İYİLEŞTİRME BÜYÜLERİ

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

İYİLEŞTİRME BÜYÜLERİ

Mesaj gönderen goktanri »

iyileştirme büyüleri hakkında derin bilgi istiyorum lütfen bilenler yazsın
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: İYİLEŞTİRME BÜYÜLERİ

hiçmi bilen yok yav

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

hadi konfiçyüs
hadi yeniçerixdadava
yorum bekliyorum

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

goktanri yazdı:hadi konfiçyüs
hadi yeniçerixdadava
yorum bekliyorum

adı üstünde iyileştirme büyüleri olmazsa olmaz şifacının temel yetenekleri
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

barkido yazdı: adı üstünde iyileştirme büyüleri olmazsa olmaz şifacının temel yetenekleri

olmazsa olmaz değil. olmasada olur hemde süper olur ve oluyorda :)

zira iyileştirme büyüleri (ibni sina) set ile şifacını düzdün. şifa bastığın zaman normal bir şifayı faraza 2500 kritik şifacı ise 6-7 bin basıyorsun.

benim tercihim ise biraz daha değişik hatta baya değişik.

full cevriye seti ibni sina - cevriye set'e tercih ediyorum.

ibni sina cevriye set ile 10 büyüden 5-6 sını kritik atarken tek efsun cevriye eşyalarla 10 büyüden 8ini kritik atıyorum.

en düşük kritiğin 5 bin olduğunu düsünün ve gerisini siz hesaplayın :D

ha bide şu var püf nokta olarak bunu sizinle paylaşayım.

ikv başladığından beri oyun içerisinde faal bir şekilde bulunmaktayım. gözlemlediğim şey şu tek efsun eşyalar çift efsun eşyalara oranla daha etkili.

nasıl diyeceksiniz kısa bir örnek size;

full ibni sina cevriye set ile attığınız en yüksek kritik 10 bin ise
tek efsun ibni sina set ile atacağınız en yüksek kritik daha yüksek oluyor ( bu konuda benim rekorum 12600)

mesela full yücelen adreneller eşyalara sahipsiniz vurduğunuda verdiğiniz hasar 1500 ise
full yücelen eşyalarla vurduğunuz hasar 1500'ün üzerindedir.

o yüzden kanımca çift efsun eşyaların peşinde koşmaktansa tek efsun eşyalar düzün hem çok daha ucuz oluyor hemde çok daha kullanışlı :D

bende 2 takım var 1 tanesi full cevriye diğeri full ibni sina.

em de su kulesini aldığımız zaman cevriyeleri giyerim alayına gider yaparım :D

su kulesi bizde değilse ibni sinaları gider çok can basarım gene alayına gider yaparım :D

saygılar sevgiler...

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

üstadım yorumunu yapmış bize söz düşmez fakat ilk defa üstadıma katılmıyorum

abiciğim şimdi 49 seviye geldi artık önemli olan vbence daha çok can basmak deil daha az hasar almakdır bn dirençlerimi açıyorum ruh kalkanımı açıorum (hepsi 15 puan) ve solucanlarımı giyiyorum üstüme üstüne su kulesini alıyoruz ve bir savaşcıdan sakınma açmasını istiyorum bu şekilde zırhım zaten %70 e çooook rahat ulaşıyor haliylede beni yıkmaları çok zor oluyor çoğu arz şahittir buna bn ibni sina yada cevriye sultan item kullanmam ha ibni sina kullanırım ama 1 yada 2 tane

arzlar benden bıktıı bu itemlerim yüzünden saçma item takıorsun yıkılmıyorsun artık bırak em yi çıkda bir kere biz kazanalık diyenler oluyor kullandığım itemlere çoğu insan gülüyor çoğu şaşırıyor ama yıkamıyorlar :D

tek item konusunda katılıyorum :)
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ikvm yazdı:üstadım yorumunu yapmış bize söz düşmez fakat ilk defa üstadıma katılmıyorum

abiciğim şimdi 49 seviye geldi artık önemli olan vbence daha çok can basmak deil daha az hasar almakdır bn dirençlerimi açıyorum ruh kalkanımı açıorum (hepsi 15 puan) ve solucanlarımı giyiyorum üstüme üstüne su kulesini alıyoruz ve bir savaşcıdan sakınma açmasını istiyorum bu şekilde zırhım zaten %70 e çooook rahat ulaşıyor haliylede beni yıkmaları çok zor oluyor çoğu arz şahittir buna bn ibni sina yada cevriye sultan item kullanmam ha ibni sina kullanırım ama 1 yada 2 tane

arzlar benden bıktıı bu itemlerim yüzünden saçma item takıorsun yıkılmıyorsun artık bırak em yi çıkda bir kere biz kazanalık diyenler oluyor kullandığım itemlere çoğu insan gülüyor çoğu şaşırıyor ama yıkamıyorlar :D

tek item konusunda katılıyorum :)
paşam kafayı kullan azcık ben sana böylemi öğrettim hesaplamanı iyi yap.

ruh kalkanı 30 zırh veriyor su kulesi 20 zırh savaşçı sakınması 10 zırh. giydiğin her elbise seviyesine göre 2-3-4 zırh.

2 zırh verdiğini düsün 4 eşyadan 8 zırh eder. zırhın 68 olur

yani ekseriyetten su kulesi var iken zırh eşya giymene gerek yok. ya ibni sina yada cevriye takılcan ki benim tercihim cevriye.

sana çıkta kazanalım diyorlar bana ise sen gm lerden torpillisin sende gm kolye yüzüğü var diyen bile oldu.

ve genelde em lerde beni gören arzların grubu 6 kişiden 3 kişiye düşüyor.

konfüçuüs

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

asooo üstadımsın abi açığımı yakaladın solucan giymeden emde çok rahat %70 oluor zırh fakat bizim lodoslar biraz su almakda aciz kalıorlar o yüzden zorlanıoruz

off e.ö ye gelicem valla yaa sancakda item yok 1 haftadır urban item arıom o bile yok

yer varmı abi banada sıktı bu sunucu plusda var hazır hmn gelirim valla bi el lazım bana uzanacak
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ikvm yazdı:asooo üstadımsın abi açığımı yakaladın solucan giymeden emde çok rahat %70 oluor zırh fakat bizim lodoslar biraz su almakda aciz kalıorlar o yüzden zorlanıoruz

off e.ö ye gelicem valla yaa sancakda item yok 1 haftadır urban item arıom o bile yok

yer varmı abi banada sıktı bu sunucu plusda var hazır hmn gelirim valla bi el lazım bana uzanacak

paşam karakterim senindir. ele gerek yok vücudu direk kullan :D

konfüçyüs

Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

Süper olur abi valla benim için büyük değişiklik olur çok usta elden geçmiş bir şifacı charı :D daha ne isterimki sen sanırım bırakdın oyunu geri dönünceye kadar ben takılırım o aradada bir 49 lvl şifacı çıkartırım üstümü ayarlarım abi
ResimResimResim

“Şifacı” sayfasına dön