destek takımından bir yetkili bakarsa sevinirim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

destek takımından bir yetkili bakarsa sevinirim

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

hesabım eminönü sunucusunda 3 gün önce bloklandı mail attım hesabınıza veya karakterinize ait bir cezaya rastlanmamıştır diyor ama oyuna girerken hesabınız bloklanmıştır yazısı çıkıyor karakterimin adı DADAŞORHAN lütfen kimse desteğe mail at falan demesin 3 tana mail attım ve cevap gelmedi kimseyi zan altında bırakmaya hakkınız yok ! vaktinizi çaldığım için özür dilerim
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Re: destek takımından bir yetkili bakarsa sevinirim

Mesaj gönderen Buqrahan »

inciSOZLUK yazdı:hesabım eminönü sunucusunda 3 gün önce bloklandı mail attım hesabınıza veya karakterinize ait bir cezaya rastlanmamıştır diyor ama oyuna girerken hesabınız bloklanmıştır yazısı çıkıyor karakterimin adı DADAŞORHAN lütfen kimse desteğe mail at falan demesin 3 tana mail attım ve cevap gelmedi kimseyi zan altında bırakmaya hakkınız yok ! vaktinizi çaldığım için özür dilerim

Al işte bir vaka daha, Vallahi arkadaşla hiç bir alakam yok aynı şeyi o da yaşamış.

Bende 3 GÜN ÖNCE SUSTURULDUm ve bugün BANLANDIM. Lütfen bu durumla ilgilenin Yönetim. Lütfen. :/

LÜTFEN BU DURUMLA ilgilenin.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: destek takımından bir yetkili bakarsa sevinirim

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

İKV Forumları üzerinden açmış olduğunuz bu tür konular dikkate alınmadığı gibi size hiç getiri sunmayacaktır. Bu tür cezai işlemlerde İKV İletişim/Destek Formu aracılığı ile çözüm aramanız gerekmektedir.

Ayrıca İKV İletişim/Destek Formuna yollayacağınız 1 başvuru yeterli olacaktır. Fazla başvuru yapmak iş yükünde birikim oluşmasına ve sizlere yardımcı olabilmemizde gecikmelere yol açmaktadır. İKV İletişim/Destek Formuna göndermiş olduğunuz hali hazırda başvurunuz bulunuyorsa lütfen tarafınıza gönderilecek olan cevabı bekleyiniz.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön