ATAMARAŞEL....

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ATAXMARASEL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

ATAMARAŞEL....

Mesaj gönderen ATAXMARASEL »

ARKADAŞLAR ben ataxmaraşel bazı nedenlerden dolayı atax loncasından çıkıyorum belli bi yaşta kimsenin nazı ile uğraşamam beni bilen biliyo çok güzel anılar çok güzel şeyler paylaştık yine paylaşırız ama artık atax olarak değil lonca olarak çok iyi bir yolda ileriliyosunuz tebrik eder ve başarılar dilerim kimse neden demesin yada konuşalım sonra demesin hiç bi vredim karardan vazgeçmedim geçmicemde hepniz çok saygın kişilersiniz am ben başka yolda devam etmek istiyorum HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN BENDEN YANA HERŞEY HELAL OLSUN
ZATEN son 3 ayım kaldı oyunda allah izin verse 3 ay sonra tayin isteyip il değiştircem bu yüzden kpss girmem lazım ve
ders çalışmam lazım o yüzden 3 ay boyunca sıkıntı yaşamak istemiyorum oyunda bazı arkadaşlar kadimde herkse yardım
ettim diye beni suçladılar ama kimseye laf söyemicem beni bilen herkes biliyo herzman doğrun yanındaydım lonca arkadaşım bile olsa doğru neyse o dur ama canınız saolsun ben bu oyunu iyi vakit geçirmek için oynuyorum kimse ile kötü olma derdinde değilim ve kimseye kin beslemem o yüzdne kim bana nedese bile youn oldunu için ben yinede sizi
seviyorum ve hepte sevecem... ARKADAŞLAR BÜTÜN ÇARLARIMI SİLDİM İÇİN SADCE ATAXMARAŞEL,ATAXMAREŞAL,XXLORDXX çarları ile oyun oynucam ATAX değilim ama başka çar olmadı için atax loncasından özürdiliyorum en yakın mznada yeni çar açarım....

NOT:SİZİ HER DAİM SEVEN KAAN AMA AZ ARZ OLAYIM :twisted:
HER DOĞAN GÜNEŞ BATMAYA MAHKUMDUR

ROWXMARAŞEL
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ATAMARAŞEL....

Mesaj gönderen olcaytoo »

ATAXMARASEL yazdı:ARKADAŞLAR ben ataxmaraşel bazı nedenlerden dolayı atax loncasından çıkıyorum belli bi yaşta kimsenin nazı ile uğraşamam beni bilen biliyo çok güzel anılar çok güzel şeyler paylaştık yine paylaşırız ama artık atax olarak değil lonca olarak çok iyi bir yolda ileriliyosunuz tebrik eder ve başarılar dilerim kimse neden demesin yada konuşalım sonra demesin hiç bi vredim karardan vazgeçmedim geçmicemde hepniz çok saygın kişilersiniz am ben başka yolda devam etmek istiyorum HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN BENDEN YANA HERŞEY HELAL OLSUN
ZATEN son 3 ayım kaldı oyunda allah izin verse 3 ay sonra tayin isteyip il değiştircem bu yüzden kpss girmem lazım ve
ders çalışmam lazım o yüzden 3 ay boyunca sıkıntı yaşamak istemiyorum oyunda bazı arkadaşlar kadimde herkse yardım
ettim diye beni suçladılar ama kimseye laf söyemicem beni bilen herkes biliyo herzman doğrun yanındaydım lonca arkadaşım bile olsa doğru neyse o dur ama canınız saolsun ben bu oyunu iyi vakit geçirmek için oynuyorum kimse ile kötü olma derdinde değilim ve kimseye kin beslemem o yüzdne kim bana nedese bile youn oldunu için ben yinede sizi
seviyorum ve hepte sevecem... ARKADAŞLAR BÜTÜN ÇARLARIMI SİLDİM İÇİN SADCE ATAXMARAŞEL,ATAXMAREŞAL,XXLORDXX çarları ile oyun oynucam ATAX değilim ama başka çar olmadı için atax loncasından özürdiliyorum en yakın mznada yeni çar açarım....

Kaan ne oluyor anlamadım her yeni bişe gelince neden sorunlar yaşanıyor bırakıp gitmek olurmu ben anlamam loncadasın
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
ataxlonca
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Inceptıon

Mesaj gönderen ataxlonca »

ATAXMARASEL yazdı:ARKADAŞLAR ben ataxmaraşel bazı nedenlerden dolayı atax loncasından çıkıyorum belli bi yaşta kimsenin nazı ile uğraşamam beni bilen biliyo çok güzel anılar çok güzel şeyler paylaştık yine paylaşırız ama artık atax olarak değil lonca olarak çok iyi bir yolda ileriliyosunuz tebrik eder ve başarılar dilerim kimse neden demesin yada konuşalım sonra demesin hiç bi vredim karardan vazgeçmedim geçmicemde hepniz çok saygın kişilersiniz am ben başka yolda devam etmek istiyorum HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN BENDEN YANA HERŞEY HELAL OLSUN

Kaan kardeşim kararına saygı duyuyoruz ama ayrılmak neden tamam 3 4 ay ara verebilirsin sınavların ve ataman için ama loncadan ayrılmakta neymiş bu lonca sizler üzerine kuruldu dostluk birlik beraberlik üzerine seni ve diğerlerini kardeş gibi görüyor saygı duyuyorum hepinizi bir arada görmek istiyorum geldiğimde hep birlikte ne savaşlar ne olaylar çıkaracağız hatta arada bir birimizi bile keseceğiz moda geçip hadi bakalım işinde başarılar
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...

.....................................LONCA [Inceptıon]................................

