İnsanların Cebine Göz Dikmek!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Re: İnsanların Cebine Göz Dikmek!

Mesaj gönderen berkancetin »

Açıkçası bu oyuna 1 kuruş para vermem ! Bu kadar olmaz,yakında örs falanda akçe ile olur heralde.Okul olmadığı zaman plus paket ve silah parlatmak için akçe alıcam onun dışında hiçbirşeye para vermem.Bence sizde vermeyin
Kullanıcı avatarı
AutoNonE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen AutoNonE »

JackGhosen misin nesin her konuya gerekli gereksiz cevap atıyorsun. Hiçbir şey bilmeden konuya atlıyorsun. Biraz sus da millet de görüşlerini dile getirsin. 1 aydır yeter artık diyorum.

Ayrıca 1 konuda yönetime sitem ederken diğer bir konuya giriyorum ve desteğe arka çıktığını görüyorum amacını da anlamıs degilim. Elin dinlensin biraz.
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

AutoNonE yazdı:JackGhosen misin nesin her konuya gerekli gereksiz cevap atıyorsun. Hiçbir şey bilmeden konuya atlıyorsun. Biraz sus da millet de görüşlerini dile getirsin. 1 aydır yeter artık diyorum.

Ayrıca 1 konuda yönetime sitem ederken diğer bir konuya giriyorum ve desteğe arka çıktığını görüyorum amacını da anlamıs degilim. Elin dinlensin biraz.
Desteğiniz için teşekkürler ancak konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyelim lütfen.
Kullanıcı avatarı
AutoNonE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AutoNonE »

Fahrenheit yazdı:
AutoNonE yazdı:JackGhosen misin nesin her konuya gerekli gereksiz cevap atıyorsun. Hiçbir şey bilmeden konuya atlıyorsun. Biraz sus da millet de görüşlerini dile getirsin. 1 aydır yeter artık diyorum.

Desteğiniz için teşekkürler ancak konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyelim lütfen.
Yok kardeşim kişisel tartışmaya sürüklemek değil amacım. Sadece 1-2 aydır bütün konularda bu adamı görüyorum bir konuda yazdığı diğer konuda yazdığını tutmuyor. Senin de düşüncelerini bizlere yansıtmana engel olmasın diye yazdım.
Kişisel tartışmaya dönmesini ben de istemem tabi ki ama burası herkesin forumu.
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ceyeran »

Bu oyunu diger oyunlarla kıyaslamayın bence eger kıyaslıycaksak da bu oyuna harcadıgımız paranın karşılıgını alabiliyormuyuz ben buna bakarım diger oyunlarda lag denen bişey varmı yada bu bölge dolu 2 saat bekle varmı ? Oyunda öyle bi lag varki bazen yürüyemiyorsun bile bu gidişle göz dikecek cep bulamıyacaklar :)
Kullanıcı avatarı
flieqendx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen flieqendx »

JackGhosen yazdı:Maddi Durumu En Düşük Arkadaşımızın Dahi 50 TL Haftalık Aldığını Göz Önünde Bulundurarak;

3 Aylık Çemberlitaş Kutu'nun 30 TL Fiyatla Satıldığını da Düşünerek Şöyle Bir Hesap Yapabiliriz.

Haftalık 50 TL,

Ayda 50x4= 200 TL,

3 Ayda 200x3= 600 TL

Bu Arkadaş 600 TL İçinden 20-30 TL Ayırmıyorsa Bırakın da Bu Oyunu Oynamasın.

Eğer ki İlla Ben İstanbul Kıyamet Vakti'ni Seviyorum, Oynamaya Devam Edeceğim Diyorsa Loncaya Girsin Ama Lonca Puanı Kasmasın.

Bu Kadar Basit !

Birader kafanı oyundan kaldır da gerçek hayata bak.Gerçekten dediğin gibi mi ? 2 çocuklu bir aile düşün.Babaları 750 tl asgari ücret alıyor.Haftada senın deyimiyle en fakir kişi 50 tl harçlık alıyor ya hani onun babası da veriyor ayda 200 tl yapar 2 çocuk 400 tl.Bunları okul masrafı var 150 tl de ona ayır.Kaldı 200 tl 120 tl de faturalara versin kaldı 80 tl o parayla da artık işine gidecek yol masrafı çıkarır belki.Şimdi asosyal hayatı tozpembe sanan kardeşim bak bakalım en fakir bile haftada 50 tl harçlık alıyor mu ? Bu dedigim şuan türkiyede görülen durum.Umarım anlamışssındır
Kullanıcı avatarı
SoldierKurt
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: yok

Mesaj gönderen SoldierKurt »

JackGhosen yazdı:Maddi Durumu En Düşük Arkadaşımızın Dahi 50 TL Haftalık Aldığını Göz Önünde Bulundurarak;

3 Aylık Çemberlitaş Kutu'nun 30 TL Fiyatla Satıldığını da Düşünerek Şöyle Bir Hesap Yapabiliriz.

Haftalık 50 TL,

Ayda 50x4= 200 TL,

3 Ayda 200x3= 600 TL

Eğer ki İlla Ben İstanbul Kıyamet Vakti'ni Seviyorum, Oynamaya Devam Edeceğim Diyorsa Loncaya Girsin Ama Lonca Puanı Kasmasın.

