Ejder Çokmu Şart ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Matadorxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Matadorx

Re: Ejder Çokmu Şart ?

Mesaj gönderen Matadorxx »

Hepiniz haklısınız doğru söylüyorsunuz artık tanıdık olmadıkca hiç kimse girmior bir ara arz oldum yine aynısı söylüyorum alan yok ama arzlar lodoslara göre daha çok cana yakın herkez marifeti ejderde sanıyor :(
Karakterler;
Matadorxbüyücüxx(49)
Matadorxmehmet(49)
Matadorxsavaşcı(49)

!BENİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN!

Matadorxtown benim çarım deildir ve ben asla hırsızlık yapmam benim asıl çarım Matadorxmehmet'tir.
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Ejderli büyücü şart değildir sadece işleri hızlandırır. Genelde grup bölgelerine farklı farklı kişiler gele gele kimin ne kadar tecrübeli olduğunu anladıktan sonra ejderliler arasında da seçim yapılır. Ejdersiz büyücüler olarak gayet rahat kesersiniz sadece daha uzun sürer. Ejdersizlere bir kastı olduğunu düşünmüyorum grubu kuranların sadece daha hızlı olacağı önyargısındalar.
Kullanıcı avatarı
Matadorxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ya tmm hızlı olmak istiyorlar anladık ama 1 ejdersizden bişey olmazki biz 3ejdersiz 1ejder 1 tank 1 şifa 1 saate kenan kestik çokmu dert ejder hızlı yapınca ellerine ne geçior tmm daha çok kenan atmak istiyebilirler ama biraz bizede yardımcı olmaları gerekmezmi sizcede ?
Karakterler;
Matadorxbüyücüxx(49)
Matadorxmehmet(49)
Matadorxsavaşcı(49)

Matadorxtown benim çarım deildir ve ben asla hırsızlık yapmam benim asıl çarım Matadorxmehmet'tir.
Kullanıcı avatarı
Crossxyenichari
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Bloody Touch

Mesaj gönderen Crossxyenichari »

Herkesin ejder istemesinin sebebi eline ejderi ve zırhı alan adamdan anlaşılır ki bu oyunu çok oynamıştır malzeme biriktirmiştir sabırlıdır zırh düşürdüğüne göre işi biliyor tabiki hasarı da fazladır hızlı gideriz diyor sana tavsiyem ya bir an önce ejder üret yada iyi arkadaşlar edin ve onların grubuna tek ejdersiz olarak gir ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Matadorxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

üret demesi kolay tabi :)
Karakterler;
Matadorxbüyücüxx(49)
Matadorxmehmet(49)
Matadorxsavaşcı(49)

Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Biz de o yollardan geçtik kardeşim sadece sabırlı olacaksın maden çekeceksin.
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Manasiyok »

49 level olmuşsun sığınağa seni götüren dostların yoksa sen bu oyunu yanlış oynamışsın :) Boşver kenanı falan sen dost edin onlarla beraber piş onlarla beraber büyü. Ama dost edin dedik diye ejderli zırhlılarla takılma. Sen yetiştir sen öğret onlarda her zaman sana karşı mahçup kalsın. ,) Zırhsız sarı takılarla gaffara gitmiş birisi olarak sana tavsiyem budur. :) *Sırıtır*
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

Kardeşim 650 Buzum Var diyosun Benim 1750 Buz var Ayrıca Karakternin Hasarı Okişinin Nekadar Tecrübeli Olduğunu Gösterir
Hiçmi Giremen Girersin Arkdaş Çevren İyi Olduktan sonra :) Adamın 45 lw çarı var Kenana Bırakıyo Biz Kesiyoz :D
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Kullanıcı avatarı
Extra
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Extra »

Elbette ejderin olmaz kenana gidersin junona hadi öyle böyle zorla girdin ya peki geri kalan çemberlitaşa nasıl gireceksin herşey bölge kenan deyip geçmeyin ben şahsen ejder ürettim ve parlattıktan sonra çemberlitaşa başladım ejderin yok diye kenana almıyorlar deyip geçme biz örnek veriyorum 600 fizik 400 buz olan çarla gaffar kesiyoruz bu bizi yavaşlatırmı hayır ama oyunu oynayan bir çok büyücü var ben gece gündüz maden çektim para kastım ejder üretmek için o kadar çaba sarfettim ve şimdi bu ejdersizi alsam ne olacakki düşüncesinde degil grubu yavaşlatma veya başka birşey eger ikv oynuyorsan özellikle büyüden bahsediyorum ejder şart sebebi seni daha ilerisine götürmesi için tavsiyem bu ejderin yok diye sonra böyle kenanada almazlar XxxIIeXTRaIIxxX
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

sana güzel bi arkadaş tavsiyesi bu oyunu oynadın 49 oldun hiç mi dostun olmadı

biz ilk açıldıgında grub bölgeleri inatettim ejder üretmmeden girmeyecegime bi çaba ile ejderimi ürettim grubumuzzda da3 ejdersiz büyü benle 2 ejder 1 de şifamız vardı çaluılştık çabaladık o arkadşlar arasındakı yanı aramızdakı aileyi büyyüttük herkesin elinde ejder olmauana üretiyoruz ve en sonunda da bi çatı altında toplandık bu çatının adı

((((KASIRGA))))

oldu herkes tanır bizi edebimizi bozmayız oyunu dostlarımızla oynarız sen hoşgörülü iyi biri olmaya çalış çevren genışler seni azımsamazlar loncamdakı büyücünün 220 buz 180 elektriği var ve hergün kenana giriyo:DD NEDEN diye düşün bu oyunda dostların varsa mutlusun
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ

“Genel Sohbet” sayfasına dön