Seni de görelim;)javocu yazdı: "Sadece gülüyorum" dediğinde verecek cevabının kalmadığını anlamıştık zaten olur böyle şeyler daha yenisin.
Güle güle git
[Fan Art] Duvar Kağıdı "Cihan-ı HükümraN"
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Re: [Fan Art] Duvar Kağıdı "Cihan-ı HükümraN"
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Javocu Sana Katılmıyorum. Neden ? Çünkü Seçilen Duvar Kağıtlarına İnsanlar Sağ Tıklayıp ''Masaüstü Arka Planı Olarak Ayarla'' Demiyor. Düşüncenin Güzelliği, Konu Bütünlüğü, Temanın İşlenişi Önemli Olan.
Arkadaş Gayet Güzel Yapmış İnşallah Rakiplerin Karşısında Güzel Birşeyler Elde Edersin.
Arkadaş Gayet Güzel Yapmış İnşallah Rakiplerin Karşısında Güzel Birşeyler Elde Edersin.
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Güzel bir çalışma yapmışsın eline sağlık...Tek bir eleştirim olacak sürekli aynı karakterleri kullanıyorsun değişik birşey göremedim açıkcası...Kaybedersen bundan kaybedersin bence.
Fan Art'da başarılar...
Fan Art'da başarılar...
Göster
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Eyvallah, eksik olma.JackGhosen yazdı:Javocu Sana Katılmıyorum. Neden ? Çünkü Seçilen Duvar Kağıtlarına İnsanlar Sağ Tıklayıp ''Masaüstü Arka Planı Olarak Ayarla'' Demiyor. Düşüncenin Güzelliği, Konu Bütünlüğü, Temanın İşlenişi Önemli Olan.
Beğenmene sevindim:) Eleştirine hak veriyorum doğrusu ama kaybetmekle ilgisinin olmadığını düşünüyorum çünkü bunu ilk defa yolladım yarışmaya.Sanalkorkun yazdı:Güzel çalışma yapmışsın eline sağlık...Tek bir eleştirim olacak sürekli aynı karakterleri kullanıyorsun değişik birşey göremedim açıkcası...Kaybedersen bundan kaybedersin bence.
Ayrıca çalışmanı paylaşırsın diye tahmin ediyordum...
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
javocu sen bir çalışma yap da biz de görelim bence?