Bu Kadar Basit !

Haftalık 50 Lira mı ? :S En düşük arkadaş diyorsun bide.50 lira alan arkadaş ortalama seviye bir arkadaştır,en düşük olmaz olamaz.Bu en düşük 50 Lira alan arkadaşın babası eve alışveriş mi yapsın ? Borç mu ödesin ? Kömür,odun vb. yakacak bişey mi alsın ? Çocuguna harclık mı versin ? Bu durumda çocuk en son planda olur,bu yüzden 50 lira fln kalmaz bu çocuga 15-20 en fazla.En düşük oldunu düşünürsek 15 lira oluyo.Şimdi buna göre 15*4=60 lira bu arkadaşın durumu kötüydü zaten 60 liranın 30 ile okul malzemesi mi alsın ? Aç karnını mı doyursun ? Okul için yol parası mı versin ? Üstüne başına sağlam yırtık olmayan bişiler mi alsın ? İşte burda ORUÇ tutmanın faydaları aklımıza geliyor.Eğer bu JACKGHOSEN oruç tutmuş ise (sanmıyorum) tutmak için tutmuştur,emin olun.Kendisinden kötü durumlarda olanları anlamak için filan değil.Daha çok şey söylenir bu arkadaş için ama konuyu kirletmeyeyim daha fazla.

İyi forumlar...

Resim
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PENTRAGON »

SoldierKurt yazdı:

Haftalık 50 TL,

Ayda 50x4= 200 TL,

3 Ayda 200x3= 600 TL

Bu Kadar Basit !

Haftalık 50 Lira mı ? :S En düşük arkadaş diyorsun bide.50 lira alan arkadaş ortalama seviye bir arkadaştır,en düşük olmaz olamaz.Bu en düşük 50 Lira alan arkadaşın babası eve alışveriş mi yapsın ? Borç mu ödesin ? Kömür,odun vb. yakacak bişey mi alsın ? Çocuguna harclık mı versin ? Bu durumda çocuk en son planda olur,bu yüzden 50 lira fln kalmaz bu çocuga 15-20 en fazla.En düşük oldunu düşünürsek 15 lira oluyo.Şimdi buna göre 15*4=60 lira bu arkadaşın durumu kötüydü zaten 60 liranın 30 ile okul malzemesi mi alsın ? Aç karnını mı doyursun ? Okul için yol parası mı versin ? Üstüne başına sağlam yırtık olmayan bişiler mi alsın ? İşte burda ORUÇ tutmanın faydaları aklımıza geliyor.Eğer bu JACKGHOSEN oruç tutmuş ise (sanmıyorum) tutmak için tutmuştur,emin olun.Kendisinden kötü durumlarda olanları anlamak için filan değil.Daha çok şey söylenir bu arkadaş için ama konuyu kirletmeyeyim daha fazla.

İyi forumlar...

öyle diyorsunuzda bu adam zaten bu kadar parayla oyun oynamaya çalışıyorsa bunun elektrik faturasını mı ödesin pc yoksa int cafeye para mı ödesin ? Bence bu kadar maaliyetli birisi oyunu oynamaz böyle bir durumda ise böyle düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Oyun iyiden iyiye gercek hayata benzemeye basladi
Hersey parayla olmasin diyenleriniz var . Onlara uzucu bir haber vereyim Daha beterleri ile karsilasacaksiniz.Hayatta hersey para ayni gercek hayat gibi ... Bazi zevkleriniz icin paraya kiymak zorundasiniz .Plusu bir paso gibi dusunun .Sizin otobuse/vapura/metrobuse binmemizi sagliyor .Tabii pasodaki paraniz varsa.Bosken isgormez ve sizi ulasimdan mahrum birakir.Plus paket uzerinden yapilan bu islemler dogaldir.Ama plusluyken size bu hizmetten mahrum birakiyor veua karsiligini alamiyorsaniz o zaman sikayet edebilirsiniz.
Simdi ''paran var konusuyorsun'' tarzinda mesajlar gelirse sasirmam :)
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Sanal bir şeye her para ödediğin (ufak bir ücret bile olsa) içim cız ediyor. Zengin olmakla alakası yok sonuçta sanal şeylere bu kadar asılmanın anlamı yok!
Oyunda amaç item dizmek olmuş. Dizdikten sonra yapacak bir şey kalmayacak göreceksiniz. Zaten bu sıkıntıyı da sürekli yeni bölge getirerek kapatıyorlar. Yakında
karaköy gelecek yeni silahlar parlatılacak siz bir de o zaman görün işte!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön