu oynuo 1 2 Kişi bırakmış sızın nerenıze yapışcakkı Bi ban yuzunden bu oyunu bırakmak zorunda KalDIm okdar SöglEdiM FUARDADA foRUmlardada destek iletşimdede belirttim her zman bunu OyuNCULARA BAN hAKKINDA aF cıkarın bı kerelik nolcakkı oyuncu kazanın Nıye oYuncu kaybetceksınızkı Dimi....,,
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

bu laubali tavırlarınız kime ? bedava üye olduğunuz forumda trilyonluk havanız kime ? afedersiniz ama siz kimsiniz tanrı mısınız bir insanın nasıl davranması yazmaası hakkında yorum yapıyorsun ? kendinize çeki düzen verin kendinizden 2 kat büyük birilerine nasıl davranacağınız hakkında bilgi edinin yokda bilgi beyninize nakledirizozaerdenn yazdı:Bırakman isabet olmuş. Git bi' Türkçe Sözlük edin kendine. Yoksa Türkçe'yi bırakacaksın.
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Ehem ehem. Forum kurallarında forum dili Türkçe' dir diye bir madde olsa gerek. Sanırım bu yüzden terslemiştir arkadaşı :!: Ayrıca daha düzgün cümle kurmayı bile bilmeyen biri benden 100 kat büyük olsa neyime :?:xSagopaKajmerx yazdı:bu laubali tavırlarınız kime ? bedava üye olduğunuz forumda trilyonluk havanız kime ? afedersiniz ama siz kimsiniz tanrı mısınız bir insanın nasıl davranması yazmaası hakkında yorum yapıyorsun ? kendinize çeki düzen verin kendinizden 2 kat büyük birilerine nasıl davranacağınız hakkında bilgi edinin yokda bilgi beyninize nakledirizozaerdenn yazdı:Bırakman isabet olmuş. Git bi' Türkçe Sözlük edin kendine. Yoksa Türkçe'yi bırakacaksın.
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Bu ne biçim bir yazıdır arkadaş
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Adamın Türkçesı zayıf olunca yasının tecrubesinin değeri mi kalmıyor? Bir türkçe Koruyucusu daha! Tdk sana minnettar.x0xKaaNx0x yazdı:Ehem ehem. Forum kurallarında forum dili Türkçe' dir diye bir madde olsa gerek. Sanırım bu yüzden terslemiştir arkadaşı :!: Ayrıca daha düzgün cümle kurmayı bile bilmeyen biri benden 100 kat büyük olsa neyime :?:xSagopaKajmerx yazdı:bu laubali tavırlarınız kime ? bedava üye olduğunuz forumda trilyonluk havanız kime ? afedersiniz ama siz kimsiniz tanrı mısınız bir insanın nasıl davranması yazmaası hakkında yorum yapıyorsun ? kendinize çeki düzen verin kendinizden 2 kat büyük birilerine nasıl davranacağınız hakkında bilgi edinin yokda bilgi beyninize nakledirizozaerdenn yazdı:Bırakman isabet olmuş. Git bi' Türkçe Sözlük edin kendine. Yoksa Türkçe'yi bırakacaksın.
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
2 gun sorup sorustursam seninde ne mal oldugunu ogrenirimlBlackDeathl yazdı:Çar satın alıp satan biri bunu söylüyor.QYuSuFQ yazdı:Eger oyun disi bisi yaptiysan hirsizlik , akce satimi gibi bisidir benim objektif kararim iyiki banlanmissin ve umarim acilmaz(bunu ozur dileyerek soyluyorum)mammy147 yazdı:Gm LER VE YÖNETİCİLER ben bı ban yuzunden yıkıldım oyunu bıraktım Tabi bU sıze koymaz OYunu 1 2 taş patlasın 5 kişi Bırakmış olsun sıze ne yararı olcakkkı ztn dımı .. bıraksa nolcak bırakmasa nolcak bİNLERCE insan bu oyunu oynuo 1 2 Kişi bırakmış sızın nerenıze yapışcakkı Bi ban yuzunden bu oyunu bırakmak zorunda KalDIm okdar SöglEdiM FUARDADA foRUmlardada destek iletşimdede belirttim her zman bunu OyuNCULARA BAN hAKKINDA aF cıkarın bı kerelik nolcakkı oyuncu kazanın Nıye oYuncu kaybetceksınızkı Dimi....,,
İkv Kan Kaybediyor...
Açılış 2008 Şubat
Açılış 2008 Şubat
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
Konu Forum kuralları Madde 2'ye istinaden kilitlenmiştir.
Bilginize.
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Bilginize.
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU