Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
aaasd yazdı:idare eder ama bölgeden bölgeye yavaş gçer ram ve işlemci berbat
Şaka yapıyosun.
İşletim sistemi olarak içinde win 8 mi var yoksa win 7 mi yada mac mi mac ise oynaman biraz zor grafik sorunu bu pc de yaşamazsın bunuda söyleyim ama malesefki yazık bu paraya almadıysan sakın alma asus al daha iyi
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
MuvaFFa yazdı:İşletim sistemi olarak içinde win 8 mi var yoksa win 7 mi yada mac mi mac ise oynaman biraz zor grafik sorunu bu pc de yaşamazsın bunuda söyleyim ama malesefki yazık bu paraya almadıysan sakın alma asus al daha iyi
Apple Macbook pro bu. İşletim sistemi xp olarak ayarlayıp biraz fixed yapıcam bi problem kalmayacak kısacası.
valla dostum benim çevremde çok apple macbook var pc çok güzel hızlı çalışıyor ama bu hız macintosh işletim sisteminde mevcut xp yaparsan macintosh'daki gibi bir hız bekleme sonuçta karar senin alacak olan sensin bana soracak olursan pişman olacaksın.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
usta bakmadan neden yorum yapayım sonuçta bende bilgisayarcıda çalışıyorum ne kadar window işletim sistemlerine baksamda daima macintosh işletim sistemlerinede ilgim var bu yüzden sırf mac yazdığı için bakarım ama verdiğin linkte gördüğüm kadarı ile fazla pahalı be usta tamam kasa ve şekile laf yok dehşet ötesi bir görünüme ve çözünürlüğe sahip ama o özelliklere windows işletim sistemi yazık.
büyük bir geçmiş olsun diyorum...
aynı özelliklerde ben Asus aldım hatta daha iyisini 2300 civarı birşey ödedim..
ha bi de şu var özellikle bu tür teknolojilerde uyum sorunu olabiliyor sen windows ta açtığın kullandığın sistemleri aynı uyumlulukta bulabilecekmisin falan filan...
para var diye de bu kadar sokağa atılmaz benim görüşürüm....
Benim HP Masaüstünü 10.5oo TL'ye Almıştım Ama Uzay Üstü Mübarek, Özelliklere Girmiyorum Zaten.
Paranın Yarısı da Ekrana Gitti Sanırım.
Diyeceğim O ki Daha Almadıysan Koşarak Kaç...
Eğer Aldıysan Geçmiş Olsun !
Sana şöyle söyliyim apple değer kaybetmez sen bir laptop alırısın aldıktan sonra hemen satman aşağı yukarı 400-500 tl gibi bi zararla satarsın ama apple değer kaybetmez yani o 500 kaybederse bu 100 kaybeder bu bilgisayarları kullandığın hp, samsung gibi markalarla karşılaştırman kalite açısından da biraz garip.
ayrıca konuyu açan arkadaş yani pc yi alcak olan arkadaş eğer apple Macbook tan mac işletim sistemini silip xp kuracaksan alma daha iyi git hp, samsung al bunlar kötü marka değil ama boşuna fazla para verme.
/PHaeTon(^)/xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA