İYİLEŞTİRME BÜYÜLERİ
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
İYİLEŞTİRME BÜYÜLERİ
iyileştirme büyüleri hakkında derin bilgi istiyorum lütfen bilenler yazsın
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
-
- Antrepo Bekçisi
Re: İYİLEŞTİRME BÜYÜLERİ
hiçmi bilen yok yav
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
-
- Antrepo Bekçisi
hadi konfiçyüs
hadi yeniçerixdadava
yorum bekliyorum
hadi yeniçerixdadava
yorum bekliyorum
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
goktanri yazdı:hadi konfiçyüs
hadi yeniçerixdadava
yorum bekliyorum
adı üstünde iyileştirme büyüleri olmazsa olmaz şifacının temel yetenekleri
avakado=eminönü
barkido yazdı: adı üstünde iyileştirme büyüleri olmazsa olmaz şifacının temel yetenekleri
olmazsa olmaz değil. olmasada olur hemde süper olur ve oluyorda
zira iyileştirme büyüleri (ibni sina) set ile şifacını düzdün. şifa bastığın zaman normal bir şifayı faraza 2500 kritik şifacı ise 6-7 bin basıyorsun.
benim tercihim ise biraz daha değişik hatta baya değişik.
full cevriye seti ibni sina - cevriye set'e tercih ediyorum.
ibni sina cevriye set ile 10 büyüden 5-6 sını kritik atarken tek efsun cevriye eşyalarla 10 büyüden 8ini kritik atıyorum.
en düşük kritiğin 5 bin olduğunu düsünün ve gerisini siz hesaplayın
ha bide şu var püf nokta olarak bunu sizinle paylaşayım.
ikv başladığından beri oyun içerisinde faal bir şekilde bulunmaktayım. gözlemlediğim şey şu tek efsun eşyalar çift efsun eşyalara oranla daha etkili.
nasıl diyeceksiniz kısa bir örnek size;
full ibni sina cevriye set ile attığınız en yüksek kritik 10 bin ise
tek efsun ibni sina set ile atacağınız en yüksek kritik daha yüksek oluyor ( bu konuda benim rekorum 12600)
mesela full yücelen adreneller eşyalara sahipsiniz vurduğunuda verdiğiniz hasar 1500 ise
full yücelen eşyalarla vurduğunuz hasar 1500'ün üzerindedir.
o yüzden kanımca çift efsun eşyaların peşinde koşmaktansa tek efsun eşyalar düzün hem çok daha ucuz oluyor hemde çok daha kullanışlı
bende 2 takım var 1 tanesi full cevriye diğeri full ibni sina.
em de su kulesini aldığımız zaman cevriyeleri giyerim alayına gider yaparım
su kulesi bizde değilse ibni sinaları gider çok can basarım gene alayına gider yaparım
saygılar sevgiler...
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
üstadım yorumunu yapmış bize söz düşmez fakat ilk defa üstadıma katılmıyorum
abiciğim şimdi 49 seviye geldi artık önemli olan vbence daha çok can basmak deil daha az hasar almakdır bn dirençlerimi açıyorum ruh kalkanımı açıorum (hepsi 15 puan) ve solucanlarımı giyiyorum üstüme üstüne su kulesini alıyoruz ve bir savaşcıdan sakınma açmasını istiyorum bu şekilde zırhım zaten %70 e çooook rahat ulaşıyor haliylede beni yıkmaları çok zor oluyor çoğu arz şahittir buna bn ibni sina yada cevriye sultan item kullanmam ha ibni sina kullanırım ama 1 yada 2 tane
arzlar benden bıktıı bu itemlerim yüzünden saçma item takıorsun yıkılmıyorsun artık bırak em yi çıkda bir kere biz kazanalık diyenler oluyor kullandığım itemlere çoğu insan gülüyor çoğu şaşırıyor ama yıkamıyorlar
tek item konusunda katılıyorum
abiciğim şimdi 49 seviye geldi artık önemli olan vbence daha çok can basmak deil daha az hasar almakdır bn dirençlerimi açıyorum ruh kalkanımı açıorum (hepsi 15 puan) ve solucanlarımı giyiyorum üstüme üstüne su kulesini alıyoruz ve bir savaşcıdan sakınma açmasını istiyorum bu şekilde zırhım zaten %70 e çooook rahat ulaşıyor haliylede beni yıkmaları çok zor oluyor çoğu arz şahittir buna bn ibni sina yada cevriye sultan item kullanmam ha ibni sina kullanırım ama 1 yada 2 tane
arzlar benden bıktıı bu itemlerim yüzünden saçma item takıorsun yıkılmıyorsun artık bırak em yi çıkda bir kere biz kazanalık diyenler oluyor kullandığım itemlere çoğu insan gülüyor çoğu şaşırıyor ama yıkamıyorlar
tek item konusunda katılıyorum

________________________________________________________________________________
paşam kafayı kullan azcık ben sana böylemi öğrettim hesaplamanı iyi yap.ikvm yazdı:üstadım yorumunu yapmış bize söz düşmez fakat ilk defa üstadıma katılmıyorum
tek item konusunda katılıyorum![]()
ruh kalkanı 30 zırh veriyor su kulesi 20 zırh savaşçı sakınması 10 zırh. giydiğin her elbise seviyesine göre 2-3-4 zırh.
2 zırh verdiğini düsün 4 eşyadan 8 zırh eder. zırhın 68 olur
yani ekseriyetten su kulesi var iken zırh eşya giymene gerek yok. ya ibni sina yada cevriye takılcan ki benim tercihim cevriye.
sana çıkta kazanalım diyorlar bana ise sen gm lerden torpillisin sende gm kolye yüzüğü var diyen bile oldu.
ve genelde em lerde beni gören arzların grubu 6 kişiden 3 kişiye düşüyor.
konfüçuüs
asooo üstadımsın abi açığımı yakaladın solucan giymeden emde çok rahat %70 oluor zırh fakat bizim lodoslar biraz su almakda aciz kalıorlar o yüzden zorlanıoruz
off e.ö ye gelicem valla yaa sancakda item yok 1 haftadır urban item arıom o bile yok
yer varmı abi banada sıktı bu sunucu plusda var hazır hmn gelirim valla bi el lazım bana uzanacak
off e.ö ye gelicem valla yaa sancakda item yok 1 haftadır urban item arıom o bile yok
yer varmı abi banada sıktı bu sunucu plusda var hazır hmn gelirim valla bi el lazım bana uzanacak

________________________________________________________________________________
ikvm yazdı:asooo üstadımsın abi açığımı yakaladın solucan giymeden emde çok rahat %70 oluor zırh fakat bizim lodoslar biraz su almakda aciz kalıorlar o yüzden zorlanıoruz
paşam karakterim senindir. ele gerek yok vücudu direk kullan
konfüçyüs
Süper olur abi valla benim için büyük değişiklik olur çok usta elden geçmiş bir şifacı charı
daha ne isterimki sen sanırım bırakdın oyunu geri dönünceye kadar ben takılırım o aradada bir 49 lvl şifacı çıkartırım üstümü ayarlarım abi