Ben seni alırım ancak grupta 3 ejder var 1 ejdersiz var takı belki ejdersize düşecek o zaman ejder üretenlerin ejderi ne boka yarıyo?Matadorxx yazdı:ya tmm hızlı olmak istiyorlar anladık ama 1 ejdersizden bişey olmazki biz 3ejdersiz 1ejder 1 tank 1 şifa 1 saate kenan kestik çokmu dert ejder hızlı yapınca ellerine ne geçior tmm daha çok kenan atmak istiyebilirler ama biraz bizede yardımcı olmaları gerekmezmi sizcede ?
Ejder Çokmu Şart ?
Re: Ejder Çokmu Şart ?
İmzam yok benim.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kyk
şimdi şöyle düşünecek olursak ejderin hasarı 224 bu parlamış olursa 448 buyu hasarı bir büyücü 2 büyü kullanır yani parlamış bir ejderin bir büyücüye katkısı 896 hasar bu da çoğu ejdersiz büyücünün hasarından daha fazla o yüzden herkes oyunda ejderli büyücü tercih eder. Ayrıca olayın şu yönü de var eğer bir kişi şaheser üretiyorsa oyunu ciddiye alıyodur ve severek oynuyodur. Beni birçok gurup bölgesinde ejdersiz arkadaşlar yarı yolda bıraktı. Tabi bu herkes için bu geçerli değildir. İyi oyunlar ve forumlar.
******* UĞUR ******** lııALPERENııl , llııKÜRŞADııll , lııAYBÜKEııl
GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
Arkadaşa katılıyorum,
Ejderin yoksa Sığınaklara vs giremezsin.Ejder zorunlu tutuyorlar.Bu ejder isteyenlerde bize ejder üretcek materyali versin üretilim, madem ejderli istiyorlar
Ejderin yoksa Sığınaklara vs giremezsin.Ejder zorunlu tutuyorlar.Bu ejder isteyenlerde bize ejder üretcek materyali versin üretilim, madem ejderli istiyorlar
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Sen ne kadar akıllısın. Ayştayn'la alakan var mı?TheDummi yazdı:Arkadaşa katılıyorum,
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Bence grup bölgelerine girmeye uğraşacağınıza ejder üretmeye uğraşsanız üretirdiniz. Yani grup bölgelerinden en iyi itemleri düşürseniz bile elinizde ejder olmadıktan sonra ne tadı zevki kalır ki :geek:

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Friends Of Heaven
her zaman herkesın tercıhı ejderlıdır
fakat bırkaç ejderlı war grpda ejdersız bırkaç dostunu katabılırsın grba
bence sen herşeyden önce şunu de arkadaşlr aramızda 1 yada 2 ejdersız alalım
de bunu warsa dostun alır
ama yok sen ejderlı adamı guneş asalı bırıyle kıyas edersen ayıp edersın
ben menekşenın 50m oldu mawının 15m akığın 18m olduğu dönemde ejder basdım
hıç bu kadar maden para harcamamış we tanımadığım bı adamı nıye sırtımda taşıyım ?
ama dost olursa o mustesna
iyi oyunlar
fakat bırkaç ejderlı war grpda ejdersız bırkaç dostunu katabılırsın grba
bence sen herşeyden önce şunu de arkadaşlr aramızda 1 yada 2 ejdersız alalım
de bunu warsa dostun alır
ama yok sen ejderlı adamı guneş asalı bırıyle kıyas edersen ayıp edersın
ben menekşenın 50m oldu mawının 15m akığın 18m olduğu dönemde ejder basdım
hıç bu kadar maden para harcamamış we tanımadığım bı adamı nıye sırtımda taşıyım ?
ama dost olursa o mustesna
iyi oyunlar
kanunixxbaşkan