İYİLEŞTİRME BÜYÜLERİ
Re: İYİLEŞTİRME BÜYÜLERİ
ben bu klan işinde çok acemilik çekiorum ama bu sıralar o konu ilede ilgilenmeye başladım artık hemen hemen hiç yıkılmamaya başladım ve yıktırmamaya tek zayıf noktam şu büyücüler çok çabuk ölüor nasıl bir taktik geliştireceğimi bulamadım canını fullüyorum ama gene geberiorlar ck süresi yetmior ne yapmam lazım bulamadım bndnmi kaynaklanıor büyücülerdenmi bilemiorum

________________________________________________________________________________
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
ölen ölür kalan sağlar bizimdir paşam
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
En önemlisi Zamanlamayı doğru ayarlamak gerekir ...Ama tabii ki de ölmeleri de normal sen elinden geleni yaptıktan sonra...
Etolford
Etolford
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
ikvm yazdı:ben bu klan işinde çok acemilik çekiorum ama bu sıralar o konu ilede ilgilenmeye başladım artık hemen hemen hiç yıkılmamaya başladım ve yıktırmamaya tek zayıf noktam şu büyücüler çok çabuk ölüor nasıl bir taktik geliştireceğimi bulamadım canını fullüyorum ama gene geberiorlar ck süresi yetmior ne yapmam lazım bulamadım bndnmi kaynaklanıor büyücülerdenmi bilemiorum
paşam ölümlerine bişey yapamazsın ama geciktirebilirsin. bunuda zaten yapabiliyorsun. gerek direnclerle gerekse cankurtaranla ama burda sana bir püf nokta daha söyleyim bildiğimiz bir yetenekle ve kimsenin kullanmadığı bir yetenekle.
şifa çemberi. çoğu kişinin gereksiz görüp puan vermediği ama aslında o kadar önemli olan bir yetenek.
ki üzeri full cevriye olan bir şifacının minimum kritiği 1100 iken.
yetenek gereksinimi 3 saniyede 1 olmak üzere gruptaki herkese can basar.
herkes savaşta ve etrafında çemberi açtığın zaman herkese etkisi olduğundan tek tek can basmana gerek kalmaz.
minimum 1000 kritikli can bassan (kritiksiz en düşük bastığım can 450) 6 kere tekrarlandığından dolayı 6000 can eder.
buda herkese ayrı ayrı can basıp kudret harcayacağına 11 kudretle herkese can basmış olursun. ve tek büyücüyü kurtarmak için çalışırsın. 2 savaşçının büyücüye saldırdığını varsay yetenekli ardı arkasına 4 vuruş yaparlar 2 binden 8 bin can eder cankurtaran etkisi yarısını alsa 4 bin cember devreye girdiğinde 5 bin eder canı 1 vurus daha yapsalar sen şifa basarsın belki ölmekten kurtaramazsın ama ölümünü geciktirirsin. buda rakibinin daha fazla hasar almasını sağlar. ve dolayısıyla kazanma oranın daha cok artar.
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
hocam onun için tüm grubun iş bilmesi lazımkonfucyus yazdı:ikvm yazdı:ben bu klan işinde çok acemilik çekiorum ama bu sıralar o konu ilede ilgilenmeye başladım artık hemen hemen hiç yıkılmamaya başladım ve yıktırmamaya tek zayıf noktam şu büyücüler çok çabuk ölüor nasıl bir taktik geliştireceğimi bulamadım canını fullüyorum ama gene geberiorlar ck süresi yetmior ne yapmam lazım bulamadım bndnmi kaynaklanıor büyücülerdenmi bilemiorum
paşam ölümlerine bişey yapamazsın ama geciktirebilirsin. bunuda zaten yapabiliyorsun. gerek direnclerle gerekse cankurtaranla ama burda sana bir püf nokta daha söyleyim bildiğimiz bir yetenekle ve kimsenin kullanmadığı bir yetenekle.
şifa çemberi. çoğu kişinin gereksiz görüp puan vermediği ama aslında o kadar önemli olan bir yetenek.
ki üzeri full cevriye olan bir şifacının minimum kritiği 1100 iken.
yetenek gereksinimi 3 saniyede 1 olmak üzere gruptaki herkese can basar.
herkes savaşta ve etrafında çemberi açtığın zaman herkese etkisi olduğundan tek tek can basmana gerek kalmaz.
minimum 1000 kritikli can bassan (kritiksiz en düşük bastığım can 450) 6 kere tekrarlandığından dolayı 6000 can eder.
buda herkese ayrı ayrı can basıp kudret harcayacağına 11 kudretle herkese can basmış olursun. ve tek büyücüyü kurtarmak için çalışırsın. 2 savaşçının büyücüye saldırdığını varsay yetenekli ardı arkasına 4 vuruş yaparlar 2 binden 8 bin can eder cankurtaran etkisi yarısını alsa 4 bin cember devreye girdiğinde 5 bin eder canı 1 vurus daha yapsalar sen şifa basarsın belki ölmekten kurtaramazsın ama ölümünü geciktirirsin. buda rakibinin daha fazla hasar almasını sağlar. ve dolayısıyla kazanma oranın daha cok artar.
konfüçyüs
katılıorum abi sana fakat üzernde çalışacam bu konunun ne yaparsam büyücü ölmezzz. bunu çömem gerekior şuan dediklerini uyguluorum büyük bi dertten kurtarıyorum büyücüyü baya geçiktiriorum ölmesini
bugün arz oldum şükür en az 10 em attım hiç birinde yenilmedim lodoslar üzüldü arzlar sevindi ma bnde sevindim fark ettim savaşcılar büyük rol oynuorlar lodosken bana zihin atmıorlardı o yüzden ölüordum ama arzlar atıyor zihin çok rahat kurtuluorum
tek yaşam kaynağım ruh kalkanım, sakınmam ve suyum, bunlar varsa bn ölmem
bugün arz oldum şükür en az 10 em attım hiç birinde yenilmedim lodoslar üzüldü arzlar sevindi ma bnde sevindim fark ettim savaşcılar büyük rol oynuorlar lodosken bana zihin atmıorlardı o yüzden ölüordum ama arzlar atıyor zihin çok rahat kurtuluorum
tek yaşam kaynağım ruh kalkanım, sakınmam ve suyum, bunlar varsa bn ölmem

________________________________________________________________________________