ATAMARAŞEL....
- earlyblood
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: ATAMARAŞEL....
Abı o konuda bende oRdaydım sapına kadaR haklısn bırak senı bılen bılıor sana menfaatçı dıen o şahıs kendısı cıkarcının tekı bırak takma boşwer. Gene senın bılceqın ıs tabı ama hakkında hayırlısı neyse o olur ınsallah..
Chesterlp
-------------------------
Chesterllp
Byxklibl
Earlyblood
Çocuk oLsam yeniden sadece düştüqüm için acısa içim,kaLbim; çok koştuqum için çaRpsa sadece..
Chesterllp
Byxklibl
Earlyblood
Çocuk oLsam yeniden sadece düştüqüm için acısa içim,kaLbim; çok koştuqum için çaRpsa sadece..
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
forma açmak yerine Loncayla önce konuşsaydın dostum daha iyi OLurdu de yeni çarın hangisiATAXMARASEL yazdı:ARKADAŞLAR ben ataxmaraşel bazı nedenlerden dolayı atax loncasından çıkıyorum belli bi yaşta kimsenin nazı ile uğraşamam beni bilen biliyo çok güzel anılar çok güzel şeyler paylaştık yine paylaşırız ama artık atax olarak değil lonca olarak çok iyi bir yolda ileriliyosunuz tebrik eder ve başarılar dilerim kimse neden demesin yada konuşalım sonra demesin hiç bi vredim karardan vazgeçmedim geçmicemde hepniz çok saygın kişilersiniz am ben başka yolda devam etmek istiyorum HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN BENDEN YANA HERŞEY HELAL OLSUN
ZATEN son 3 ayım kaldı oyunda allah izin verse 3 ay sonra tayin isteyip il değiştircem bu yüzden kpss girmem lazım ve
ders çalışmam lazım o yüzden 3 ay boyunca sıkıntı yaşamak istemiyorum oyunda bazı arkadaşlar kadimde herkse yardım
ettim diye beni suçladılar ama kimseye laf söyemicem beni bilen herkes biliyo herzman doğrun yanındaydım lonca arkadaşım bile olsa doğru neyse o dur ama canınız saolsun ben bu oyunu iyi vakit geçirmek için oynuyorum kimse ile kötü olma derdinde değilim ve kimseye kin beslemem o yüzdne kim bana nedese bile youn oldunu için ben yinede sizi
seviyorum ve hepte sevecem... ARKADAŞLAR BÜTÜN ÇARLARIMI SİLDİM İÇİN SADCE ATAXMARAŞEL,ATAXMAREŞAL,XXLORDXX çarları ile oyun oynucam ATAX değilim ama başka çar olmadı için atax loncasından özürdiliyorum en yakın mznada yeni çar açarım....
NOT:SİZİ HER DAİM SEVEN KAAN AMA AZ ARZ OLAYIM :twisted:
HaYaLeT BaTaN GünEş..
ATAXMARASEL yazdı:ARKADAŞLAR HALA LONCA İÇİ DİYONUZ BEN ARTIK YOKUM OYUNDA PM KADAR YAKINIM AMA BİR ATAX DEĞİLİM BENİM İÇİN LONCA İÇİ DEĞİL SİZ KENDİNİZ LONCA İÇİ HALLEDİN
Kaan konuşmak yerine neden böle davranıyorsun kardeşim herkesin hatası olabilir ve hatalar konuşularak çözülür bizde böle yapacaz inşallah...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
iyi güzel de öyle çamur atıp ben lonca değilimi anlayamadım ben hala !!!!!ATAXMARASEL yazdı:ARKADAŞLAR HALA LONCA İÇİ DİYONUZ BEN ARTIK YOKUM OYUNDA PM KADAR YAKINIM AMA BİR ATAX DEĞİLİM BENİM İÇİN LONCA İÇİ DEĞİL SİZ KENDİNİZ LONCA İÇİ HALLEDİN
ki 4 - 5 aydır locadayım ve seninle 1-2 kez muhhabet olmuş veya olmamış hiç hatrılamıoyorum....
benim için zaten loncada değildin ki :geek:
Asxbuyucu(B)-&-Asxkılıçhan(S)

Kpss ye hazırlanacak olan Mareşal (Kaan) arkadaşımıza Row loncasında başarılar dileriz...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül