Forumda Yapılan Değişiklikler Hakkında.

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Forumda Yapılan Değişiklikler Hakkında.

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Gün içerisinde forum kullanıcılarımızın farkedeceği bazı özellikleri eklemiş bulunmaktayız, sizlere nelerin değiştiği hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum.

• Pano sayfamızdan ''Etkinlik Takvimi'' ve ''Destek'' Sayfamıza kolayca ulaşabilirsiniz.
  • ''Lonca İletişim'' katagorimize özel olarak kullanıcılarımız artık kendi iletilerini düzenleyebilir veya silebilirler, böylece Lonca tanıtım konularınızın listelerini güncelleyebilir, hatalı iletilerinizi silebilirsiniz. Bu özellik sadece Loncalarımıza özeldir.
  • Geçmişte konu içerisindeki iletilerini Rapor edebiliyordunuz, şimdi forum içerisindeki özel mesajlaşma yoluyla sizi rahatsız eden iletileride raporlayabilirsiniz.
  • Forum sayfamızın en alt kısmında siz kullanıcılarımızın doğum günleri için tebrik alanımız oluşturuldu, Üyelik esnasında Doğum Tarihini belirten kullanıcılarımızın isimleri o gün yayınlanacak.
  • Konuların içeriğinde silinmiş olan iletilerin altına kimin tarafından silindiğine dair bilgi mesajı yer alacak. Örneğin: Bu ileti [GM]HellRiDerS tarafından 20.12.2011 17:13 tarihinde Hakaret içerikli mesaj olması sebebiyle silinmiştir. Gibi.
  • Forum daha stabil ve daha hızlı erişim sağlayabilirsiniz.

Tüm kullanıcılarımızın bilgi ve dikkatine sunar, iyi eğlenceler dileriz.[/color]
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Forumda Yapılan Değişiklikler Hakkında.

Mesaj gönderen EscapisT »

Bir konuda foruma kendi bilgisayarımızdan avatar konulduğu yazıyordu bu doğru mu?
Kullanıcı avatarı
Kralxxkerem
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Kralxxkerem »

evet ben koymuştum sabah gitrmiş neden konulmuyoda :(
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Yapılan değişikliler için teşekkürler.
EscapisT yazdı:Bir konuda foruma kendi bilgisayarımızdan avatar konulduğu yazıyordu bu doğru mu?
  • Bu özelliğin olması çok iyi olurdu, tekrar aktif edilmesini isterdim.
2009-2013
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Sadece Profil bölümü güzel olmuş, eski sistem daha güzeldi.

Keşke ek olarak BBC kodları eklense idi veya değişiklik olsa idi. Forum görüntü olarak eski görüntüsü daha güzel ve zarif görünüyordu. Mesela konu amplemleri değiştirilmiş, eski hali daha güzeldi..

İKV Formun, diğer forumlardan farkı Üyelik izinleri olması gerekmektedir. Mesela: Üyeler yorum/konu silme, değiştirme veya kapatma yapmaması gerek. Bu tür izinler sadece yöneticilere verilmesi gerekmektedir. Profil resmi olarakda sadece içeriği İKV Dünyası olan profil resimleri ve en önemlisi
Türk Bayrağı profil resmi olması gerekir.

Aslında forum üzerinde fazla değişiklik yapılmamış ama değişiklik gerekirse üyelerin kendi yorumlarını veya konuları sildirebilmeleri için Destek bölümü olması gerek. Mesela şahsen kendim +1000 yorumum bulunmaktadır fakat bunu 0'lamak istiyorum. İKV Forum Desteğ'e defalarca kez bildirmeme rağmen hiç bir destek görmedik!

Forum hakkında yapabileceğin en büyük çalışmanızdan biri; (Sadece üyelerin) Yorum ve Konularını temizlemektir :)

Çalışmalarınızın devamını dilerim,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Kralxxkerem
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Kralxxkerem »

JouRney yazdı:Yapılan değişikliler için teşekkürler.
EscapisT yazdı:Bir konuda foruma kendi bilgisayarımızdan avatar konulduğu yazıyordu bu doğru mu?
  • Bu özelliğin olması çok iyi olurdu, tekrar aktif edilmesini isterdim.
[color=#0000FF]PitbuLL[/color] yazdı:Merhaba,

Bilgisayarınızdan avatar yükleme seçeneği kaldırılmıştır.
Sebebi ; Uygunsuz ( Kural dışı ) avatar ekleme riskini 0'a indirmek içindir.

İlginize teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
Bence saçma bi neden gelmeli uygunsuz koyanlarıda atın forudman gitsin ;)
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

En güzel yenilik konunu düzenleyebliyorsun istedğin bir zaman.

Beklenen bir eklendidin hayırlı olsun.(yani düzenleme)

Başka bir forumda ilk kayıt olan biri hemen konu açamıyordun aradan 7 gün sonra konuya cevap verme hakkı 14 gün sonrada yeni konu açma hakkı oluyordun burayada biraz dikakat edilse super olurdun.
A R Z L O D O S

“Eski Duyurular” sayfasına dön