İKV' nin 5 Temel Eksiği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Re: İKV' nin 5 Temel Eksiği

Mesaj gönderen Fahrenheit »

8. AMD (ATI) ekran kartları ile geçtiğimiz günlerde güncelleme yayınlandı. Bu güncellemeyle birlikte poligon uzaması veya ekran kararması şeklinde tabir edilen sürücü kaynaklı hataların AMD tarafından giderildiği söyleniyordu. Buradan en güncel sürücüleri yükleyebilirsiniz: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Merhaba;
Verilen adresten ekran kartımın en güncel sürümlerini yükledim.Yüklemeden sonra bilgisayarım kafayı yedi ekranımın renk ayarlarını en fazla 4 bit yapabiliyordum.Uzun uğraşlar sonucu sürücümü tekrar güncelledim ve Sonuç:

Resim

Resim

Teşekkürler Nerull ,teşekkürler PitbuLL, teşekkürler Dünya' nın en pahalı oyunu .
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

Katılyorum...
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
eskiya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen eskiya »

BAKII yazdı:
PitbuLL yazdı:Merhaba,

Öncelikle oyunumuzun oyuncuların taleplerine göre hareket edebileceğini sizlere belirtmek isterim.
Öyle ki Lonca sistemi sizlerin talepleri doğrultusunda gelmiştir. Meşakkatli bir iş olduğundan gelmesi geç sürmüştür.

1. Maddeye ;
İKV 'nin özelliği mümkün oldukça diğer online oyunlardan farklı olmasıdır. Bu nedenle oyunda pazar bulunmamaktadır.
Ancak gelen talepler doğrultusunda bu durum değişkenlik gösterebilir.
2. Maddeye ;
Lonca savaşları müjdesini GameX 2011'de vermiştik. Çalışmaları sürüyor.
3. Maddeye ;
Şaheser ve Nadide eşya aktarımı güvenlik açısından aktarılmamaktadır.
4. Maddeye ;
Meran şehrine İşportacı koymak mantıksız. Çünkü, koskoca Aydınoğlu bile yolun yarısında ölmüşken İşportacı oraya nasıl gelebilsin ?
5. Maddeye ;
Savaşçılarımızın depar sıkıntısını gidermek için Ar-Ge Ekibimiz hummalı bir çalışma sergilemektedir. Yakın tarihte çözülecektir.
6. Maddeye ;
Bu şikayetiniz de bizlere önceden bildirildi ve gerekli çalışmalar sürüyor. Dileğimiz en kısa sürede çözülmesidir.
7. Maddeye ;
Hatanın nereden kaynaklığı hakkında bilgim yok ancak Ar-Ge ekibine bu hata bildirilmiştir.
8. Maddeye ;
ATI Ekran kartı ile bir sıkıntı yok. ATI ekran kartı ve AMD İşlemci olduğunda çakışma oluşuyor ve bu da oyunu kötü yönde etkiliyor. Şahsen ben ATI Ekran kartı İntel İşlemci ile doyumsuz bir oyun oynayabiliyorum.

Cevaplamak istediğim başka sorunuz varsa lütfen Hızlı Destek bölümünden konu açarak bizlere ulaşabilir, daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz.

İlginize teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.

sayın forum yetkilisi @PitbuLL ;
2 . Maddeye demişsiniz ki şaheserler güvenlik açısından aktarılamamaktadır, size kaç aydır bununla ilgili yaklaşık 40 kişinin desteğini alarak sundugum öneriyi neden uygun bulmadınız madem ki güvenli sistemden yanasınız buyrun sundugum öneriyi okuyup değerlendirin bi zahmet viewtopic.php?f=46&t=75059 ama lütfen basma kalıp bi cevap vermeyin ;)

1.maddeye... ikv nin herşeyi diyer oyunlardan çok farklıda birtek pazar kurulursamı çakma olacak :D aslında pazara bende karşıyım çünkü evinde pc si olan sabaha kadar pazar açar satışını yapar kafeden saatlik oynayan birisde satışını 1 saat içinde yapamaz çok fark doğar zaten gurup bölgeleri ile oyun kafeden oynanmaz hale geldi

2.maddeye...biz yıllar önce 4 sene önce bu lonca yazısı ne işe yarayacak diye merak ediyorduk hala bu lonca ne işimize yarayacak diye merak ediyoruz :evil: :twisted: aslında lonca savaşları olsa mükemmel olur birlik beraberlik doğar aslında lonca savaşlarıda bize kılan parasıda vermeli ve bu kılan parası karşılığı oyunda küçük eşyalarda satılmalıki oyunda kp kasmanın mantığı olsun herkez kp için uraşsın

3. maddeye.. 3. madde ikv nin diyer oyunlardan farkını ortaya koyuyor çünkü diyer oyunlarda nadir seçkin itemler atılamaz tüccara satılamaz sadece oyuncular arsında satışa izin vardır ikv de ise tam tersi hangisi doğru siz karar verin :evil: :evil:

4.maddeye.. hayal ürünü bir oyunda bütün canavarlar mantıklıda birtek meran şehrine konacak işportacımı mantıksız olacak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sayın oyun kurucuları bu soruyu hiç kendinize sordunuzmu :?: :?:

5.maddeye...6.madde 7.madde .. birilirinin ikv için çabaladığını görmek sevindirici (hala umudumuz var) :cry: :cry:

8. maddeye... intel işlemcinin oyun oynayanlar için amd den üstün olduğunu biliyorum ilk defa haklısınız onunda sizle alakası yok :| :| :|

9.madde ... bir yerde okudum diyer oyunlarda herşey gerçek parayla satılıyo demişsiniz ama alan memnun satan memnun bir sorun yok ama unuttuğunuz birşey var onlarda parayla satılan herşey oyun içinde çok büyük hayati önemi var ve oyunun zevkini artırıyor artı diyer oyunlar sizlerin parayla sattığı şeyleri ve daha fazlasını beleşe veriyor (bölgeye yazmak aile(lonca) kurmak gibi)

10.madde bütün sorunların temeli ikv de biraz geliştirme sorunu var sanki bu oyunu kuranlar mecburiyetten yapar gibiler sanki keyfi gibi salla başı al maşı der gibiler öle bir izlenim var oyuncuların görüşlerini dikkate almak yerine iddalaşmak körü körüne kendini savunmak en büyük sorun
ikv yi diyer oyunlardan çok farklı çok özel bir oyun yapmak istiyorsunuz ama unuttuğunuz çok önemli bir konu var biz diyer oyunlardan çok eksiğiz dier oyunlardaki özelliklerin 5te 1i bizde de olsa oyun öve öve bitirilmez çünkü bizde üretim var maden toplayarak kafeden oynayan birisi dahi üzerini düze bilirdi gurup bölgeleri gelmeden önce ve bu bizim en büyük ve en üstün özelliğimizdi aslında oyunda olması gereken en öncelikli yenilik her silahımıza kıyafetimize item ekleme olmalı yani belli maden karşılığında elimizdeki yücelen ardeneller bir kafa koparana mesela artı olarak savunma direnç veya zırh basa bilmeliyiz bölece gücün ve en güçlü olmanın sınırı olmaz artı bunları birleştirirken yine akçe karşılığı küçük bir miktar karşılığı deyerli bir taşla yaparız hem biz güçl oluruz hem ikv akçe satar diyer oyunlarda böle

BENİM DÜŞÜNCELERİM BÖYLE MAKSADIM KİMSEYİ İNCİTMEK DEYİL BUNLAR İKV YE 4 YILINI VERMİŞ BİRİNİN DÜŞÜNCELERİ ASLINDA BİZİM AKLIMIZ BU OYUNLARA YETMEZ AMA BİZDE ZEVKLİ BİR OYUN OYNAYALIM İSTİYORUZ DİER OYUNLARDA GÖRDÜĞÜMÜZ GÜZEL ZEVKLİ ŞEYLERİN BİZDEDE OMASINI İSTİYORUZ AMACIMIZ BU
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Ve Destekten gelen cevap:
Merhaba,

Siz öneri mi sunuyorsunuz yargılıyormusunuz anlayamadım. Yapılan tüm olumlu öneriler havuz da birikip güncelleme yapılıp sizlere duyuruluyor. Her öneri hayata geçmeyebilir. Siteminiz bu yüzden olsa gerek. Hatalarla ilgili gerekli birimler uyarılmış üzerine çalışmalar yapılmaktadır. Daha iyi bir oyun için yıkıcı değil yapıcı olmak gerekir.

İyi eğlenceler
Bizim amacımız hiç bir zaman yargılamak değil sadece öneride bulunup hayata geçirilmesini beklemek.Ben her sunduğum önerinin zaten hayata geçmesini beklemiyorum, bekleyemem de.Ancak bu konu da yazılan tüm öneriler yıllardır tüm İKV halkı tarafından bekleniyor ve bundan sonraki yıllarda da beklenecek.Benim sitemim sadece şu bahsi geçen "Öneri Havuzunun" yıllar öncesinden dolmasına rağmen hayata geçen önerilerin (Ki bu öneriler arasında forumdan gördüğümüz kadarıyla çok güzel önerilerde var.) çok kısıtlı olması.Kim ne derse desin bizim bu oyuna başlama nedenimiz Türk yapımı olmasıydı.Bizim amacımız bu oyunun biraz daha gelişmesi büyümesi.Bundan sonrada böyle olacak...

