Bu oyunun en güzeli yanı işte bu..!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Bu oyunun en güzeli yanı işte bu..!
Öncelikle Amca olduğun için tebrik edrim kardeşim .Allah analı babalı büyütsün.Sözlerine de ekliyecek hiçbişeyim yok,aynen katılıyorum . 
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
hehe amcaymışş peeh
abicimmm tebrik ederim seni ama dayı olmak daha iyi
Samsuna da beklerizz blıyosnnnnnnn
Lilreb
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Söylediklerine aynen katılıyorum abi, bu oyunun en güzel yanı hatta belkide hala oynamamızı sağlayan yanı içinde bulduğumuz dostluklar, yoksa sanmıyorum bu kadar uzun süre bağlı kalabilelim 
Ankara'ya gelirsem arayacağım abi seni
ki İstanbul, Amasya ikisine de yolun düşerse beklerim 
İyiForumlar...
Ankara'ya gelirsem arayacağım abi seni
İyiForumlar...
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca ÇINAR
Teşekkür ederimKARAALI yazdı:Hala DOSTLUK,BİRLİKTELİK,BAĞLILIK gibi kavramların anlamını bilmeyen arkadaşlarımız varsa konuyu baştan sona okusun resimlere bir daha baksın
Oyun içerisinde halen o dönemlerden kalma halen aynı samimiyet ve dostluk olgusunu koruyan arkadaşlarımız var. oyunlarını oynamaya devam etmekte. Fakat, laçkalaşmış bir ortamda kimse samimiyetini belli etmek istemez, ziyadesiyle yanlış anlaşılmaktaromantiqqserseri yazdı:Sizlerin bir diğer avantajı ise oyunun gerçekten kaliteli insanlarla dolu olduğu, olgun insanlarla dolu olduğu bir döneme denk gelmenizdi.
Benim oyunda tanışıp beraber site kurduğum, çalıştığım ve halada görüştüğüm çok güzel dostlarım var.
Sanal ortam diyip geçmiyelim
Bu arada resimler ve örnek için teşekkürler.
Canım benim, oyun ve görev arkadaşım... En başta DOSTUM... Emin ol bir süprizim olacak sana :=)DigitalKumSaati yazdı:İzmir' i unutmuyorsun değilmi canım arkadaşımCilginBiberoN yazdı:Bu oyunun en güzel yanı, Vatanımın neresine gidersem gideyim burası aşikar her Şehrinde bir dostum var arayacağım Edirne den, Artvin'e, Diyarbakır dan, Mardin den, İstanbul'a... Hatta Kıbrıs, Almanya, Hollanda ve bir kaç ülke daha...Nerede olursam olayım " BEN BURADAYIM" diyebileceğim bir İKV dostum var...
Sizlere de tavsiye ederim ;=) Var olanı yok etmeyin, daha sıkı hale getirin...Bu sanal ortamın bana kattığı ve " DOSTUM " diyebileceğim sınırlı insanlardan birisin. En kısa zamanda bekliyorum seni..
Serkan'ım seni unutan kahrolsun :=P Teşekkür ederim. Bimukabil :=)atabey yazdı:Çok güzel yapmışsın abilerin EN abisi:=) beni de unutma!
Aleyküm Selam Akif :=) (benden söylemesi güzel düşünceleri ve fikirleri var Akif'in. Bence paylaşın :=)TAKVA yazdı:Merhabalar herkese
Kesinlikle Erhan Abi'ye katılıyor ve aynı şekil bizimde İstanbul yoğunlukta olmak üzere Türkiye'nin bir çok yerinde selamımızı alan yanına gittiğimizde elimizi cebimize sokturtmayan kısacası bir kardeş kadar yakın olan tüm sevdiklerime selam olsun . Allah eksikliklerini vermesin .
Teşekkür ederim:=) katılıyorum. Bir çok tanıdığım halen beraber iş yapmaktalar. elimizdeki imkanları iyi değerlendirmek lazım:=)Ahixqirdap yazdı:
aynen katılıyorum kardeşim.Oyuna ilk başladıgım zamandan beri reelde olsun sanalda olsun baglarımı koparmadıgım birçok arkadaşım olmuştur ve ne sıkıntım olursa olsun karşılık vermişlerdir oyun gelip geçici item oyun parası vs vs vs bunlar gelip geçici bakii olan dostluktur her zaman her yerde böyledir...Paylaşımın için teşekkürler ve eline saglık.
XxRoAxX yazdı:Çok güzel bir konuya değinmişsin Erhan abi yolun Samsun'a düşerse kesinlikle bekliyorum
İyi formlar
Kesinlikle bir gün Samsum'a geleceğim :=) İlk aklımda olan yerlerden birisi:=)HorribLestyLe yazdı:hehe amcaymışş peehabicimmm tebrik ederim seni ama dayı olmak daha iyi
Samsuna da beklerizz blıyosnnnnnnn
![]()
teşekkür ederim Dayı Çaça:=P bu arada, Allah razı olsun:=)
Mutlaka Ankara'ya bütün arkadaşlarımı beklerim... Teşekkür ederim Oktay :=)WaxWhineRAVYN yazdı:Söylediklerine aynen katılıyorum abi, bu oyunun en güzel yanı hatta belkide Hala oynamamızı sağlayan yanı içinde bulduğumuz dostluklar, yoksa sanmıyorum bu kadar uzun süre bağlı kalabilelim
Ankara'ya gelirsem arayacağım abi seniki İstanbul, Amasya ikisine de yolun düşerse beklerim
İyiForumlar...
