Sırf Adı İçin o kadar para ödediysen gerçekten kusura bakma ama çok salaklık yapmışsın.
Apple etiketleri satılıyo 1 TL Ye.Onları al herhangi bi Laptopa yapıştır.
Özelliklerine bakıldığında üst düzey bir bilgisayar almışsın güle güle kullan
işlemcinin i7 ve ekran kartının HD6750 olması bilgisayarın en çok fiyatının yükselmesini neden olan parçalar
şayet bu 2 özellik laptoplar için çok büyük fiyat ifade ediyor özellikle ekran kartı
bu bilgisayarla çok rahat IKV oynarsın.En yüksek çözünürlüklerde bile kasılma sorunu olmaz.
Bilgisayar özelliklerine bakarsanız zaten anlarsınız sadece Apple logosu olduğu için alınmadığını.
Ben bu bilgisayarda sadece ikv oynamak için de almadım. Sadece İKV'de ekran problemi olup olmayacağını sordum. Çünkü amd ekran kartıyla intel işlemcinin birlikte bulunduğunda da problemin devam ettiğini söyleyenler var.
Bu bilgisayarda ; GTA 4 , NFS The Run , Resident Evil 5 , Prince of Persia serisi ve Assasin's Creed serisi için aldım. Eğer daha iyi oyunlar çıkarsa onlarıda oynarım.
Bu bilgisayar çok uzun süre bir kullanıcının işini rahatlıkla görür. İşletim sistemi Mac Os olduğu için kullanılmayacağını söyleyenler var.
Hataya düşerler. Çok harika bir işletim sistemi. Benimde ön yargımı kırmayı başardı.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Bilgisayar özelliklerine bakarsanız zaten anlarsınız sadece Apple logosu olduğu için alınmadığını.
Ben bu bilgisayarda sadece ikv oynamak için de almadım. Sadece İKV'de ekran problemi olup olmayacağını sordum. Çünkü amd ekran kartıyla intel işlemcinin birlikte bulunduğunda da problemin devam ettiğini söyleyenler var.
Bu bilgisayarda ; GTA 4 , NFS The Run , Resident Evil 5 , Prince of Persia serisi ve Assasin's Creed serisi için aldım. Eğer daha iyi oyunlar çıkarsa onlarıda oynarım.
Bu bilgisayar çok uzun süre bir kullanıcının işini rahatlıkla görür. İşletim sistemi Mac Os olduğu için kullanılmayacağını söyleyenler var.
Hataya düşerler. Çok harika bir işletim sistemi. Benimde ön yargımı kırmayı başardı.
Hocam Biz Seni Apple Ürünü Aldığın İçin Eleştirmiyoruz.
Aynı Fiyata Bir iPhone Bir de İstediğin Oyunu Çalıştıracak Sağlam Bir Laptop Alabilecek Durumdayken Bu Hatayı Yaptığın İçin Eleştiriyoruz.
Toshibanın ve HP'nin Yarı Fiyata Oyun Bilgisayarı Var. Arkadaşım Aldı, Assasin's Creed'i Maxlarda Oynuyor.
Ama Artık Açıklamaya Gerek Yok. Para Senin Akıl Senin...
Güle Güle Kullanırsın, Hayırlı Malı Sahibi Eskitirmiş.
Dell İnspiron 5010 var ve assassins creed 3 ve 4 , call of duty modern warfare 3 ve black ops , pes 2012 , ikv , wolf team , point blank , battlefield 3 nfs run gta 4 hepsi var ve gayet güzel çalışıyor.Verdiğin paraya benim bilgisayarın daha iyisini alırdın ve üstü sana kalırdı . sazan.avi
Konunun amacı dışına çıkmamasını rica ediyorum. Birkaç raporlanmış ve küçük düşürücü yorum tarafımca silinmiştir. Devamı halinde hem konunun kapanması hemde hesabınızın süreli-süresiz ceza alması gibi sonuçlar oluşabilir.