İyi Eğlenceler...!
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Dünyaya açıalcagız deyiminde Pazar sistemi mecbur gelcek yoksa açılmazsınız.

En güzeli diger oyunlardan bir özellik sunuculardan sunuclara tranfer ilk defa sizi örnek almak isteyen diger oyunlarda oyuncular İkv örnek gösteriyor onlarda var bizde niye yok diye.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Masterlid »

İlk Olarak Pazar Kurma Eklentisine Katılıyorum. Savaş Konusuna Gelince Çalışmaların Sürdüğünü Söylüyorlar Zaman İçerisinde Halledilir. Şaheser konusuna Gelelim Bence Bu Sistem Güzel Aktarılmaması Dağa İyi. İşporta Meselesi Büyütülecek Bir Sorun Değil Bence. Yetenek Meselesini Tam Okumadım Yorum Yapmayacağım.
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen daimon »

PitbuLL yazdı:Merhaba,

Öncelikle oyunumuzun oyuncuların taleplerine göre hareket edebileceğini sizlere belirtmek isterim.
Öyle ki Lonca sistemi sizlerin talepleri doğrultusunda gelmiştir. Meşakkatli bir iş olduğundan gelmesi geç sürmüştür.
Yuh, o ha ve hatta çüş diyebilirim buna..Meşakkatli ne demek ya, zaten bu oyunun ayıbı olan bir konuydu. Zaten gelmesi gerekti yani ;)
PitbuLL yazdı:
3. Maddeye ;
Şaheser ve Nadide eşya aktarımı güvenlik açısından aktarılmamaktadır.
Bak ne dicem ;) item kilit sistemi koysunlar, nasıl olur acaba merak ediyorum :) şifre ile kilitle itemi,sonra da item şatışlarına izin ver.çok zor değildir. madem o kadar yazılımdan anlayan kişiler varsa :)
PitbuLL yazdı:4. Maddeye ;
Meran şehrine İşportacı koymak mantıksız. Çünkü, koskoca Aydınoğlu bile yolun yarısında ölmüşken İşportacı oraya nasıl gelebilsin ?
Daha güçlü bir npc koyun hatta sizin koskoca Aydınoğlu'ndan bile fazla kudretli olsun ;)
Bir de uzun felan demeyin ya.. o kadar eksik bildiğiniz halde .. başka oyunlara yatırım yaparsanız.. Elinizdekini kaybedersiniz ;)
Heee sorarsan, nasıl böyle rahat söylebiliyorsun yapabilirler diye.. Bilgisayar mühendisliği okuduğum için olabilir ;) 8-)
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

BAKII yazdı:

sayın forum yetkilisi @PitbuLL ;
2 . Maddeye demişsiniz ki şaheserler güvenlik açısından aktarılamamaktadır, size kaç aydır bununla ilgili yaklaşık 40 kişinin desteğini alarak sundugum öneriyi neden uygun bulmadınız madem ki güvenli sistemden yanasınız buyrun sundugum öneriyi okuyup değerlendirin bi zahmet viewtopic.php?f=46&t=75059 ama lütfen basma kalıp bi cevap vermeyin ;)

Kod: Tümünü seç

Şaheserlerin ve Nadide eşyaların aktarılmasına yönelik öneriler daha önce de iletilmişti. Bu yöndeki önerileri sizler gibi biz de iletiyoruz. Konunun değerlendirilmesi tamamen geliştirme ekibine bağlı.
Hassasiyetiniz için teşekkürler

Konuyu özellikle kilitlemiyorum. Benzeri bir soru veya sorunlarınızı lütfen Hızlı Destek bölümümüzden konu açarak bizlere bildirmenizi ayrıca öneririz.

İlginize ve anlayışınıza teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.[/b][/color][/quote]

Nerull Neden forum yetkilisi PitbuLL un söylemindeki konunuzu zevkle takip ediyorum ve ilgili yerlere ilettim ibaresini çıkartıyosun bırakta adam istediği gibi fikrini söylesin .
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
koseku
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen koseku »

npc lere eşya satışı da işkence, ctrl ye falan basarak anında satma olayı olsa çok iyi olurdu
çanta da çok küçük, genişletilebilinmesi lazım bence

“Genel Etkileşim” sayfasına dön