İnsanların Cebine Göz Dikmek!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

İnsanların Cebine Göz Dikmek!

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Merhabalar;
Arkadaşlar geçen gün [{REHBER}] arkadaşlardan öğrendim; hesabınızda yüklü olan plus paketin süresi bittiğinde loncalara üye olan karakterlerinize Lonca Puanı [LP] gelmiyor.Tekrar LP gelmesini istiyorsanız tekrar plus paket yüklemek zorundasınız.Allah aşkına şu durumu biri bana açıklasın.Bu nasıl bir mantıkdır?İnsanların cebine göz dikmek, paralarını kuruşuna kadar sömürmek mi istiyorsunuz?Plus paketi biten karakterler loncadan atılsın mı yani bu mudur mantık?

Plus paketi bittiğinde yenileyemeyecek bir sürü oyuncu var oyunda.Onlar ne yapacaklar?Plusları yok diye oyunu oynamasınlar mı?

Plus paketi çıkardığınızda, amacın sadece oyunda belli başlı yerlerde avantaj elde etmek isteyenler için olduğunu söylemiştiniz.[AVANTAJ] Ama yaptığınız şu sistem tamamen "Paran yoksa oynama." mantığıdır.Bunun AVANTAJ ile hiç bir alakası yoktur.Lonca Puanı pluslılara oranla daha az gelse anlarız ama hiç gelmemesi avantaj filan değildir."Cebindeki parayı dükkana yatır." dır.Lütfen en kısa zamanda konu ile ilgilenilsin.Her yapılan güncelleme de, her yapılan yenilikte, her gelen bölge de mağdur olmaktan bıktık artık.Bir kez olsun oyuncularınıza sahip çıkında şu Çağın Dışında kalmış olan pazarlama mantığınızı değiştirin.

Not:Forum Yetkilisi arkadaşlardan ricam konuyu kilitlemeyin lütfen.Şu insanlar konu hakkında fikirlerini dile getirsinler.En azından bu hakkımız olsun değil mi?
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Re: İnsanların Cebine Göz Dikmek!

Mesaj gönderen bordo »

Lonca Parasının HALA bi önemi olmadığından bence kafaya takılacak bir durum değil.
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

bordo yazdı:Lonca Parasının HALA bi önemi olmadığından bence kafaya takılacak bir durum değil.
Senin kafana takılmıyor olabilir, ancak bu lonca sistemi boşa çıkmadı heralde ve biz o lonca puanlarını boşa kasmıyoruz.İleride gelecek olan yeniliklerle çok işe yarayabilir.Ayrıca biz lonca olarak sıralamadaki yerimize çok önem veriyoruz.İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Daha neler neler olucak m.etme sen :)

Şuanda paran olmadan bu oyunu oynayamassınki zaten bu kadar net söylüyorum..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
Arkadaşlar geçen gün [{REHBER}] arkadaşlardan öğrendim; hesabınızda yüklü olan plus paketin süresi bittiğinde loncalara üye olan karakterlerinize Lonca Puanı [LP] gelmiyor.Tekrar LP gelmesini istiyorsanız tekrar plus paket yüklemek zorundasınız.

Rehber arkdaşlardan mı öğrendin destektenmi yada başınamı geldi plusun yoksa lp gelmiyeceğini.

Desteğe yaz öyle bir cevap gelirse buraya yaz Rehberlere kaldısak biz yandık 2*2 nin 4 ettiğini her oyuncu biliyorda sadece onlar bilmiyor.

Hiç bir yerde açıklama yok bu konuda onlar nerelerinden uydurmuş bir sormak lazım.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

ARZLODOS yazdı:
Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
Arkadaşlar geçen gün [{REHBER}] arkadaşlardan öğrendim; hesabınızda yüklü olan plus paketin süresi bittiğinde loncalara üye olan karakterlerinize Lonca Puanı [LP] gelmiyor.Tekrar LP gelmesini istiyorsanız tekrar plus paket yüklemek zorundasınız.

Rehber arkdaşlardan mı öğrendin destektenmi yada başınamı geldi plusun yoksa lp gelmiyeceğini.

Desteğe yaz öyle bir cevap gelirse buraya yaz Rehberlere kaldısak biz yandık 2*2 nin 4 ettiğini her oyuncu biliyorda sadece onlar bilmiyor.

