[Fan Art] Duvar Kağıdı "Cihan-ı HükümraN"
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
[Fan Art] Duvar Kağıdı "Cihan-ı HükümraN"
Fan Art 2011'de "En İyi Duvar Kağıdı" alanında katılmış olduğum "Cihan-ı HükümraN" isimli çalışmam.

- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Re: [Fan Art] Duvar Kağıdı "Cihan-ı HükümraN"
Güzel Gerçekten Çok Beğendim Fakat Bu Haliyle Yolladıysan Yanlış Yapmışsın.
İsmini Koymasan Daha Orjinal ve Sade Olacaktı, Şuan Lonca Adına Hazırlanmış Bir Görüntüsü Var.
Ama Yine de İyi Birşeyler Elde Edeceğine İnanıyorum
İsmini Koymasan Daha Orjinal ve Sade Olacaktı, Şuan Lonca Adına Hazırlanmış Bir Görüntüsü Var.
Ama Yine de İyi Birşeyler Elde Edeceğine İnanıyorum
Gayet güzel beğendim, ama Ghosen'in de dediği gibi "Lonca" adına hazırlanmış bir duvar kağıdı olmuş.
2009-2013
5 senedir var bu yarışma 1 kişi de demiyor ki aga bu nedir. Bıkmadınız mı ordan burdan resimleri kesip üstüne efekt dayamaktan.
Kim bu karmaşık şeyi duvar kağıdı olarak koyar bilgisayarına? Bir kere de şu yarışmada gerçekten duvar kağıdı olarak kullanılacak bir şeyler çıksın ya
Kim bu karmaşık şeyi duvar kağıdı olarak koyar bilgisayarına? Bir kere de şu yarışmada gerçekten duvar kağıdı olarak kullanılacak bir şeyler çıksın ya
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
JackGhosen yazdı:Güzel Gerçekten Çok Beğendim Fakat Bu Haliyle Yolladıysan Yanlış Yapmışsın.
Ama Yine de İyi Birşeyler Elde Edeceğine İnanıyorum![]()
Teşekkür ederim.Gayet güzel beğendim, ama Ghosen'in de dediği gibi "Lonca" adına hazırlanmış bir duvar kağıdı olmuş.
Emin olun ki bende düşündüm.Cihan-ı HükümraN, bu çalışmanın ismi ve üzerinde yazmasının bir sakıncası olasa gerek
javocu yazdı: 5 senedir var bu yarışma 1 kişi de demiyor ki aga bu nedir. Bıkmadınız mı ordan burdan resimleri kesip üstüne efekt dayamaktan.
Duvar kağıdı nasıl yapılır açıklayabilir misin ?
Bilmiyorum nasıl ve ne şekilde baktın çalışmaya... Ayrıca üslup diye birşer var değil mi ? Nahoş bir üslup yerine belki tavsiyede bulanabilirdin...
Duvar kağıdı sade olur. Resmi masaüstüne koyunca simgeler belli olmalıdır resmin üstünde. Bu resim sanki masada ki çorbaya kolun çarpmış çorba resim üstüne dökülmüş gibi karman çorman. Ayrıca 1 tane bile kendi yaptığın bir şey yok.
Yıllardır bıkılmış resimleri kesip koymuşsun. Komutan falan filan hep aynı tırı vırı. Sende suç yok millet böyle alışmış.
Dün gidip baktım fan art köşesine kazanan duvar kağıtlarının biri bile duvar kağıdı olarak masaüstünde kullanılmaz. Karman çorman, görüntü kalitesi yerlerde resimler.
Bu resim en iyi çorba dalında birinci olur. Diğer resimlerde öyle.Ödülünüzde limon olur sıkarsınız üstüne. Hadi bye
Dipnot: 10 sene sonra bile o komutanı ismeti handanı kesip koyacanız dimi
Yıllardır bıkılmış resimleri kesip koymuşsun. Komutan falan filan hep aynı tırı vırı. Sende suç yok millet böyle alışmış.
Dün gidip baktım fan art köşesine kazanan duvar kağıtlarının biri bile duvar kağıdı olarak masaüstünde kullanılmaz. Karman çorman, görüntü kalitesi yerlerde resimler.
Bu resim en iyi çorba dalında birinci olur. Diğer resimlerde öyle.Ödülünüzde limon olur sıkarsınız üstüne. Hadi bye
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Öncelikle konuyu daha fazla kirletmemeni tavsiye edeiyorum.javocu yazdı: Duvar kağıdı sade olur. Resmi masaüstüne koyunca simgeler belli olmalıdır resmin üstünde. Bu resim sanki masada ki çorbaya kolun çarpmış çorba resim üstüne dökülmüş gibi karman çorman. Ayrıca 1 tane bile kendi yaptığın bir şey yok.
Görünen o ki bazı şeylerden nasibini almamışsın.Sanırım bu kuralı sen çıkardın( Duvar kağıdı sade olur )
Yumurtlamayı bilmem ama yumurtadan anlarım.
Yaptığına kolaj (çorba) derler. Sen varolanları düzenlemişsin. Herkes bunu yapıyor zaten. Kendin sıfırdan bir çalışma yaptığın zaman gel. Bu senin yaptığın Mona Lisa'ya bıyık çizip ben yaptım demektir.
Dipnot: Grafik eleştirmeni diye bir şey yoktur.
Yaptığına kolaj (çorba) derler. Sen varolanları düzenlemişsin. Herkes bunu yapıyor zaten. Kendin sıfırdan bir çalışma yaptığın zaman gel. Bu senin yaptığın Mona Lisa'ya bıyık çizip ben yaptım demektir.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Grafik eleştirmeni derken senin o kapasitede olmadığını anlatmaya çalıştımjavocu yazdı:Yumurtlamayı bilmem ama yumurtadan anlarım.
Forum yetkilisi, gereksiz içeriği temizlerseniz sevinirim.
"Sadece gülüyorum" dediğinde verecek cevabının kalmadığını anlamıştık zaten olur böyle şeyler daha yenisin.
Güle güle git
Güle güle git