destek takımından bir yetkili bakarsa sevinirim
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
destek takımından bir yetkili bakarsa sevinirim
hesabım eminönü sunucusunda 3 gün önce bloklandı mail attım hesabınıza veya karakterinize ait bir cezaya rastlanmamıştır diyor ama oyuna girerken hesabınız bloklanmıştır yazısı çıkıyor karakterimin adı DADAŞORHAN lütfen kimse desteğe mail at falan demesin 3 tana mail attım ve cevap gelmedi kimseyi zan altında bırakmaya hakkınız yok ! vaktinizi çaldığım için özür dilerim
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Re: destek takımından bir yetkili bakarsa sevinirim
inciSOZLUK yazdı:hesabım eminönü sunucusunda 3 gün önce bloklandı mail attım hesabınıza veya karakterinize ait bir cezaya rastlanmamıştır diyor ama oyuna girerken hesabınız bloklanmıştır yazısı çıkıyor karakterimin adı DADAŞORHAN lütfen kimse desteğe mail at falan demesin 3 tana mail attım ve cevap gelmedi kimseyi zan altında bırakmaya hakkınız yok ! vaktinizi çaldığım için özür dilerim
Al işte bir vaka daha, Vallahi arkadaşla hiç bir alakam yok aynı şeyi o da yaşamış.
Bende 3 GÜN ÖNCE SUSTURULDUm ve bugün BANLANDIM. Lütfen bu durumla ilgilenin Yönetim. Lütfen.
LÜTFEN BU DURUMLA ilgilenin.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: destek takımından bir yetkili bakarsa sevinirim
Merhaba,
İKV Forumları üzerinden açmış olduğunuz bu tür konular dikkate alınmadığı gibi size hiç getiri sunmayacaktır. Bu tür cezai işlemlerde İKV İletişim/Destek Formu aracılığı ile çözüm aramanız gerekmektedir.
Ayrıca İKV İletişim/Destek Formuna yollayacağınız 1 başvuru yeterli olacaktır. Fazla başvuru yapmak iş yükünde birikim oluşmasına ve sizlere yardımcı olabilmemizde gecikmelere yol açmaktadır. İKV İletişim/Destek Formuna göndermiş olduğunuz hali hazırda başvurunuz bulunuyorsa lütfen tarafınıza gönderilecek olan cevabı bekleyiniz.
İyi forumlar.
İKV Forumları üzerinden açmış olduğunuz bu tür konular dikkate alınmadığı gibi size hiç getiri sunmayacaktır. Bu tür cezai işlemlerde İKV İletişim/Destek Formu aracılığı ile çözüm aramanız gerekmektedir.
Ayrıca İKV İletişim/Destek Formuna yollayacağınız 1 başvuru yeterli olacaktır. Fazla başvuru yapmak iş yükünde birikim oluşmasına ve sizlere yardımcı olabilmemizde gecikmelere yol açmaktadır. İKV İletişim/Destek Formuna göndermiş olduğunuz hali hazırda başvurunuz bulunuyorsa lütfen tarafınıza gönderilecek olan cevabı bekleyiniz.
İyi forumlar.