Kalın sağlıcakla :)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AmisosxxDueLLo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Kalın sağlıcakla :)

Mesaj gönderen AmisosxxDueLLo »

Dostum, düşmanım kim varsa sunucuda tanımadığım insan bile olsa ne hakkım geçtiyse helali hoş olsun. Benin üzerinde emeği geçenlerede sonsuz teşekkürler.
Son 2 günde 2 kere hırsızlıkla suçlandım. Amisos loncasından ayrıldım kötü gözle bakıldı. İster inanın ister inanmayın. Ben kimse için kötü birşey düşünmedim. Forumdan ara sıra takip edicem gene olayları. Ama inanın hırsızlıkla suçlanmak olayı bilmeden taşa tutulmak ve elimin kolumun bağlı kalması çok kötü, acı ama gerçek. Tüm Tılsım sunucusuyla iyi kötü anılarımız oldu. Bana hep arka çıkan beni baprına basan tüm dostlarım kendinize iyi bakın. Daha başka yorum yapmıycam kimseye. Bu başlık altında kimseye cevap vermiycem. Sizdende cevap vermenizi istemiyorum. Sadece bildiri mesajı.
2 gündür yırtınıp duruyorum kendimi temize çıkarmak için. Ama nafile.
Ben Masumprensim in çakması olarak bile suçlandım. Yok daha neler diyeniniz olucak, beni bu suçla tekrar kötüleyecek olan olucak.
Size şunu diyeyim Tılsım halkı. Bu güne kadar sadece Amisos loncası için oyundaydım. Ve sadece onlar için item, para vs. kastım.
Sakın ola onları kötülemeyin. Beni en ağır suçla suçlamış bile olsalar, onlar benim ailem. Öylede kalıcaklar.
Haydin kalın sağlıcakla.

Bu arada kendimi acındırmak istemiyorum. Bu konuyuda o yüzden açmak istemedim. Belki 1 - 2 sevenim kalmıştır. Onlar beni merak etmesin diye açtım. Umarım içinizden kaybol git diyen, yüzsüz diyen olmamıştır :)

Biraz uzun oldu ama veda mesajı ne kadar uzun olsada içinde gizlenmiş 1 - 2 mesajla devrim döner ;)

Oldu ki tekrar döndüm oyuna hata ettim. Hiç bir şekilde eski Emre olarak dönmiycem buda bilgi olsun :)
Resim

Sadece bir boşluk seziyorum içimde.
Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
Kullanıcı avatarı
alpinan564
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kalın sağlıcakla :)

Mesaj gönderen alpinan564 »

Emre knkm bii daha bi düsün yha ama yok illa bırakıcam diyosan hakkım warsa eqer helal olsun kardesim seni özlices
GodfreyxAlp
GodfreyxHygieia
Kullanıcı avatarı
ArieS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ArieS »

bana kalırsa gıdısın suskun olmus donusun muhtesem olacak gıbı gelıyor 8-)
Ne kralina giderim ne alayına çok lazimsa kralida ayagima gelir alayida

Resim
XxRoSaxX Alexa
Kullanıcı avatarı
AmisosxxDueLLo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ArieS yazdı:bana kalırsa gıdısın suskun olmus donusun muhtesem olacak gıbı gelıyor 8-)
;)
Resim

Kullanıcı avatarı
AmisosxxDueLLo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

alpinan564 yazdı:Emre knkm bii daha bi düsün yha ama yok illa bırakıcam diyosan hakkım warsa eqer helal olsun kardesim seni özlices
Eyvallah Alp. Bende sizi özlicem kardeşim.
Resim

Kullanıcı avatarı
Lodosxzeren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Lodosxzeren »

Nasıl bi saçmalıktır bu ya :S
zena ~~
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Düşman olarak başladık sohbetimize arkadaşlığımıza... Seninle yeterince vakit geçiremedim.Ama seni tanımak için yeterlidir 5 dakikalık bir sohbet.Seni kim suçladı bilemiyorum ama kaçarak suçunu kabullendiğini söylüyorsun onlara halbuki burda durup başın dik gururla oyuna girip onlara inat bu oyunda durmalısın.Böyle bir şey yapmıcağını çok iyi onlarda biliyor böyle bir ithamda çekip gideceginide... Biliyorum çok kızdın öfkelendin sövme noktalarına geldin bu oyunda belki kafanı dinlemelisin biraz ama bu senin düşündüğün kadar uzun olmamalı ;) Benim diceklerim budur.Kararına saygım sonsuz yolun açık olsun Düşman KRAL ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
TetiK
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen TetiK »

Kardeşim Artık oyunun eskisi gibi tadı yok ama Bırakmasan iyi olurdu.
Tabiki senin Kararın K.i.B Unutma bizleri.
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
Kullanıcı avatarı
AmisosxxDueLLo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Yaw cevap yazmıcam dedim ama sözümde duramadım :D
Gargoyle35 yazdı:Düşman olarak başladık sohbetimize arkadaşlığımıza... Seninle yeterince vakit geçiremedim.Ama seni tanımak için yeterlidir 5 dakikalık bir sohbet.Seni kim suçladı bilemiyorum ama kaçarak suçunu kabullendiğini söylüyorsun onlara halbuki burda durup başın dik gururla oyuna girip onlara inat bu oyunda durmalısın.Böyle bir şey yapmıcağını çok iyi onlarda biliyor böyle bir ithamda çekip gideceginide... Biliyorum çok kızdın öfkelendin sövme noktalarına geldin bu oyunda belki kafanı dinlemelisin biraz ama bu senin düşündüğün kadar uzun olmamalı ;) Benim diceklerim budur.Kararına saygım sonsuz yolun açık olsun Düşman KRAL ;)
Eyw soytarı ;). Senin bana iyiliğin çok oldu. Tabiri caizse Sahalarımız ayrı olsada, aynı alanda top koşturduk. Zaten kalan dostları saysak 2 elin parmağını geçmez. Ama sen iyi bir dostsun Aziz. Ben hata yaptım aslında birazda olsun. Doğru kalmam gerekir oyunda, ama oyunu bırakma amacım iftiralar değil. Ben Amisos loncasından çıkarken oyunu bırakıcağımı söyleyerek çıktım zaten. Olaylarda ondan sonra oldu. Uygun zamanda konuşucak şeyler çok Aziz'm. Şimdilik ara diyorum ama Kabusxrosax inde dediği gibi, Biraz sessiz oldu ama dönüşüm farklı olucak.
TetiK yazdı:Kardeşim Artık oyunun eskisi gibi tadı yok ama Bırakmasan iyi olurdu.
Tabiki senin Kararın K.i.B Unutma bizleri.
Üzeyir. Ben oyunu bıraktım. Dostlarımı değil. Forumdan az çok takip edicem. Biraz rahatlamak için uzaklaştım. Aslında Uzun süreli olucaktı uzaklaşmam. Ama 1-2 özel mesaj aklımı başıma aldırdı. Eğerki dönmezsem zaten unutulucak insan değilsiniz. Amisos loncasıda, Team loncasıda, Kurtlar loncasıda, Real loncasıda, Kabus loncasıda, hatta Duman loncası bile ;)
Resim

Kullanıcı avatarı
infazxfatih
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen infazxfatih »

Kardeşim , Oyun İçerisinde Senle Konuşmadığımız Halde ; Biliyorumki Böyle Bir Olayı Senin Yapman İmkansız.

Oyunu Bırakmamanı İsteriz. Ama Yinede Senin Kararın .
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster

.......... Resim..........

Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön