Ejder Çokmu Şart ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Matadorxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Matadorx

Ejder Çokmu Şart ?

Mesaj gönderen Matadorxx »

Ya Arkadaşlar Nedir Bu Ejder İsteği... Kenana 4 Ejder Diolar Adama Pm atıyorum 650 buzum var diiyorum ejder varmı dior ejder yok diyom yasaklıya ekliyor ne yani şimdi 650 buz ezikmi oluor ejdersizler ezikmi oluor ejder olmayınca işimi bilmior yapmayın arkadaşlarya motora bile çağıran oluo klandan gelimmi diom yok ejder şart la motora gidion ejderi napcan allahım ya :S 1ejdersiz olsa bile istemiolar sanki junon atıolar neymiş ejdersiz yavaşlatıormuş yapmayın böyle ama ya :SS
[Matadorxbüyücüxx.Matadorxmehmet.Matadorxsavaşcı]
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :?: :| :( :shock:
En son Matadorxx tarafından 20 Ara 2011 21:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Karakterler;
Matadorxbüyücüxx(49)
Matadorxmehmet(49)
Matadorxsavaşcı(49)

!BENİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN!

Matadorxtown benim çarım deildir ve ben asla hırsızlık yapmam benim asıl çarım Matadorxmehmet'tir.
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ejder Çokmu Şart ?

Mesaj gönderen eseslisemi »

Nie koyu maviyle yazıon lan okunmuo qqq :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
Matadorxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

senin için beyaz yaplaım be kardeş çokmu zor :D
Karakterler;
Matadorxbüyücüxx(49)
Matadorxmehmet(49)
Matadorxsavaşcı(49)

Matadorxtown benim çarım deildir ve ben asla hırsızlık yapmam benim asıl çarım Matadorxmehmet'tir.
Kullanıcı avatarı
SANCAR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SANCAR »

Arkadaşım sitemlerinde haklısın.
Hadi Junona bir şey demiyim ama Kenana 2 ejder yetiyor diğerlerinde ejder olmasa da olur.

Diğer arkadaşlara çağrım olsun , illa da ejder diye diretmeyin.
Düşünen i 2 ejder rahat kese diğer 3 büyü ya da tanklı girildiyse diğer 2 büyü kutup ve kırması olsun kafi.
Ejder onlar için şart değil.
Aynı şekilde Motorin de 2 ejderli rahat çevirir.
Ondada başka bir şeye gerek yok.
Zaten Kenan için tanklar işi bilirler.
Lütfen yardımcı olun Junona 1 Kenana 2 veya 3 ejdersiz alın.

Hidayet
[/center]
Resim
SANCAR
Resim
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Merhaba,

Grup bölgeleri tamamıyla komplike bir sistemdir. Bu kesinlikle demek değil ki "şahesersiz" girmek mümkün değil. Kullandığınız sınıfın özelliklerini ve bölgelerin hangi kısmında hangi yetenek kombinasyonlarını kullanacağınızı bilmeniz, grubunuza nasıl faydalı olacağınız, arkadaş çevreniz vs. gibi etkenlerin birleşmesi tecrübe anlamına gelir. Eminiz ki tecrübe "şaheser" etkisi yaratmaktadır. Bu durum her sınıf için geçerli olup, "şahesersiz grup bölgesi yapılamıyor" tarzındaki fikirler kulaktan dolma söylem dışına çıkmamaktadır.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Selamun aleykum;
Grup bölgeleri ilk geldiği sırada Tılsım'a ara vererek bir kardeşimle beraber Anka sunucusuna geçmiştik. Bu sırada o sunucuda Tılsım'ın hatrı sayılır kişileride oradaydı. İlk grup bölgesine kenandan başlamıştık. Abartısız ve yalansız söylüyorum tam 28 dk da hiçbirimizde şaheser ve item olmamasına karşın bölgeyi eksiksiz bitirdik ve çokta deneyimli değildik sadece kendimize has taktikler geliştirmiştik. Buraya tekrak geldiğimde kenanı motorsuz full şaheserli 50 dkda bitirenlerin sevincini gördüğümde sadce gülüp geçmiştim. Uzun lafın kısası iş silahta değil dediğiniz gibi bizde. Ben empati yaparak sınırları fazla zorlamadan yanıma mutlaka ihtiyacı olan 1 ya da 2 kişi alıyorum benimde başıma geldiği için.. :)
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
Matadorxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ama işte Öyle olmuyor herkez marifeti ejderde sanıor ogün bir adamla girdim buzu 1300 civarında adam bir işi bilmediği için düşünendi 10 defa denedik kesemedik onu gruptan attık 5 kişi kenanı kestik bunu herekze diorm inanan yok sizden ricam oyundaki büyücümün ismi Matadorxbüyücüxx eğer kenan atan olursa gelirim tecrübem var ama bazıları ejder yok die sanki oyunun en eziği benim :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Karakterler;
Matadorxbüyücüxx(49)
Matadorxmehmet(49)
Matadorxsavaşcı(49)

Kullanıcı avatarı
kingdemon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Aslan Team

Mesaj gönderen kingdemon »

arkadaşım grup bölgelerine gitmek istiyorsan arz olmak zorundasın arzlar ne olursa olsun alıyorlar ama lodos lar sanki bi ot varmıs gibi tanıdık istiyorlar tanıdık olsa nolcak olmasa nolcak yani ne farkı var tanıdıkla bunun sanki oyunu oynamadan evvel hepiniz tanısıyodunuz da smdi herkes tanıdık diyor..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Chaqmaxsheytan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: <Academy Of War>

Mesaj gönderen Chaqmaxsheytan »

Matadorxx yazdı:Ama işte Öyle olmuyor herkez marifeti ejderde sanıor ogün bir adamla girdim buzu 1300 civarında adam bir işi bilmediği için düşünendi 10 defa denedik kesemedik onu gruptan attık 5 kişi kenanı kestik bunu herekze diorm inanan yok sizden ricam oyundaki büyücümün ismi Matadorxbüyücüxx eğer kenan atan olursa gelirim tecrübem var ama bazıları ejder yok die sanki oyunun en eziği benim :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sa. Kardeşim Ben eMRe Tehliqelee Çarından Hatırlarsın Belki.. ;)
Sen Ejdersiz İsen Bana Bİ Pm At İStediğin Gİbi İStediğin Yere Gİderiz .
Kafanı Yorma ;)
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xARZx »

Sa. forumlarda gezinirken ilgimi çekti yazmak istedim gerçekten doğru bir konuya değinmişsin bizim sunucudada bu var benim karakterim 724 buz ve ejderm yok tanıdık vasıtasıyla gruplara giriyorum girdiğim her grupta kenanı kesiyoruz motorin ise hedefim motorinide kesiyoruz eğer ejderin şart olduğunu ölümüne savunan varsa denemek için 700 üstü buz/elektrik 1iyi tank ve 1 iyi şifacı ile denesin işinide bilsinler o kişiler rahatlıkla keserler kenanı denensin yani bu tür oyunlarda kullanıcının karakterini nasıl kullandığı önemlidir kimi zaman ''playercılığım iyidir'' derler ve bu çok önemlidir birinin 1174 buz 1174 elektrik olur elinde ejderi bilmemneyi olur ama elinde ejder olmayan ve 800 buzu falan olan birisinden daha acemi oynar 800 buzu olan 3 vurur ejderli 1 vurur gibi... İtemler önem konusunda 2. 3. kademededir. :)

İYİ Forumlar/Oyunlar :)
Harponxlider (49)[(^)Latif]

“Genel Sohbet” sayfasına dön