Hiç bir yerde açıklama yok bu konuda onlar nerelerinden uydurmuş bir sormak lazım.
Geçen günlerde teşkilat sunucusunda bulunan [{REHBER}]RapisMyLifee klan kanalından yaptı açıklamayı.Bende işin aslını öğrenmek birkaç kişiye daha sordum gerçekten öyle.Desteğe mesaj attım şuan için geri dönüş yok.
Kullanıcı avatarı
ballibaba58
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ballibaba58 »

vereceğinizde para olsun 50 lira verince kral oluyosunuz bazı oyunlar var zaten carı 30 level yapabilmek icin 100 lira vermen lazım :)
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın :)
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

Maddi Durumu En Düşük Arkadaşımızın Dahi 50 TL Haftalık Aldığını Göz Önünde Bulundurarak;

3 Aylık Çemberlitaş Kutu'nun 30 TL Fiyatla Satıldığını da Düşünerek Şöyle Bir Hesap Yapabiliriz.

Haftalık 50 TL,

Ayda 50x4= 200 TL,

3 Ayda 200x3= 600 TL

Bu Arkadaş 600 TL İçinden 20-30 TL Ayırmıyorsa Bırakın da Bu Oyunu Oynamasın.

Eğer ki İlla Ben İstanbul Kıyamet Vakti'ni Seviyorum, Oynamaya Devam Edeceğim Diyorsa Loncaya Girsin Ama Lonca Puanı Kasmasın.

Bu Kadar Basit !

Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

Ayrıca İstanbul Kıyamet Vakti Normal Olarak İnsanların Cebine Göz Dikiyor...

Ya Knight Online'daki Gibi Arabasına, Banka Hesabına Göz Dikseydi ?

Elimizdekiler Gitmeden Kıy(a)metini Anlamıyoruz.

Eğer ki Birgün Oyun Knight Online'a Benzerse İşte O Zaman Ayaklanın !

Hoş Şuanki de Doğru Bir Gidişat Değil Ama :|
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

JackGhosen yazdı:Maddi Durumu En Düşük Arkadaşımızın Dahi 50 TL Haftalık Aldığını Göz Önünde Bulundurarak;

3 Aylık Çemberlitaş Kutu'nun 30 TL Fiyatla Satıldığını da Düşünerek Şöyle Bir Hesap Yapabiliriz.

Haftalık 50 TL,

Ayda 50x4= 200 TL,

3 Ayda 200x3= 600 TL

Bu Arkadaş 600 TL İçinden 20-30 TL Ayırmıyorsa Bırakın da Bu Oyunu Oynamasın.

Eğer ki İlla Ben İstanbul Kıyamet Vakti'ni Seviyorum, Oynamaya Devam Edeceğim Diyorsa Loncaya Girsin Ama Lonca Puanı Kasmasın.

Bu Kadar Basit !

Merhabalar;
Sizin hesabınıza göre asgari ücretin 750 TL olduğunu göz önünde bulundurursak, bir babanın çocuğuna haftalık 50 TL vermesi imkansız.Ayda 200 TL çocuğuna verse 550 TL ile ev mi geçindirecek.Burada kimseyi acındırmak istemiyorum ama birazda mantıklı düşünülmeli.Ben hiçbir zaman babamdan haftalık 50 TL aldığımı hatırlamıyorum.Kimsenin de bu oyuna 3 ayda bir 40-50 TL ayıracak lüksü yok malesef.

JackGhosen yazdı:Ayrıca İstanbul Kıyamet Vakti Normal Olarak İnsanların Cebine Göz Dikiyor...

Ya Knight Online'daki Gibi Arabasına, Banka Hesabına Göz Dikseydi ?

Elimizdekiler Gitmeden Kıy(a)metini Anlamıyoruz.

Eğer ki Birgün Oyun Knight Online'a Benzerse İşte O Zaman Ayaklanın !

Hoş Şuanki de Doğru Bir Gidişat Değil Ama :|
Knight Online ilk çıktığında bu kadar pahalı değildi.Kitle geliştikçe oyun pahalandı.Yani burada bir doğru orantı var.Milyonların oynadığı bir oyunun o kadar pahalı olmasına bir şey demiyorum.Açıkçası Knight vb. diğer oyunlar benim çokta umrumda değil.Şimdi İKV deki duruma gelecek olursak "Kitle her geçen gün gelişiyor" diyen bir insana diyecek bir şey bulunmaz zaten.Resmi sitede 800.000 bine aşkın kullanıcıdan bahsediliyor.Acaba kaçı aktif ? İKV' de kitle gelişmiyor ama ne hikmetse oyuna günden güne zam geliyor oyun paraya dönüyor.El altından karakterler satılıyor reel paralara.İnsanlar plus paket almaya mahkum bırakılıyor.Knight ta bir doğru orantıdan bahsettik ama bundaki orantı ise TERSİ gösteriyor.

Halen daha oyunun çok ucuz olduğuna inananları da tebrik edip noktamı koyuyorum.İyi Forumlar.

Lütfen konu dışına çıkmayalım mâlum Forum Yetkililerimiz konuları kitlemek için bahane aramakta.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön