Gün içerisinde forum kullanıcılarımızın farkedeceği bazı özellikleri eklemiş bulunmaktayız, sizlere nelerin değiştiği hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum.
Pano sayfamızdan ''Etkinlik Takvimi'' ve ''Destek'' Sayfamıza kolayca ulaşabilirsiniz.
''Lonca İletişim'' katagorimize özel olarak kullanıcılarımız artık kendi iletilerini düzenleyebilir veya silebilirler, böylece Lonca tanıtım konularınızın listelerini güncelleyebilir, hatalı iletilerinizi silebilirsiniz. Bu özellik sadece Loncalarımıza özeldir.
Geçmişte konu içerisindeki iletilerini Rapor edebiliyordunuz, şimdi forum içerisindeki özel mesajlaşma yoluyla sizi rahatsız eden iletileride raporlayabilirsiniz.
Forum sayfamızın en alt kısmında siz kullanıcılarımızın doğum günleri için tebrik alanımız oluşturuldu, Üyelik esnasında Doğum Tarihini belirten kullanıcılarımızın isimleri o gün yayınlanacak.
Konuların içeriğinde silinmiş olan iletilerin altına kimin tarafından silindiğine dair bilgi mesajı yer alacak. Örneğin: Bu ileti [GM]HellRiDerS tarafından 20.12.2011 17:13 tarihinde Hakaret içerikli mesaj olması sebebiyle silinmiştir. Gibi.
Forum daha stabil ve daha hızlı erişim sağlayabilirsiniz.
Tüm kullanıcılarımızın bilgi ve dikkatine sunar, iyi eğlenceler dileriz.[/color]
Sadece Profil bölümü güzel olmuş, eski sistem daha güzeldi.
Keşke ek olarak BBC kodları eklense idi veya değişiklik olsa idi. Forum görüntü olarak eski görüntüsü daha güzel ve zarif görünüyordu. Mesela konu amplemleri değiştirilmiş, eski hali daha güzeldi..
İKV Formun, diğer forumlardan farkı Üyelik izinleri olması gerekmektedir. Mesela: Üyeler yorum/konu silme, değiştirme veya kapatma yapmaması gerek. Bu tür izinler sadece yöneticilere verilmesi gerekmektedir. Profil resmi olarakda sadece içeriği İKV Dünyası olan profil resimleri ve en önemlisiTürk Bayrağıprofil resmi olması gerekir.
Aslında forum üzerinde fazla değişiklik yapılmamış ama değişiklik gerekirse üyelerin kendi yorumlarını veya konuları sildirebilmeleri için Destek bölümü olması gerek. Mesela şahsen kendim +1000 yorumum bulunmaktadır fakat bunu 0'lamak istiyorum. İKV Forum Desteğ'e defalarca kez bildirmeme rağmen hiç bir destek görmedik!
Forum hakkında yapabileceğin en büyük çalışmanızdan biri; (Sadece üyelerin) Yorum ve Konularını temizlemektir
En güzel yenilik konunu düzenleyebliyorsun istedğin bir zaman.
Beklenen bir eklendidin hayırlı olsun.(yani düzenleme)
Başka bir forumda ilk kayıt olan biri hemen konu açamıyordun aradan 7 gün sonra konuya cevap verme hakkı 14 gün sonrada yeni konu açma hakkı oluyordun burayada biraz dikakat edilse super olurdun.