Heyyy ne oluyorrr orada:=PKaPTaNYaGiZ yazdı:[quote
İzmirin neresindesin ?
Teşekkür ederim abi, Allah Razı olsun:=)BebeRuhii yazdı:Öncelikle Amca olduğun için tebrik edrim kardeşim .Allah analı babalı büyütsün.Sözlerine de ekliyecek hiçbişeyim yok,aynen katılıyorum .
Bu anlayışı oyunada yansıtırsak sanırım oynanacak bir oyunumuz olur... Bırakın görevi, grup bölgelerini efsunları, silahları, oyun parasını, plus paketleri. Girin oyuna, Tanıyın yada tanımayın, selam verin, iyi oyunlar dileyin... Mutlaka arkadaşlarımız var. Grup oluşturun. Kısa bölgeler yapın. Klan savaşlarına katılın, ama öldüğünüzde gülümseyin. Küfür etmeyin:=) Saatinize baktığınızda eğer 2 saate yakın bir zaman oyundaysanız çıkın oyundan, kalkın bilgisayarın başından. Salona yada mutfağa oturmaya gidin. DIŞARIDA DA BİR HAYAT OLDUĞUNU HATIRLAYIN. KIZ ARKADAŞINIZI, SEVGİLİNİZİ, DOSTUNUZU ARAYIN, MESAJ ÇEKİN. DERSLERİNİZİ KONTROL EDİN. YARIN İÇİN PLANINIZI YAPIN. OYUNU UNUTUN.AMA ASLA OYUNDA KENDİNİZİ UNUTMAYIN ;=)
Rabbim dostluğunuzu daim etsin arkadaşlar bodrumlucapkın ve cılgınbıberon kardeşim sizleri hatırlıyorum pek eskilerden kimse yok heralde Hellboys 39 dan sonra oyun benim için bitdi karekterlerim çalındıgı için ama bu oyun böyle birşey kazandırdıgı ıcın ne mutlu size dostlugunuz ebediyen sürsün arkadaşlar
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
KaPTaNYaGiZ yazdı:İzmirin neresindesin ?DigitalKumSaati yazdı:İzmir' i unutmuyorsun değilmi canım arkadaşımCilginBiberoN yazdı:Bu oyunun en güzel yanı, Vatanımın neresine gidersem gideyim burası aşikar her Şehrinde bir dostum var arayacağım Edirne den, Artvin'e, Diyarbakır dan, Mardin den, İstanbul'a... Hatta Kıbrıs, Almanya, Hollanda ve bir kaç ülke daha...Nerede olursam olayım " BEN BURADAYIM" diyebileceğim bir İKV dostum var...
Sizlere de tavsiye ederim ;=) Var olanı yok etmeyin, daha sıkı hale getirin...Bu sanal ortamın bana kattığı ve " DOSTUM " diyebileceğim sınırlı insanlardan birisin. En kısa zamanda bekliyorum seni..
Buca ve Karşıyaka diyebiliriz
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Gerçekten öyle eğer ki dost doğru olur ve hep kendiniz olursanız sadece bu oyunda değil kariyerinizin her noktasında takdir edilir ve övülürsünüz. Dost ve kardeşlerim tarafından çok güzel bir şekilde ağırlandık ve onların tek selamları ve tokalaşmaları kendi memleketinizin yokluğunu hissettirmiyorlardı.CilginBiberoN yazdı:Aleyküm Selam Akif :=) (benden söylemesi güzel düşünceleri ve fikirleri var Akif'in. Bence paylaşın :=)TAKVA yazdı:Merhabalar herkese
Kesinlikle Erhan Abi'ye katılıyor ve aynı şekil bizimde İstanbul yoğunlukta olmak üzere Türkiye'nin bir çok yerinde selamımızı alan yanına gittiğimizde elimizi cebimize sokturtmayan kısacası bir kardeş kadar yakın olan tüm sevdiklerime selam olsun . Allah eksikliklerini vermesin .
Erhan Abi'ye gelince onunlada gibi yüz yüze görüşmek daha nasip olmadı ama sosyal platformlardan abiliğini eksiltmeyen değerli biri .İnşallah ilerleyen zamanlarda onunlada tanışma fırsatı yakalarız.
İsmail ,Muhammed ,Ahmet ,Nihat,Özgür,Tuna,Alper,Onur,Fatih,Koray,Oğuzhan büyüklerimin tamamıyla ayrı ayrı sohbet vakti yakaladık . Hepside değerli ve özel insanlar oyun haricinde de görüşmek istediğim kişiler . Allah eksikliklerini vermesin , Allah razı olsun.
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Kardeşim Konya yada beklerim bu arada
yolun düşerse Mevlana ziyaretine gideriz...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
İnşallah rabbim kısmet ederse neden olmasın ?
Rap'ten olma Gökyüzünün güneşi sago bu benim yüzüm
Rap'ten olma Gökyüzünün güneşi sago bu benim yüzüm
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
erhan abi sen sıhıyeden ötesını bıLırmıydın ya napmısn boyle kıbrıs falan 
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]