[Fan Art] Duvar Kağıdı "Cihan-ı HükümraN"

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

[Fan Art] Duvar Kağıdı "Cihan-ı HükümraN"

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Fan Art 2011'de "En İyi Duvar Kağıdı" alanında katılmış olduğum "Cihan-ı HükümraN" isimli çalışmam.

Resim
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: [Fan Art] Duvar Kağıdı "Cihan-ı HükümraN"

Mesaj gönderen JackGhosen »

Güzel Gerçekten Çok Beğendim Fakat Bu Haliyle Yolladıysan Yanlış Yapmışsın.

İsmini Koymasan Daha Orjinal ve Sade Olacaktı, Şuan Lonca Adına Hazırlanmış Bir Görüntüsü Var.

Ama Yine de İyi Birşeyler Elde Edeceğine İnanıyorum ;)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Gayet güzel beğendim, ama Ghosen'in de dediği gibi "Lonca" adına hazırlanmış bir duvar kağıdı olmuş.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
javocu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen javocu »

5 senedir var bu yarışma 1 kişi de demiyor ki aga bu nedir. Bıkmadınız mı ordan burdan resimleri kesip üstüne efekt dayamaktan.

Kim bu karmaşık şeyi duvar kağıdı olarak koyar bilgisayarına? Bir kere de şu yarışmada gerçekten duvar kağıdı olarak kullanılacak bir şeyler çıksın ya
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

JackGhosen yazdı:Güzel Gerçekten Çok Beğendim Fakat Bu Haliyle Yolladıysan Yanlış Yapmışsın.

İsmini Koymasan Daha Orjinal ve Sade Olacaktı, Şuan Lonca Adına Hazırlanmış Bir Görüntüsü Var.

Ama Yine de İyi Birşeyler Elde Edeceğine İnanıyorum ;)
Gayet güzel beğendim, ama Ghosen'in de dediği gibi "Lonca" adına hazırlanmış bir duvar kağıdı olmuş.
Teşekkür ederim.
Emin olun ki bende düşündüm.Cihan-ı HükümraN, bu çalışmanın ismi ve üzerinde yazmasının bir sakıncası olasa gerek ;)İsimde ki anlamı algılayabilmek burda çok önemli.Duvar kağıdında İyi ve kötü olarak hakimiyet kurabilmiş iki sınıf ve bunların Dünya'ya(İstanbul olarakta algılanabilir) Hükmettiğini anlatmak istedim.Bu düşünce olgusu ile ilgili ve onu oluşturanın düşündğü bir şey.Bu şekilde kendi istediğimi yansıttım ;)

javocu yazdı: 5 senedir var bu yarışma 1 kişi de demiyor ki aga bu nedir. Bıkmadınız mı ordan burdan resimleri kesip üstüne efekt dayamaktan.

Kim bu karmaşık şeyi duvar kağıdı olarak koyar bilgisayarına? Bir kere de şu yarışmada gerçekten duvar kağıdı olarak kullanılacak bir şeyler çıksın ya

Duvar kağıdı nasıl yapılır açıklayabilir misin ?
Bilmiyorum nasıl ve ne şekilde baktın çalışmaya... Ayrıca üslup diye birşer var değil mi ? Nahoş bir üslup yerine belki tavsiyede bulanabilirdin...
Kullanıcı avatarı
javocu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen javocu »

Duvar kağıdı sade olur. Resmi masaüstüne koyunca simgeler belli olmalıdır resmin üstünde. Bu resim sanki masada ki çorbaya kolun çarpmış çorba resim üstüne dökülmüş gibi karman çorman. Ayrıca 1 tane bile kendi yaptığın bir şey yok.

Yıllardır bıkılmış resimleri kesip koymuşsun. Komutan falan filan hep aynı tırı vırı. Sende suç yok millet böyle alışmış.

Dün gidip baktım fan art köşesine kazanan duvar kağıtlarının biri bile duvar kağıdı olarak masaüstünde kullanılmaz. Karman çorman, görüntü kalitesi yerlerde resimler.

Bu resim en iyi çorba dalında birinci olur. Diğer resimlerde öyle.Ödülünüzde limon olur sıkarsınız üstüne. Hadi bye

Dipnot: 10 sene sonra bile o komutanı ismeti handanı kesip koyacanız dimi
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

javocu yazdı: Duvar kağıdı sade olur. Resmi masaüstüne koyunca simgeler belli olmalıdır resmin üstünde. Bu resim sanki masada ki çorbaya kolun çarpmış çorba resim üstüne dökülmüş gibi karman çorman. Ayrıca 1 tane bile kendi yaptığın bir şey yok.

Yıllardır bıkılmış resimleri kesip koymuşsun. Komutan falan filan hep aynı tırı vırı. Sende suç yok millet böyle alışmış.

Dün gidip baktım fan art köşesine kazanan duvar kağıtlarının biri bile duvar kağıdı olarak masaüstünde kullanılmaz. Karman çorman, görüntü kalitesi yerlerde resimler.

Bu resim en iyi çorba dalında birinci olur. Diğer resimlerde öyle.Ödülünüzde limon olur sıkarsınız üstüne. Hadi bye

Dipnot: 10 sene sonra bile o komutanı ismeti handanı kesip koyacanız dimi
Öncelikle konuyu daha fazla kirletmemeni tavsiye edeiyorum.
Görünen o ki bazı şeylerden nasibini almamışsın.Sanırım bu kuralı sen çıkardın( Duvar kağıdı sade olur ) :D Gülüyorum sadece, cevap vermeye değer bulmuyorum. Zaten grafik eleştirmeni olamanı da beklemiyorum... Logo sana gülümsüyor ;) Bir de sen kaç teknik(senin tabirinle) biliyormuşsun bakalım görelim ;)
Kullanıcı avatarı
javocu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen javocu »

Yumurtlamayı bilmem ama yumurtadan anlarım.

Yaptığına kolaj (çorba) derler. Sen varolanları düzenlemişsin. Herkes bunu yapıyor zaten. Kendin sıfırdan bir çalışma yaptığın zaman gel. Bu senin yaptığın Mona Lisa'ya bıyık çizip ben yaptım demektir.

Dipnot: Grafik eleştirmeni diye bir şey yoktur.
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

javocu yazdı:Yumurtlamayı bilmem ama yumurtadan anlarım.

Yaptığına kolaj (çorba) derler. Sen varolanları düzenlemişsin. Herkes bunu yapıyor zaten. Kendin sıfırdan bir çalışma yaptığın zaman gel. Bu senin yaptığın Mona Lisa'ya bıyık çizip ben yaptım demektir.

Dipnot: Grafik eleştirmeni diye bir şey yoktur.
Grafik eleştirmeni derken senin o kapasitede olmadığını anlatmaya çalıştım ;) Artık sana başkası cevap versin.Deveye, hendek atlatmaya lüzüm yok...

Forum yetkilisi, gereksiz içeriği temizlerseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
javocu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen javocu »

"Sadece gülüyorum" dediğinde verecek cevabının kalmadığını anlamıştık zaten olur böyle şeyler daha yenisin.

Güle güle git

“Görseller” sayfasına dön