[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Kaan abi once bi konussaydik yav :s
Dun em atarken bisey yoktu nerden cikti bu simdi :?
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Kaan ne oluyor yaa varsa yapa bileceğim adres aşağıda....
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
ATAXMARASEL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ARKADAŞLAR TEŞKKÜR EDERİM ama lonca denilen şey birlik beraberlik dostlukların yaşanması için bir araya gelmek ve biraraya gelmesi sonucu güzel şeyler yaşanmasıdır ama eskide kaldı isim vermicem ama herkes kadimdeki olayları biliyor bazı arkadaşlar ordaki kişilerle atışıyor ve bende atax loncası olark neden onları savunmayıp millete yardım
ettim diye sen menfatçisin seni yanlış tanımışız ayağı yapıyolar nedense o günden sonra ben hiç bi olaya karışmadım
ama sırf orda sus laf söylemeyip yardım ettim diye menfat sahlamak içinmiş peki bunu diyen arkadşlara ve orda beni gören büyün arkadaşlara soruyorum ben hidralar geldiği günden beri kadim görevi olmasına rağmen her kesilişinde
ordaydım ama ikide bi bende yapcam , hep yardım ediyorum artık etmicem diyip milet keserken bi kere otorupta izlediğimi gören varmı gruba aldınız yardım ettim gruba almadınız yine yardım ettim ama hata bendeki herşeye susmucan ama ben güvendiğimiz adamları savunmadık diye zaten kim nederse desin atax olsa bile haksızlık yapıyolar
orda kimse lonca olark biz keselim demiyo sadce bazı atax ler diyo sonrada loncanın adını kirletiyolar ve eskiden herkesin imrendi loncayı bir görev için herkesle tartışark iğrendi lonca haline getirdiler peki burda bunu okuyan herkese
soruyorum millete yardım etmişim diye menfatçi olan kaan mı yoksa görevimiz olsun diye hep atlıyan ve tartıştıktan sonra bana dönüp sen hala yardım ediyosun seni yanlış tanımışız diyip çarlarında beni yasaklıyan lonca üyelerimi 28 yaşına gelmiş biri olarak ben bi oyunda kimsenin nazını çekemem bana laf atmadan önce herkes beni sorsun ondan sonra
bana menfatçisndesin bu oyunda beni tayanlardan kaç kişiye menfatçilik yapmışım söylemicem diyom ama ben 45m aldım itemleri bile arkimdir diyıp 35 verdim pm atılar lazım dediler verdim onlar kas demeden kastım he onlarında çok faydası oldu ve o yüzden ben bunları yaptım kimse yapmadı diye söylemiyorum zaten lonca arkadaşlığı böyle olur ama
bu zamana loncadaki hiç bi arkadaşımı yolda bırakmadım geri çevirmedim kötülemedim ama anlaşılıyoki bazı arkadşlar loncaya sadce görev için gelmişler bir görev uğrunu menfatçi oldumya bana bu menfatçiyi lonca dışından kimse söylemediği halde lonca içindekiler diyorsa benim için o lonca bitmiştir arkadaşlar üzügünüm bi loncada birlik beraberlik yoksa o loncayı boşuna kalabalık etmeye gerek yok ve kim nederse desin küfür bile etseler elimden geldiği kadarı ile yardım ettim etmeye devm edecem ...Biz bu loncayı örnek olmak sancak sunucusnu diğer loncalarla birlikte ileri götürmek için kurduk ama kadimdeki bazı arkadşların hareketleri ile ne örnek olacak halimiz kaldı nede miletin görevini engelyerek sancak sunucusunu ileri götürme hedefi kaldı hepsiniz bıraktım kardeşim dediğim kişiler ben haksız oldukarı halde sesimi çıkarmadım diye bana menfatçisn dediler ise artık bilki kardeşlik bitmiştir size iyi , düzgün ,haysiyetli,ileri görüşlü,şerefli,onurlu ve anlı dik bişekilde devam etmeniz dileği ile....

NOT:ESKİ KARDEŞİNİZ , ŞİMDİ BAZI KİŞİLER TARAFINDAN MENFATÇİ OLARAK ADLANDIRILAN (KAAN)

ROWXMARAŞEL
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Kaan abi kime darildin bilmiyorum ama agir konusuyosun icimizde olani icmizde hallederdik foruma filan gerek yoktu :?
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
ataxlonca
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Inceptıon

Mesaj gönderen ataxlonca »

kaan sana hak veriyorum ama loncadan ayrılmana karşıyım sana menfaatçi diyebilecek adam varmı şu sunucuda diyende zaten seni tanımayanlardır bu loncanın kuruluşundan bu yana sen vardın ve var olacaksın bunu unutma yanındaki dostlarını unutma sakın ve bir kaç kişi yüzünden tüm arkadaşalrını bi kalemde silme bu bir oyun zevk almak için giriyoruz hepimiz farklı bi amacı olan varmı acaba neyse kardeşim kendine iyi bak görüşmek üzere geldiğimde senide aramızda görersem çok mutlu olacağımı bil yeter biz seninle mutluyuz bunu unutma yaptıklarımızı yaşadaıklarımızı unutma sakın
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...

.....................................LONCA [Inceptıon]................................

[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

kaan bunu burda konuşman çok yanlış
lonca içi bi meseleyi genel foruma neden taşıyosunki
kendi lonca forumumuz var ordan konuşalım
olmadı oyunda toplanalım ama burdan daha yazma lütfen
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
ATAXMARASEL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ARKADAŞLAR HALA LONCA İÇİ DİYONUZ BEN ARTIK YOKUM OYUNDA PM KADAR YAKINIM AMA BİR ATAX DEĞİLİM BENİM İÇİN LONCA İÇİ DEĞİL SİZ KENDİNİZ LONCA İÇİ HALLEDİN

ROWXMARAŞEL

“Genel Sohbet” sayfasına dön