S.a
direk konuya gireceğim;
kuklacıda oynuyorum kuklacı kapalı çarşıda gördüğüm pahalı bir item üzerine "komiksin=)" yazıma karşılık beynini kullanmıyorsun beynini kullan emektar beynin vs gibi hakaretlere maruz kaldım ve konu sonunda yönetici konuyu satış bittiği için kilitliyor yani attığı mesajları görüyor fakat hiçbir cevap vermiyor buyrun konu ve bir parantez ben fare iksir üretip satıyorum tanesi 30 buyrun;
viewtopic.php?f=27&t=84023
Bir Yöneticinin Terbiyesizliği Görmesi Ve Ses Çıkarmaması
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Bir Yöneticinin Terbiyesizliği Görmesi Ve Ses Çıkarmaması
1 iksirden 50.000 kar yapanlar da var
İnsan 20bin falan yapar sürümden satar. Alacak olan 1 tane almayacak herhalde.
Konu içeriğinde mesajların sağ üst köşesinde bulunan "İletiyi rapor et" seçeneği ile şikayetlerinizi iletmelisiniz. Konu ile ilgilenen yetkili yalnızca söz konusu şikayete veya talebe odaklandığı için arka planda veya diğer mesajlarda geçen tartışmalara dikkat edemeyebilir. Ki herhangi bir şikayet (rapor) gönderilmemiş ise müdahale mecburi değildir.
Ayrıca yeri gelmişken;
Sizlerin forum üzerinde ufak çaplı tartışmalarınıza direkt müdahalelerde bulunmuyoruz. Ne zaman saygı çerçevesi dışarısına yönelirse yazılanlar, o zaman rapor sistemini kullanarak şikayetinizi dile getirebilirsiniz.
Ayrıca yeri gelmişken;
Sizlerin forum üzerinde ufak çaplı tartışmalarınıza direkt müdahalelerde bulunmuyoruz. Ne zaman saygı çerçevesi dışarısına yönelirse yazılanlar, o zaman rapor sistemini kullanarak şikayetinizi dile getirebilirsiniz.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
sayın GM
oyun da sinkaflı küfür etmenin cezası nedir ?
oyun da sinkaflı küfür etmenin cezası nedir ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mu Be On
Merhaba,
Bu tür konularda eğer hakarete uğradığınızı düşünüyor iseniz bunu Sağ üst tarafta bulunan iletiyi rapor et seçeneği ile iletebilirsiniz.
İkinci olarak oyunda sinkaflı küfür etmeye değinmişsiniz ve bunun için uygulanacak moderasyonu sormuşsunuz. Oyun içerisinde hoşnutsuzluk yaratmak küfretmek veya buna benzer manalar yaratarak diğer oyuncuları rahatsız edici davranışlar tarafınıza uygulanacak moderasyon sebebidir. İlgi bilgi ve dikkatinize.
Bu tür konularda eğer hakarete uğradığınızı düşünüyor iseniz bunu Sağ üst tarafta bulunan iletiyi rapor et seçeneği ile iletebilirsiniz.
İkinci olarak oyunda sinkaflı küfür etmeye değinmişsiniz ve bunun için uygulanacak moderasyonu sormuşsunuz. Oyun içerisinde hoşnutsuzluk yaratmak küfretmek veya buna benzer manalar yaratarak diğer oyuncuları rahatsız edici davranışlar tarafınıza uygulanacak moderasyon sebebidir. İlgi bilgi ve dikkatinize.
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Linkteki konuya baktım. İksirleri satan kişi fare kudretlendiren iksirden 20000-30000 arası kar ettiğini söylemiş. Aynı şekilde madenleri satın aldığı fiyatı da yazmış, ortalama 17500 . Bana fare kudretlendiren iksiri üretip satmaktansa, madenleri toplayıp satmak daha mantıklı geldi.
EARTH
DisToRtioN
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
oyun içerisinde adamın etmediği küfür kalmadı. (bana değil ) 1 hafta susturulma cezası aldı sadece yeterlimi ?Notr25 yazdı:Merhaba,
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor