Nedenben yazdı:Bır TurLu Gırıpde HayırLı OLsun DıLekLerımı Yazamadım MaLum Uzun Zamandır Yokdum Bu Zaman Icerısınde GuzeL Bensız GuzeL GunLer Gecırmıssın aLpım Loncan HayırLı oLsun ALLAH'(cc) Utandırmasın Ins Istedıgın YerLere GeLırsın. WesseLam.
Semih sağol kardeşim.
iyi dileklerin içinteşekkürler.
Üye listesinde bulunan bazı isimler otomatik yönlendirmelidir. Yani isime tıkladığınızda kişinin Facebook profiline yada mail adresine yönlendirilirsiniz.
Yukarıdaki listede bulunan ve "Yiğitler" ile başlayan isimlerin çoğu henüz oyunda bulunmamaktadır. İsim değiştirme hakları kullanıldıktan sonra isimler bu hale gelecektir. Şuan isimleri değiştirilen karakterler; YiğitlerALP YiğitlerREİS YiğitlerÖLMEZ YiğitlerÜÇHİLAL YiğitlerTÜRKEŞ YiğitlerBaŞKaN YiğitlerŞİFA YiğitlerDOYLAİON
Lonca kasası için kasa sorumlusu dışında lonca başkanlarıyla da görüşülebilir.
Lonca Kuralları 1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).[/quote]
Güncelleme Nedeni:
Baş şifacı, baş büyücü, baş savaşçı belirlenmiş, listeye eklenmiştir.
Ali(YiğitlerDOYLAİON) loncamıza katılmıştır. Hoşgeldin kardeşim...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Üye listesinde bulunan bazı isimler otomatik yönlendirmelidir. Yani isime tıkladığınızda kişinin Facebook profiline yada mail adresine yönlendirilirsiniz.
Yukarıdaki listede bulunan ve "Yiğitler" ile başlayan isimlerin çoğu henüz oyunda bulunmamaktadır. İsim değiştirme hakları kullanıldıktan sonra isimler bu hale gelecektir. Şuan isimleri değiştirilen karakterler; YiğitlerALP YiğitlerREİS YiğitlerÖLMEZ YiğitlerÜÇHİLAL YiğitlerTÜRKEŞ YiğitlerBaŞKaN YiğitlerŞİFA YiğitlerDOYLAİON
Lonca kasası için kasa sorumlusu dışında lonca başkanlarıyla da görüşülebilir.
Lonca Kuralları 1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
Güncelleme Nedeni:
Baş şifacı, baş büyücü, baş savaşçı belirlenmiş, listeye eklenmiştir.
Ali(YiğitlerDOYLAİON) loncamıza katılmıştır. Hoşgeldin kardeşim...[/quote]
Şaka bir yana Malatya'da konferansdaydım. Eve geldiğimde saat 9 olmuştu. Herşey için çok geç olduğunu düşündüm . Affınıza sığınıyorum Alp ne dediyse kabulümdür :idea:
Ayrıca bu hafta içerisinde kutu alıyorum. Diğer üyelerde alsa iyi olur
Şaka bir yana Malatya'da konferansdaydım. Eve geldiğimde saat 9 olmuştu. Herşey için çok geç olduğunu düşündüm . Affınıza sığınıyorum Alp ne dediyse kabulümdür :idea:
Ayrıca bu hafta içerisinde kutu alıyorum. Diğer üyelerde alsa iyi olur
Fatih almisken zahmet olmazsa banada aliver malum gidip alamıyorum bu aralar yogunum borcum olsun
Es_selamun aleyküm yasinim forma girdiğin zaman senden ricam lonca listesini bi düzenle yeniden vehbi havva hoca ve benim ismim listeden silinsin forma girdiğinde ilk i,şin bu olsun seni bi ara ararım telden saydığım kişilerin ve benim yiğitler loncasıyla hiçbir alakamızın olmadığınıda dile getireyim oyuna nadir girebilirim girdiğimde ricam loncadan kimse pm atmasın gelen pm lere cevap vermiyeceğim gibi gerekirse yasaklarım FERDİ