Selamün aleyküm , Hayırlı Cumalar...

AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , Hayırlı Cumalar...
Aleyküm selam Hüsom.snigers yazdı:Selamın aleykum kolay gelsin hayırlı cumalar.
Arkadaslar 3 ay oyuna giremeyeceğim bilginiz olsun 2 ay sonra amca oluyorum o yuZden abimi pek fazla dükkanda tutmuyorum onun yerinede ben çalısİyorum facbooktan ulaşabilirsiniz veya telefondan kalın saglicakla.
AlpAykan yazdı:Aleyküm selam Hüsom.snigers yazdı:Selamın aleykum kolay gelsin hayırlı cumalar.
Arkadaslar 3 ay oyuna giremeyeceğim bilginiz olsun 2 ay sonra amca oluyorum o yuZden abimi pek fazla dükkanda tutmuyorum onun yerinede ben çalısİyorum facbooktan ulaşabilirsiniz veya telefondan kalın saglicakla.
Sen ne zaman müsait olursan o zaman buyur gel kardeşim.
Zaten yaza kadar loncanın üyeleri fazla aktif değil oyunda ama yazın bomba gibi olucaz bundan şüpheniz olmasın.
Dedim olucak o kadar.
Yiğenimiz inşallah sapa sağlam gelir dünyaya anne babasına hayırlı evlat olur inşallah.
Vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah.
Telefondan iletişim kurarız Hüso'm görüşmek üzre sağlıcakla kal...
Aleyküm selam , paşam hakkında hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.fener19071981 yazdı:Es_selamun aleyküm hayırlı akşamlar ikv dosyasını kapatıyorum loncadan ayrılmam da sebep felan yok olamazda çünkü hiçkimseyle sorunum olmadı olmazda sorunum kendimle ve kendim çözüm içinde çırpınıyorum ama bu bir gerçek en dar anımda bile aranızda yanınızda olmaya çalıştım hemde büyük bir zevkle alp paşam sen varsın başlarında yeterli bize gerek bile kalmıyo en güzeli neyse inş hep o derecede olursunuz toplantıya katılmamı beklemesin kimse oyuna veda etiğim gibi bu formada son yazışım olsun net i kökten bırakmak en güzeli olacak sanırım en azından kendimizi bulana kadar herkesi gönlündeki dilekler kadar RABBİMDEN vermesi dileğimle hoşçakalın kalbinizin sahibine emanetsiniz FERDİ
Hemso iyi dıleklerın ıcın teşekkur ederım .Nedenben yazdı:Bır TurLu Gırıpde HayırLı OLsun DıLekLerımı Yazamadım MaLum Uzun Zamandır Yokdum Bu Zaman Icerısınde GuzeL Bensız GuzeL GunLer Gecırmıssın aLpım Loncan HayırLı oLsun ALLAH'(cc) Utandırmasın Ins Istedıgın YerLere GeLırsın. WesseLam.
O.d Cnm Bıttı Sukur KurtuLduksnigers yazdı:Hemso iyi dıleklerın ıcın teşekkur ederım .Nedenben yazdı:Bır TurLu Gırıpde HayırLı OLsun DıLekLerımı Yazamadım MaLum Uzun Zamandır Yokdum Bu Zaman Icerısınde GuzeL Bensız GuzeL GunLer Gecırmıssın aLpım Loncan HayırLı oLsun ALLAH'(cc) Utandırmasın Ins Istedıgın YerLere GeLırsın. WesseLam.
İzmirlixbela![]()
![]()
askerlıgınde bıtmıs galıba Hemso![]()