Yeni Laptop'um.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Yeni Laptop'um.

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Benim Kullandığım bilgisayar şu,

http://www.novabazar.com/urun/8891b0313 ... WIN7-BASIC

2GB Ekran kartı var. Orda yazan yanıltmasın sizi.

Resim

Bu bilgisayarda hiç bir şekilde İkv takılmıyor . Arada bir internetten kaynaklı 0,5 saniye gecikmeli lag olabiliyor.
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Sırf Adı İçin o kadar para ödediysen gerçekten kusura bakma ama çok salaklık yapmışsın.
Apple etiketleri satılıyo 1 TL Ye.Onları al herhangi bi Laptopa yapıştır.
Resim
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

[Uysunsuz Mesaj Silindi.]

Forum hesabınız 7 gün süreyle kapatılmıştır.

NewKULL
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

Özelliklerine bakıldığında üst düzey bir bilgisayar almışsın güle güle kullan

işlemcinin i7 ve ekran kartının HD6750 olması bilgisayarın en çok fiyatının yükselmesini neden olan parçalar
şayet bu 2 özellik laptoplar için çok büyük fiyat ifade ediyor özellikle ekran kartı :)
bu bilgisayarla çok rahat IKV oynarsın.En yüksek çözünürlüklerde bile kasılma sorunu olmaz.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen HollyShit »

Şunu belirtiyim;

Öncelikle simgesi için almadım!

Bilgisayar özelliklerine bakarsanız zaten anlarsınız sadece Apple logosu olduğu için alınmadığını.

Ben bu bilgisayarda sadece ikv oynamak için de almadım. Sadece İKV'de ekran problemi olup olmayacağını sordum. Çünkü amd ekran kartıyla intel işlemcinin birlikte bulunduğunda da problemin devam ettiğini söyleyenler var.

Bu bilgisayarda ; GTA 4 , NFS The Run , Resident Evil 5 , Prince of Persia serisi ve Assasin's Creed serisi için aldım. Eğer daha iyi oyunlar çıkarsa onlarıda oynarım.

Bu bilgisayar çok uzun süre bir kullanıcının işini rahatlıkla görür. İşletim sistemi Mac Os olduğu için kullanılmayacağını söyleyenler var.

Hataya düşerler. Çok harika bir işletim sistemi. Benimde ön yargımı kırmayı başardı.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

HollyShit yazdı:Şunu belirtiyim;

Bilgisayar özelliklerine bakarsanız zaten anlarsınız sadece Apple logosu olduğu için alınmadığını.

Ben bu bilgisayarda sadece ikv oynamak için de almadım. Sadece İKV'de ekran problemi olup olmayacağını sordum. Çünkü amd ekran kartıyla intel işlemcinin birlikte bulunduğunda da problemin devam ettiğini söyleyenler var.

Bu bilgisayarda ; GTA 4 , NFS The Run , Resident Evil 5 , Prince of Persia serisi ve Assasin's Creed serisi için aldım. Eğer daha iyi oyunlar çıkarsa onlarıda oynarım.

Bu bilgisayar çok uzun süre bir kullanıcının işini rahatlıkla görür. İşletim sistemi Mac Os olduğu için kullanılmayacağını söyleyenler var.

Hataya düşerler. Çok harika bir işletim sistemi. Benimde ön yargımı kırmayı başardı.

Hocam Biz Seni Apple Ürünü Aldığın İçin Eleştirmiyoruz.

Aynı Fiyata Bir iPhone Bir de İstediğin Oyunu Çalıştıracak Sağlam Bir Laptop Alabilecek Durumdayken Bu Hatayı Yaptığın İçin Eleştiriyoruz.

Toshibanın ve HP'nin Yarı Fiyata Oyun Bilgisayarı Var. Arkadaşım Aldı, Assasin's Creed'i Maxlarda Oynuyor.

Ama Artık Açıklamaya Gerek Yok. Para Senin Akıl Senin...

Güle Güle Kullanırsın, Hayırlı Malı Sahibi Eskitirmiş.
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

HollyShit yazdı:Şunu belirtiyim;

Dell İnspiron 5010 var ve assassins creed 3 ve 4 , call of duty modern warfare 3 ve black ops , pes 2012 , ikv , wolf team , point blank , battlefield 3 nfs run gta 4 hepsi var ve gayet güzel çalışıyor.Verdiğin paraya benim bilgisayarın daha iyisini alırdın ve üstü sana kalırdı . sazan.avi
Kullanıcı avatarı
gaddara
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: ŞAN-I HÜKÜMDAR

Mesaj gönderen gaddara »

yazık... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Resim
Kullanıcı avatarı
NewKULL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen NewKULL »

Merhaba arkadaşlar,

Konunun amacı dışına çıkmamasını rica ediyorum. Birkaç raporlanmış ve küçük düşürücü yorum tarafımca silinmiştir. Devamı halinde hem konunun kapanması hemde hesabınızın süreli-süresiz ceza alması gibi sonuçlar oluşabilir.

İyi Forumlar...
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi B-)

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...

Bana ulaşmak isterseniz...

facebook.com/DenizCx

twitter.com/CaptainDC

instagram.com/deniz7ceylan

İyi oyunlar Neferler!
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Benim bilgisayarımın özelliklerini saymaya utanıyorum ya :D

512 MB RAM
256 MB NVİDİA GeForce FX5500 Ekran Kartı
İntel Pentium 4 2,66 Ghz İşlemci

İlk çıktığında Fifa 2009'un demosunu yüklemiştim. Doğal olarak kasmıştı. Vay anasını :D
PIRASASAPI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön