Bir Yöneticinin Terbiyesizliği Görmesi Ve Ses Çıkarmaması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Bir Yöneticinin Terbiyesizliği Görmesi Ve Ses Çıkarmaması

Mesaj gönderen alisergvn »

S.a

direk konuya gireceğim;

kuklacıda oynuyorum kuklacı kapalı çarşıda gördüğüm pahalı bir item üzerine "komiksin=)" yazıma karşılık beynini kullanmıyorsun beynini kullan emektar beynin vs gibi hakaretlere maruz kaldım ve konu sonunda yönetici konuyu satış bittiği için kilitliyor yani attığı mesajları görüyor fakat hiçbir cevap vermiyor buyrun konu ve bir parantez ben fare iksir üretip satıyorum tanesi 30 buyrun;

viewtopic.php?f=27&t=84023
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Bir Yöneticinin Terbiyesizliği Görmesi Ve Ses Çıkarmaması

Mesaj gönderen EscapisT »

1 iksirden 50.000 kar yapanlar da var =) İnsan 20bin falan yapar sürümden satar. Alacak olan 1 tane almayacak herhalde.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Konu içeriğinde mesajların sağ üst köşesinde bulunan "İletiyi rapor et" seçeneği ile şikayetlerinizi iletmelisiniz. Konu ile ilgilenen yetkili yalnızca söz konusu şikayete veya talebe odaklandığı için arka planda veya diğer mesajlarda geçen tartışmalara dikkat edemeyebilir. Ki herhangi bir şikayet (rapor) gönderilmemiş ise müdahale mecburi değildir.

Ayrıca yeri gelmişken;
Sizlerin forum üzerinde ufak çaplı tartışmalarınıza direkt müdahalelerde bulunmuyoruz. Ne zaman saygı çerçevesi dışarısına yönelirse yazılanlar, o zaman rapor sistemini kullanarak şikayetinizi dile getirebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

sayın GM

oyun da sinkaflı küfür etmenin cezası nedir ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Merhaba,
Bu tür konularda eğer hakarete uğradığınızı düşünüyor iseniz bunu Sağ üst tarafta bulunan iletiyi rapor et seçeneği ile iletebilirsiniz.

İkinci olarak oyunda sinkaflı küfür etmeye değinmişsiniz ve bunun için uygulanacak moderasyonu sormuşsunuz. Oyun içerisinde hoşnutsuzluk yaratmak küfretmek veya buna benzer manalar yaratarak diğer oyuncuları rahatsız edici davranışlar tarafınıza uygulanacak moderasyon sebebidir. İlgi bilgi ve dikkatinize.
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Linkteki konuya baktım. İksirleri satan kişi fare kudretlendiren iksirden 20000-30000 arası kar ettiğini söylemiş. Aynı şekilde madenleri satın aldığı fiyatı da yazmış, ortalama 17500 . Bana fare kudretlendiren iksiri üretip satmaktansa, madenleri toplayıp satmak daha mantıklı geldi.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Notr25 yazdı:Merhaba,
Bu tür konularda eğer hakarete uğradığınızı düşünüyor iseniz bunu Sağ üst tarafta bulunan iletiyi rapor et seçeneği ile iletebilirsiniz.

İkinci olarak oyunda sinkaflı küfür etmeye değinmişsiniz ve bunun için uygulanacak moderasyonu sormuşsunuz. Oyun içerisinde hoşnutsuzluk yaratmak küfretmek veya buna benzer manalar yaratarak diğer oyuncuları rahatsız edici davranışlar tarafınıza uygulanacak moderasyon sebebidir. İlgi bilgi ve dikkatinize.
oyun içerisinde adamın etmediği küfür kalmadı. (bana değil ) 1 hafta susturulma cezası aldı sadece yeterlimi ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön