|| YİĞİTLER LONCASI ||

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: || YİĞİTLER LONCASI ||

Mesaj gönderen AlpAykan »

Selamün aleyküm , Hayırlı Cumalar...

Resim
Kullanıcı avatarı
Chaqmaxsheytan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: <Academy Of War>

Mesaj gönderen Chaqmaxsheytan »

AlpAykan yazdı:
Selamün aleyküm , Hayırlı Cumalar...

Resim

aS. Selam Abi Sanada Hayırlı Cumalar :lol: ;)
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
snigers
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snigers »

Selamın aleykum kolay gelsin hayırlı cumalar.
Arkadaslar 3 ay oyuna giremeyeceğim bilginiz olsun 2 ay sonra amca oluyorum o yuZden abimi pek fazla dükkanda tutmuyorum onun yerinede ben çalısİyorum facbooktan ulaşabilirsiniz veya telefondan kalın saglicakla.
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

snigers yazdı:Selamın aleykum kolay gelsin hayırlı cumalar.
Arkadaslar 3 ay oyuna giremeyeceğim bilginiz olsun 2 ay sonra amca oluyorum o yuZden abimi pek fazla dükkanda tutmuyorum onun yerinede ben çalısİyorum facbooktan ulaşabilirsiniz veya telefondan kalın saglicakla.
Aleyküm selam Hüsom.
Sen ne zaman müsait olursan o zaman buyur gel kardeşim.
Zaten yaza kadar loncanın üyeleri fazla aktif değil oyunda ama yazın bomba gibi olucaz bundan şüpheniz olmasın.
Dedim olucak o kadar.

Yiğenimiz inşallah sapa sağlam gelir dünyaya anne babasına hayırlı evlat olur inşallah.
Vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah.
Telefondan iletişim kurarız Hüso'm görüşmek üzre sağlıcakla kal...
Kullanıcı avatarı
snigers
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snigers »

AlpAykan yazdı:
snigers yazdı:Selamın aleykum kolay gelsin hayırlı cumalar.
Aleyküm selam Hüsom.
Sen ne zaman müsait olursan o zaman buyur gel kardeşim.
Zaten yaza kadar loncanın üyeleri fazla aktif değil oyunda ama yazın bomba gibi olucaz bundan şüpheniz olmasın.
Dedim olucak o kadar.

Yiğenimiz inşallah sapa sağlam gelir dünyaya anne babasına hayırlı evlat olur inşallah.
Vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah.
Telefondan iletişim kurarız Hüso'm görüşmek üzre sağlıcakla kal...

Paşam ilk önce iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Bomba gibi olacağımızdan hiç bir supem yoktur bu bir oyun ilk önce is okul vs vs.
fener19071981
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fener19071981 »

Es_selamun aleyküm hayırlı akşamlar ikv dosyasını kapatıyorum loncadan ayrılmam da sebep felan yok olamazda çünkü hiçkimseyle sorunum olmadı olmazda sorunum kendimle ve kendim çözüm içinde çırpınıyorum ama bu bir gerçek en dar anımda bile aranızda yanınızda olmaya çalıştım hemde büyük bir zevkle alp paşam sen varsın başlarında yeterli bize gerek bile kalmıyo en güzeli neyse inş hep o derecede olursunuz toplantıya katılmamı beklemesin kimse oyuna veda etiğim gibi bu formada son yazışım olsun net i kökten bırakmak en güzeli olacak sanırım en azından kendimizi bulana kadar herkesi gönlündeki dilekler kadar RABBİMDEN vermesi dileğimle hoşçakalın kalbinizin sahibine emanetsiniz FERDİ
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

fener19071981 yazdı:Es_selamun aleyküm hayırlı akşamlar ikv dosyasını kapatıyorum loncadan ayrılmam da sebep felan yok olamazda çünkü hiçkimseyle sorunum olmadı olmazda sorunum kendimle ve kendim çözüm içinde çırpınıyorum ama bu bir gerçek en dar anımda bile aranızda yanınızda olmaya çalıştım hemde büyük bir zevkle alp paşam sen varsın başlarında yeterli bize gerek bile kalmıyo en güzeli neyse inş hep o derecede olursunuz toplantıya katılmamı beklemesin kimse oyuna veda etiğim gibi bu formada son yazışım olsun net i kökten bırakmak en güzeli olacak sanırım en azından kendimizi bulana kadar herkesi gönlündeki dilekler kadar RABBİMDEN vermesi dileğimle hoşçakalın kalbinizin sahibine emanetsiniz FERDİ
Aleyküm selam , paşam hakkında hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Paşam telefonum her daim açık kendine çok çok iyi bak , ALlaha emanetsin paşam , Yaradan yar ve yardımcın olsun.
Paşam görüşmek üzre...
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

Bır TurLu Gırıpde HayırLı OLsun DıLekLerımı Yazamadım MaLum Uzun Zamandır Yokdum Bu Zaman Icerısınde GuzeL Bensız GuzeL GunLer Gecırmıssın aLpım Loncan HayırLı oLsun ALLAH'(cc) Utandırmasın Ins Istedıgın YerLere GeLırsın. WesseLam.
Resim
Kullanıcı avatarı
snigers
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snigers »

Nedenben yazdı:Bır TurLu Gırıpde HayırLı OLsun DıLekLerımı Yazamadım MaLum Uzun Zamandır Yokdum Bu Zaman Icerısınde GuzeL Bensız GuzeL GunLer Gecırmıssın aLpım Loncan HayırLı oLsun ALLAH'(cc) Utandırmasın Ins Istedıgın YerLere GeLırsın. WesseLam.
Hemso iyi dıleklerın ıcın teşekkur ederım .
İzmirlixbela :D :)

askerlıgınde bıtmıs galıba Hemso :D
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

snigers yazdı:
Nedenben yazdı:Bır TurLu Gırıpde HayırLı OLsun DıLekLerımı Yazamadım MaLum Uzun Zamandır Yokdum Bu Zaman Icerısınde GuzeL Bensız GuzeL GunLer Gecırmıssın aLpım Loncan HayırLı oLsun ALLAH'(cc) Utandırmasın Ins Istedıgın YerLere GeLırsın. WesseLam.
Hemso iyi dıleklerın ıcın teşekkur ederım .
İzmirlixbela :D :)

askerlıgınde bıtmıs galıba Hemso :D
O.d Cnm Bıttı Sukur KurtuLduk :) :)
Resim
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön