Son 2 günde 2 kere hırsızlıkla suçlandım. Amisos loncasından ayrıldım kötü gözle bakıldı. İster inanın ister inanmayın. Ben kimse için kötü birşey düşünmedim. Forumdan ara sıra takip edicem gene olayları. Ama inanın hırsızlıkla suçlanmak olayı bilmeden taşa tutulmak ve elimin kolumun bağlı kalması çok kötü, acı ama gerçek. Tüm Tılsım sunucusuyla iyi kötü anılarımız oldu. Bana hep arka çıkan beni baprına basan tüm dostlarım kendinize iyi bakın. Daha başka yorum yapmıycam kimseye. Bu başlık altında kimseye cevap vermiycem. Sizdende cevap vermenizi istemiyorum. Sadece bildiri mesajı.
2 gündür yırtınıp duruyorum kendimi temize çıkarmak için. Ama nafile.
Ben Masumprensim in çakması olarak bile suçlandım. Yok daha neler diyeniniz olucak, beni bu suçla tekrar kötüleyecek olan olucak.
Size şunu diyeyim Tılsım halkı. Bu güne kadar sadece Amisos loncası için oyundaydım. Ve sadece onlar için item, para vs. kastım.
Sakın ola onları kötülemeyin. Beni en ağır suçla suçlamış bile olsalar, onlar benim ailem. Öylede kalıcaklar.
Haydin kalın sağlıcakla.
Bu arada kendimi acındırmak istemiyorum. Bu konuyuda o yüzden açmak istemedim. Belki 1 - 2 sevenim kalmıştır. Onlar beni merak etmesin diye açtım. Umarım içinizden kaybol git diyen, yüzsüz diyen olmamıştır
Biraz uzun oldu ama veda mesajı ne kadar uzun olsada içinde gizlenmiş 1 - 2 mesajla devrim döner
Oldu ki tekrar döndüm oyuna hata ettim. Hiç bir şekilde eski Emre olarak dönmiycem buda bilgi olsun