Foruma yazmayalı uzun zaman olmuş vuuu :=)
Herkese selamlar, saygılar.
Her ne kadar oyuna eskisi kadar vakit ayıramıyor olsam da, bir zamanlar kurmuş olduğum ve halen devam etmekte olan dostluk bağlarım, bana bu oyunda ki en büyük kazançımı her fırsatta gösterir. Allah anneli babalı büyütsün abimin dünya güzeli bir kız çocuğu dünyaya geldi. Amca oldum yani :=P
Amca olarak bize de gidip görmek, sevmek varlığımızı hissettirmek düşer dedik...Düştük yollara...
Nereye mi gidiyorum:=)
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne İlçesi:=)
Ben bu oyuna Kıbrıs'ta yaşadığım zamanlar başlamıştım...sene bilmem kaç :=P Gün geldi, tekrar yolumuz düştü Kıbrıs'a...Yeğenimizi görmeye gittik... Aklıma bir kaç kişi geldi, eski İKV müdavimleri...Bir dostum [bOdRuMLuCaPKınn] Üniversite eğitimi için orada... Diğer dostum [GeNcDıRa] orada yaşıyor... Dedim ben geldim...İkisi de kırmadı. Buluştuk, yedik, içtik, eğlendik... bu gece resimsiz olur mu dedim :=) olmazzz dediler :=)=) resimleri de sizinle paylaşayım dedim...
Demem o ki arkadaşlar... Bu oyunun en güzel yanı, Vatanımın neresine gidersem gideyim burası aşikar her Şehrinde bir dostum var arayacağım Edirne den, Artvin'e, Diyarbakır dan, Mardin den, İstanbul'a... Hatta Kıbrıs, Almanya, Hollanda ve bir kaç ülke daha...Nerede olursam olayım " BEN BURADAYIM" diyebileceğim bir İKV dostum var...
Sizlere de tavsiye ederim ;=) Var olanı yok etmeyin, daha sıkı hale getirin...
GeNcDıRa - CilginBiberoN - bOdRuMlUCaPkınN

GeNcDıRa - CilginBiberoN

Kalın sağlıcakla... Sevgi ve saygı dolu...
Görüşmek dileği ile.