BAKII yazdı:PitbuLL yazdı:Merhaba,
Öncelikle oyunumuzun oyuncuların taleplerine göre hareket edebileceğini sizlere belirtmek isterim.
Öyle ki Lonca sistemi sizlerin talepleri doğrultusunda gelmiştir. Meşakkatli bir iş olduğundan gelmesi geç sürmüştür.
1. Maddeye ;
İKV 'nin özelliği mümkün oldukça diğer online oyunlardan farklı olmasıdır. Bu nedenle oyunda pazar bulunmamaktadır.
Ancak gelen talepler doğrultusunda bu durum değişkenlik gösterebilir.
2. Maddeye ;
Lonca savaşları müjdesini GameX 2011'de vermiştik. Çalışmaları sürüyor.
3. Maddeye ;
Şaheser ve Nadide eşya aktarımı güvenlik açısından aktarılmamaktadır.
4. Maddeye ;
Meran şehrine İşportacı koymak mantıksız. Çünkü, koskoca Aydınoğlu bile yolun yarısında ölmüşken İşportacı oraya nasıl gelebilsin ?
5. Maddeye ;
Savaşçılarımızın depar sıkıntısını gidermek için Ar-Ge Ekibimiz hummalı bir çalışma sergilemektedir. Yakın tarihte çözülecektir.
6. Maddeye ;
Bu şikayetiniz de bizlere önceden bildirildi ve gerekli çalışmalar sürüyor. Dileğimiz en kısa sürede çözülmesidir.
7. Maddeye ;
Hatanın nereden kaynaklığı hakkında bilgim yok ancak Ar-Ge ekibine bu hata bildirilmiştir.
8. Maddeye ;
ATI Ekran kartı ile bir sıkıntı yok. ATI ekran kartı ve AMD İşlemci olduğunda çakışma oluşuyor ve bu da oyunu kötü yönde etkiliyor. Şahsen ben ATI Ekran kartı İntel İşlemci ile doyumsuz bir oyun oynayabiliyorum.
Cevaplamak istediğim başka sorunuz varsa lütfen Hızlı Destek bölümünden konu açarak bizlere ulaşabilir, daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz.
İlginize teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
sayın forum yetkilisi @PitbuLL ;
2 . Maddeye demişsiniz ki şaheserler güvenlik açısından aktarılamamaktadır, size kaç aydır bununla ilgili yaklaşık 40 kişinin desteğini alarak sundugum öneriyi neden uygun bulmadınız madem ki güvenli sistemden yanasınız buyrun sundugum öneriyi okuyup değerlendirin bi zahmet
viewtopic.php?f=46&t=75059 ama lütfen basma kalıp bi cevap vermeyin

1.maddeye... ikv nin herşeyi diyer oyunlardan çok farklıda birtek pazar kurulursamı çakma olacak

aslında pazara bende karşıyım çünkü evinde pc si olan sabaha kadar pazar açar satışını yapar kafeden saatlik oynayan birisde satışını 1 saat içinde yapamaz çok fark doğar zaten gurup bölgeleri ile oyun kafeden oynanmaz hale geldi
2.maddeye...biz yıllar önce 4 sene önce bu lonca yazısı ne işe yarayacak diye merak ediyorduk hala bu lonca ne işimize yarayacak diye merak ediyoruz :evil: :twisted: aslında lonca savaşları olsa mükemmel olur birlik beraberlik doğar aslında lonca savaşlarıda bize kılan parasıda vermeli ve bu kılan parası karşılığı oyunda küçük eşyalarda satılmalıki oyunda kp kasmanın mantığı olsun herkez kp için uraşsın
3. maddeye.. 3. madde ikv nin diyer oyunlardan farkını ortaya koyuyor çünkü diyer oyunlarda nadir seçkin itemler atılamaz tüccara satılamaz sadece oyuncular arsında satışa izin vardır ikv de ise tam tersi hangisi doğru siz karar verin :evil: :evil:
4.maddeye.. hayal ürünü bir oyunda bütün canavarlar mantıklıda birtek meran şehrine konacak işportacımı mantıksız olacak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sayın oyun kurucuları bu soruyu hiç kendinize sordunuzmu :?: :?:
5.maddeye...6.madde 7.madde .. birilirinin ikv için çabaladığını görmek sevindirici (hala umudumuz var)
8. maddeye... intel işlemcinin oyun oynayanlar için amd den üstün olduğunu biliyorum ilk defa haklısınız onunda sizle alakası yok :| :| :|
9.madde ... bir yerde okudum diyer oyunlarda herşey gerçek parayla satılıyo demişsiniz ama alan memnun satan memnun bir sorun yok ama unuttuğunuz birşey var onlarda parayla satılan herşey oyun içinde çok büyük hayati önemi var ve oyunun zevkini artırıyor artı diyer oyunlar sizlerin parayla sattığı şeyleri ve daha fazlasını beleşe veriyor (bölgeye yazmak aile(lonca) kurmak gibi)
10.madde bütün sorunların temeli ikv de biraz geliştirme sorunu var sanki bu oyunu kuranlar mecburiyetten yapar gibiler sanki keyfi gibi salla başı al maşı der gibiler öle bir izlenim var oyuncuların görüşlerini dikkate almak yerine iddalaşmak körü körüne kendini savunmak en büyük sorun
ikv yi diyer oyunlardan çok farklı çok özel bir oyun yapmak istiyorsunuz ama unuttuğunuz çok önemli bir konu var biz diyer oyunlardan çok eksiğiz dier oyunlardaki özelliklerin 5te 1i bizde de olsa oyun öve öve bitirilmez çünkü bizde üretim var maden toplayarak kafeden oynayan birisi dahi üzerini düze bilirdi gurup bölgeleri gelmeden önce ve bu bizim en büyük ve en üstün özelliğimizdi aslında oyunda olması gereken en öncelikli yenilik her silahımıza kıyafetimize item ekleme olmalı yani belli maden karşılığında elimizdeki yücelen ardeneller bir kafa koparana mesela artı olarak savunma direnç veya zırh basa bilmeliyiz bölece gücün ve en güçlü olmanın sınırı olmaz artı bunları birleştirirken yine akçe karşılığı küçük bir miktar karşılığı deyerli bir taşla yaparız hem biz güçl oluruz hem ikv akçe satar diyer oyunlarda böle
BENİM DÜŞÜNCELERİM BÖYLE MAKSADIM KİMSEYİ İNCİTMEK DEYİL BUNLAR İKV YE 4 YILINI VERMİŞ BİRİNİN DÜŞÜNCELERİ ASLINDA BİZİM AKLIMIZ BU OYUNLARA YETMEZ AMA BİZDE ZEVKLİ BİR OYUN OYNAYALIM İSTİYORUZ DİER OYUNLARDA GÖRDÜĞÜMÜZ GÜZEL ZEVKLİ ŞEYLERİN BİZDEDE OMASINI İSTİYORUZ AMACIMIZ BU