Bu oyunun en güzeli yanı işte bu..!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CilginBiberoN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lonca ÇINAR

Bu oyunun en güzeli yanı işte bu..!

Mesaj gönderen CilginBiberoN »

Merhaba arkadaşlar,
Foruma yazmayalı uzun zaman olmuş vuuu :=)
Herkese selamlar, saygılar.
Her ne kadar oyuna eskisi kadar vakit ayıramıyor olsam da, bir zamanlar kurmuş olduğum ve halen devam etmekte olan dostluk bağlarım, bana bu oyunda ki en büyük kazançımı her fırsatta gösterir. Allah anneli babalı büyütsün abimin dünya güzeli bir kız çocuğu dünyaya geldi. Amca oldum yani :=P
Amca olarak bize de gidip görmek, sevmek varlığımızı hissettirmek düşer dedik...Düştük yollara...
Nereye mi gidiyorum:=)
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne İlçesi:=)

Ben bu oyuna Kıbrıs'ta yaşadığım zamanlar başlamıştım...sene bilmem kaç :=P Gün geldi, tekrar yolumuz düştü Kıbrıs'a...Yeğenimizi görmeye gittik... Aklıma bir kaç kişi geldi, eski İKV müdavimleri...Bir dostum [bOdRuMLuCaPKınn] Üniversite eğitimi için orada... Diğer dostum [GeNcDıRa] orada yaşıyor... Dedim ben geldim...İkisi de kırmadı. Buluştuk, yedik, içtik, eğlendik... bu gece resimsiz olur mu dedim :=) olmazzz dediler :=)=) resimleri de sizinle paylaşayım dedim...

Demem o ki arkadaşlar... Bu oyunun en güzel yanı, Vatanımın neresine gidersem gideyim burası aşikar her Şehrinde bir dostum var arayacağım Edirne den, Artvin'e, Diyarbakır dan, Mardin den, İstanbul'a... Hatta Kıbrıs, Almanya, Hollanda ve bir kaç ülke daha...Nerede olursam olayım " BEN BURADAYIM" diyebileceğim bir İKV dostum var...
Sizlere de tavsiye ederim ;=) Var olanı yok etmeyin, daha sıkı hale getirin...

GeNcDıRa - CilginBiberoN - bOdRuMlUCaPkınN
Resim

GeNcDıRa - CilginBiberoN
Resim

Kalın sağlıcakla... Sevgi ve saygı dolu...
Görüşmek dileği ile.
Kullanıcı avatarı
KARAALI
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Bu oyunun en güzeli yanı işte bu..!

Mesaj gönderen KARAALI »

''Bu oyunu oynuyosunda ne oluyor , eline ne geçiyor , para mı kazanıyorsun yoksa önemli bir iş projesimi gerçekleştiriyorsun ''

gibi eleştirilere güzel bir yanıttır bu konunun içeriği :) oynadıkça hiçbir kazanım elde etmiyoruz maddi olarak.Ama bizler tabii ki maneviyata düşkün bireyler olarak kazanabileceğimiz en büyük ödülü kazanmışız zaten DOSTLUĞU...

Hala DOSTLUK,BİRLİKTELİK,BAĞLILIK gibi kavramların anlamını bilmeyen arkadaşlarımız varsa konuyu baştan sona okusun resimlere bir daha baksın :)

Hayatta yaptıklarınız önemsiz olacaktır; ama önemli olan onları sizin yapmış olmanızdır.

Mahatma İ. Gandhi

Başaran Ali KARAALİ
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Demem o ki arkadaşlar... Bu oyunun en güzel yanı, Vatanımın neresine gidersem gideyim burası aşikar her Şehrinde bir dostum var arayacağım Edirne den, Artvin'e, Diyarbakır dan, Mardin den, İstanbul'a... Hatta Kıbrıs, Almanya, Hollanda ve bir kaç ülke daha...Nerede olursam olayım " BEN BURADAYIM" diyebileceğim bir İKV dostum var...
+1 ;)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
romantiqqserseri
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen romantiqqserseri »

Sizlerin bir diğer avantajı ise oyunun gerçekten kaliteli insanlarla dolu olduğu, olgun insanlarla dolu olduğu bir döneme denk gelmenizdi.
Benim oyunda tanışıp beraber site kurduğum, çalıştığım ve halada görüştüğüm çok güzel dostlarım var.
Sanal ortam diyip geçmiyelim :)

Bu arada resimler ve örnek için teşekkürler.
  • "Korkarak yaşarsan,
    Hayatı sadece seyredersin"

-Romantiqqserseri

Resim
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

CilginBiberoN yazdı:Bu oyunun en güzel yanı, Vatanımın neresine gidersem gideyim burası aşikar her Şehrinde bir dostum var arayacağım Edirne den, Artvin'e, Diyarbakır dan, Mardin den, İstanbul'a... Hatta Kıbrıs, Almanya, Hollanda ve bir kaç ülke daha...Nerede olursam olayım " BEN BURADAYIM" diyebileceğim bir İKV dostum var...
İzmir' i unutmuyorsun değilmi canım arkadaşım :) Bu sanal ortamın bana kattığı ve " DOSTUM " diyebileceğim sınırlı insanlardan birisin. En kısa zamanda bekliyorum seni..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Çok güzel yapmışsın abilerin EN abisi:=) beni de unutma!
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhabalar herkese

Kesinlikle Erhan Abi'ye katılıyor ve aynı şekil bizimde İstanbul yoğunlukta olmak üzere Türkiye'nin bir çok yerinde selamımızı alan yanına gittiğimizde elimizi cebimize sokturtmayan kısacası bir kardeş kadar yakın olan tüm sevdiklerime selam olsun . Allah eksikliklerini vermesin .
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: eSki bir AHİ...

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

CilginBiberoN yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Foruma yazmayalı uzun zaman olmuş vuuu :=)
Herkese selamlar, saygılar.
Her ne kadar oyuna eskisi kadar vakit ayıramıyor olsam da, bir zamanlar kurmuş olduğum ve halen devam etmekte olan dostluk bağlarım, bana bu oyunda ki en büyük kazançımı her fırsatta gösterir. Allah anneli babalı büyütsün abimin dünya güzeli bir kız çocuğu dünyaya geldi. Amca oldum yani :=P
Amca olarak bize de gidip görmek, sevmek varlığımızı hissettirmek düşer dedik...Düştük yollara...
Nereye mi gidiyorum:=)
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne İlçesi:=)

Ben bu oyuna Kıbrıs'ta yaşadığım zamanlar başlamıştım...sene bilmem kaç :=P Gün geldi, tekrar yolumuz düştü Kıbrıs'a...Yeğenimizi görmeye gittik... Aklıma bir kaç kişi geldi, eski İKV müdavimleri...Bir dostum [bOdRuMLuCaPKınn] Üniversite eğitimi için orada... Diğer dostum [GeNcDıRa] orada yaşıyor... Dedim ben geldim...İkisi de kırmadı. Buluştuk, yedik, içtik, eğlendik... bu gece resimsiz olur mu dedim :=) olmazzz dediler :=)=) resimleri de sizinle paylaşayım dedim...

GeNcDıRa - CilginBiberoN - bOdRuMlUCaPkınN
Resim

GeNcDıRa - CilginBiberoN
Resim

Kalın sağlıcakla... Sevgi ve saygı dolu...
Görüşmek dileği ile.
aynen katılıyorum kardeşim.Oyuna ilk başladıgım zamandan beri reelde olsun sanalda olsun baglarımı koparmadıgım birçok arkadaşım olmuştur ve ne sıkıntım olursa olsun karşılık vermişlerdir oyun gelip geçici item oyun parası vs vs vs bunlar gelip geçici bakii olan dostluktur her zaman her yerde böyledir...Paylaşımın için teşekkürler ve eline saglık.
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
XxRoAxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: RoA

Mesaj gönderen XxRoAxX »

Çok güzel bir konuya değinmişsin Erhan abi yolun Samsun'a düşerse kesinlikle bekliyorum

İyi formlar
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

DigitalKumSaati yazdı:
CilginBiberoN yazdı:Bu oyunun en güzel yanı, Vatanımın neresine gidersem gideyim burası aşikar her Şehrinde bir dostum var arayacağım Edirne den, Artvin'e, Diyarbakır dan, Mardin den, İstanbul'a... Hatta Kıbrıs, Almanya, Hollanda ve bir kaç ülke daha...Nerede olursam olayım " BEN BURADAYIM" diyebileceğim bir İKV dostum var...
İzmir' i unutmuyorsun değilmi canım arkadaşım :) Bu sanal ortamın bana kattığı ve " DOSTUM " diyebileceğim sınırlı insanlardan birisin. En kısa zamanda bekliyorum seni..
İzmirin neresindesin ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön