|| YİĞİTLER LONCASI ||

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: || YİĞİTLER LONCASI ||

Mesaj gönderen AlpAykan »

Nedenben yazdı:Bır TurLu Gırıpde HayırLı OLsun DıLekLerımı Yazamadım MaLum Uzun Zamandır Yokdum Bu Zaman Icerısınde GuzeL Bensız GuzeL GunLer Gecırmıssın aLpım Loncan HayırLı oLsun ALLAH'(cc) Utandırmasın Ins Istedıgın YerLere GeLırsın. WesseLam.
Semih sağol kardeşim.
iyi dileklerin içinteşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Resim

YİĞİTLER LONCASI

Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi

[table]
[td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBaŞKaN[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu&Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi(aSSkınSSelaSSı)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Başkanı-İzinli[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]Badkniqht[/td][td]-[/td][td]ÇıkıkÇı[/td][td]Forum Sözcüsü[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerŞİFA[/td][td]Baş Şifacı[/td][td]Hüseyin Alp[/td][tr][/tr][td]YiğitlerOLCAY[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Baş Savaşçı[/td][td]Olcay Kazakis Ekin[/td][tr][/tr]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]Baş Büyücü[/td][td]Emre[/td][/table]

[table][tr][/tr][td]Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye-Geçici[/td][td]Barış[/td][tr][/tr]
[td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]cCcTürKeŞTİRcCc[/td][td]Üye[/td][td]Evren[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Günışığım[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Havva[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Parabellum[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Vehbi[/td][tr][/tr][td]Cümlexmühendisi[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Süleyman[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Ötükenxsancar[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Hidayet Aykan[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerALPEREN[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Alperen[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerDOYLAİON[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ali Taşyürek[/td][/table]

Resim Üye listesinde bulunan bazı isimler otomatik yönlendirmelidir. Yani isime tıkladığınızda kişinin Facebook profiline yada mail adresine yönlendirilirsiniz.

Resim Yukarıdaki listede bulunan ve "Yiğitler" ile başlayan isimlerin çoğu henüz oyunda bulunmamaktadır. İsim değiştirme hakları kullanıldıktan sonra isimler bu hale gelecektir. Şuan isimleri değiştirilen karakterler;

YiğitlerALP
YiğitlerREİS
YiğitlerÖLMEZ
YiğitlerÜÇHİLAL
YiğitlerTÜRKEŞ
YiğitlerBaŞKaN
YiğitlerŞİFA
YiğitlerDOYLAİON

Resim Resmi Web Sitemiz: Hazırlanma aşamasında.

Resim Lonca katılım başvurusu için tıklayın.

Resim Lonca kasası için kasa sorumlusu dışında lonca başkanlarıyla da görüşülebilir.

Resim Lonca Kuralları
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
[/quote]

Güncelleme Nedeni:

Baş şifacı, baş büyücü, baş savaşçı belirlenmiş, listeye eklenmiştir.
Ali(YiğitlerDOYLAİON) loncamıza katılmıştır. Hoşgeldin kardeşim...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Doylaion »

Yasin Özeline Mesaj Atmıştım Ama Erken Davrandın :(
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Rescuer yazdı:
Resim

YİĞİTLER LONCASI

Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi

[table]
[td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBaŞKaN[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu&Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi(aSSkınSSelaSSı)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Başkanı-İzinli[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]Badkniqht[/td][td]-[/td][td]ÇıkıkÇı[/td][td]Forum Sözcüsü[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerŞİFA[/td][td]Baş Şifacı[/td][td]Hüseyin Alp[/td][tr][/tr][td]YiğitlerOLCAY[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Baş Savaşçı[/td][td]Olcay Kazakis Ekin[/td][tr][/tr]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]Baş Büyücü[/td][td]Emre[/td][/table]

[table][tr][/tr][td]Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye-Geçici[/td][td]Barış[/td][tr][/tr]
[td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]cCcTürKeŞTİRcCc[/td][td]Üye[/td][td]Evren[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Günışığım[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Havva[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Parabellum[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Vehbi[/td][tr][/tr][td]Cümlexmühendisi[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Süleyman[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Ötükenxsancar[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Hidayet Aykan[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerALPEREN[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Alperen[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerDOYLAİON[/td][td]-[/td][td]İzinli[/td][td]Ali Taşyürek[/td][/table]

Resim Üye listesinde bulunan bazı isimler otomatik yönlendirmelidir. Yani isime tıkladığınızda kişinin Facebook profiline yada mail adresine yönlendirilirsiniz.

Resim Yukarıdaki listede bulunan ve "Yiğitler" ile başlayan isimlerin çoğu henüz oyunda bulunmamaktadır. İsim değiştirme hakları kullanıldıktan sonra isimler bu hale gelecektir. Şuan isimleri değiştirilen karakterler;

YiğitlerALP
YiğitlerREİS
YiğitlerÖLMEZ
YiğitlerÜÇHİLAL
YiğitlerTÜRKEŞ
YiğitlerBaŞKaN
YiğitlerŞİFA
YiğitlerDOYLAİON

Resim Resmi Web Sitemiz: Hazırlanma aşamasında.

Resim Lonca katılım başvurusu için tıklayın.

Resim Lonca kasası için kasa sorumlusu dışında lonca başkanlarıyla da görüşülebilir.

Resim Lonca Kuralları
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).

Güncelleme Nedeni:

Baş şifacı, baş büyücü, baş savaşçı belirlenmiş, listeye eklenmiştir.
Ali(YiğitlerDOYLAİON) loncamıza katılmıştır. Hoşgeldin kardeşim...
[/quote]
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen NaSiHatt »

Hayırlı Akşamlar :)

Ali Dostum bi yerinde dur girip çıkıyon :D Hayırlı olsun hoşgeldin kardeşim.
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen NaSiHatt »

Celal'in(PitbuLL) sayesinde toplantıya katılamadım :D :D . Celali allaha, sizide celale havale ediyorum :D

Şaka bir yana Malatya'da konferansdaydım. Eve geldiğimde saat 9 olmuştu. Herşey için çok geç olduğunu düşündüm :D . Affınıza sığınıyorum :D Alp ne dediyse kabulümdür :idea:

Ayrıca bu hafta içerisinde kutu alıyorum. Diğer üyelerde alsa iyi olur :D
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Fatih bi ara görüşelim yarın msn de ol...

Hayırlı akşamlar...
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Ben kendinim loncasıyım (bknz:Lonca sayfamız :D )
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
snigers
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snigers »

NaSiHatt yazdı:Celal'in(PitbuLL) sayesinde toplantıya katılamadım :D :D . Celali allaha, sizide celale havale ediyorum :D

Şaka bir yana Malatya'da konferansdaydım. Eve geldiğimde saat 9 olmuştu. Herşey için çok geç olduğunu düşündüm :D . Affınıza sığınıyorum :D Alp ne dediyse kabulümdür :idea:

Ayrıca bu hafta içerisinde kutu alıyorum. Diğer üyelerde alsa iyi olur :D
Fatih almisken zahmet olmazsa banada aliver malum gidip alamıyorum bu aralar yogunum borcum olsun :)
fener19071981
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fener19071981 »

Es_selamun aleyküm yasinim forma girdiğin zaman senden ricam lonca listesini bi düzenle yeniden vehbi havva hoca ve benim ismim listeden silinsin forma girdiğinde ilk i,şin bu olsun seni bi ara ararım telden saydığım kişilerin ve benim yiğitler loncasıyla hiçbir alakamızın olmadığınıda dile getireyim oyuna nadir girebilirim girdiğimde ricam loncadan kimse pm atmasın gelen pm lere cevap vermiyeceğim gibi gerekirse yasaklarım FERDİ
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön