JackGhosen yazdı:Görüntüleri Photoshop da Açtıktan Sonra Tam Ekrana Getirdiğimde Aynı O Düldül Resmindeki Gibi Kaliteli ve Net Gözüküyor.
Oyunda görüntüyü çekip direk photoshop a yapıştırıyorsun galiba. Orjinal haline, Bilgisayarım - Yerel Disk C veya D nereye kaydettiysen artık Sobee klasörü olacak. Çektiğin görüntüler orada kaydoluyor, ordakileri hiç photoshopta düzenlemeden upload edip koyabilir misin?
Eğer oyun içi görüntüyü Fan Art'a göndereceksin ve photoshopta yukardaki gibi renklendireceksen diskalifiye olabilir;
oyun içi görüntü kategorisinde resim üzerinde oynama yapılmıyor diye biliyorum doğru mudurHellRiDerS ?
Elbette yapılan değişiklikler elenmesine neden olabilir lakin benim burada yaptığım sadece otomatik sertlik vermek böylece tüm hatlar uygun derecede sertlik alıyor, herhangi bir dekupe yok veya farklı bir nesnenin yerini değiştirmiyorum.
JackGhosen yazdı:Görüntüleri Photoshop da Açtıktan Sonra Tam Ekrana Getirdiğimde Aynı O Düldül Resmindeki Gibi Kaliteli ve Net Gözüküyor.
Oyunda görüntüyü çekip direk photoshop a yapıştırıyorsun galiba. Orjinal haline, Bilgisayarım - Yerel Disk C veya D nereye kaydettiysen artık Sobee klasörü olacak. Çektiğin görüntüler orada kaydoluyor, ordakileri hiç photoshopta düzenlemeden upload edip koyabilir misin?
Hayır Buraya Eklemeden Önce Hem Photoshop'a Yapıştırıp Kaydettim Hem de Oyun Dosyalarındaki Upload Ettim.
İkisinde de Bir Değişiklik Olmuyor.
Ya Oyun Ayarlarıyla Ya da Ekran Ayarlarımla İlgili Bir Problem Ama Hala Çözemedim.
Oyunun goruntu sevıyelerını yukseltebılırsın.Oyun detayın az oldugu yerde sıtemıne fazla hatta ıhmal edılecek kadar az yukluyor.Halıyle fazla detayların oldugu mıgrat gıbı ortamlarda mukemmel calısıyor .Resımlerden bunu cıkartabıldım
Bır dıger fıkrım oyun o kadar kotu kı kalıtelı bır bılgısayarda bu tıp sorınlar cıkartıyor
PNG, GIF, JPG, JPEG gibi resim formatlarını tamamen farklı formatlara çevirirseniz;
Örneğin : GIF -> JPEG - JPEG -> PNG
Görüntüde bozulmalar olur.
Print Screen yaparak aldığınız görüntülar siyah çıkıyor yanlış anlamadıysam.
İki ihtimal var;
1)Ekran görüntüsü alıcı kontrast ayarlarında problem vardır.
2)Ekran görüntüleri JPEG olarak kaydedilir. Print Screen'e bastığınızda farklı bir format olarak kaydediyor ve görüntünün kontrast ve netleşme ayarlarında problem çıkıyordur.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.