PrintScreen ile İlgili Soru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: PrintScreen ile İlgili Soru

Mesaj gönderen JouRney »

JackGhosen yazdı:Görüntüleri Photoshop da Açtıktan Sonra Tam Ekrana Getirdiğimde Aynı O Düldül Resmindeki Gibi Kaliteli ve Net Gözüküyor.
  • Oyunda görüntüyü çekip direk photoshop a yapıştırıyorsun galiba. Orjinal haline, Bilgisayarım - Yerel Disk C veya D nereye kaydettiysen artık Sobee klasörü olacak. Çektiğin görüntüler orada kaydoluyor, ordakileri hiç photoshopta düzenlemeden upload edip koyabilir misin?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Tekrar Merhaba;

Eğer photoshoptan birşeyler yapmayı deniyorsan size önerim Shift + ctrl + Alt + L tuşlarına basmanız olacaktır.

Resim

Resim
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Eğer oyun içi görüntüyü Fan Art'a göndereceksin ve photoshopta yukardaki gibi renklendireceksen diskalifiye olabilir;
oyun içi görüntü kategorisinde resim üzerinde oynama yapılmıyor diye biliyorum doğru mudur
HellRiDerS ?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba JouRney;

Elbette yapılan değişiklikler elenmesine neden olabilir lakin benim burada yaptığım sadece otomatik sertlik vermek böylece tüm hatlar uygun derecede sertlik alıyor, herhangi bir dekupe yok veya farklı bir nesnenin yerini değiştirmiyorum.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

HellRiDerS yazdı:Tekrar Merhaba;

Eğer photoshoptan birşeyler yapmayı deniyorsan size önerim Shift + ctrl + Alt + L tuşlarına basmanız olacaktır.

Resim

Resim

Öneriniz İçin Minnettarım Fakat Hala Diğer Arkadaşların Bu Kadar Uğraş Vermeden Nasıl Böyle Kaliteli Resimler Elde Ettiğini Merak Ediyorum.

Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

JouRney yazdı:
JackGhosen yazdı:Görüntüleri Photoshop da Açtıktan Sonra Tam Ekrana Getirdiğimde Aynı O Düldül Resmindeki Gibi Kaliteli ve Net Gözüküyor.
  • Oyunda görüntüyü çekip direk photoshop a yapıştırıyorsun galiba. Orjinal haline, Bilgisayarım - Yerel Disk C veya D nereye kaydettiysen artık Sobee klasörü olacak. Çektiğin görüntüler orada kaydoluyor, ordakileri hiç photoshopta düzenlemeden upload edip koyabilir misin?

Hayır Buraya Eklemeden Önce Hem Photoshop'a Yapıştırıp Kaydettim Hem de Oyun Dosyalarındaki Upload Ettim.

İkisinde de Bir Değişiklik Olmuyor.

Ya Oyun Ayarlarıyla Ya da Ekran Ayarlarımla İlgili Bir Problem Ama Hala Çözemedim.

:|
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Selamlar
Masaüstü bilgisayar kullanıyor olalısınız.Sorun genel mi yoksa sadece belli oyunlarda mı?
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kable yazdı:Selamlar
Masaüstü bilgisayar kullanıyor olalısınız.Sorun genel mi yoksa sadece belli oyunlarda mı?
Sadece İKV ve Birkaç Oyunda Var Fakat Bunların Aksine 1080p HD'lik Oyunlarda Aynı Kalitede Görüntü Alabiliyorum.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Oyunun goruntu sevıyelerını yukseltebılırsın.Oyun detayın az oldugu yerde sıtemıne fazla hatta ıhmal edılecek kadar az yukluyor.Halıyle fazla detayların oldugu mıgrat gıbı ortamlarda mukemmel calısıyor .Resımlerden bunu cıkartabıldım
Bır dıger fıkrım oyun o kadar kotu kı kalıtelı bır bılgısayarda bu tıp sorınlar cıkartıyor :)
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Merhaba.

Öncelikle şunu belirtmek isterim;

PNG, GIF, JPG, JPEG gibi resim formatlarını tamamen farklı formatlara çevirirseniz;

Örneğin : GIF -> JPEG - JPEG -> PNG

Görüntüde bozulmalar olur.

Print Screen yaparak aldığınız görüntülar siyah çıkıyor yanlış anlamadıysam.

İki ihtimal var;

1)Ekran görüntüsü alıcı kontrast ayarlarında problem vardır.
2)Ekran görüntüleri JPEG olarak kaydedilir. Print Screen'e bastığınızda farklı bir format olarak kaydediyor ve görüntünün kontrast ve netleşme ayarlarında problem çıkıyordur.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön