Aile terbiyesinden yoksun biri tanıyın

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ilkeruzz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ATATÜRK & ASİL

Aile terbiyesinden yoksun biri tanıyın

Mesaj gönderen ilkeruzz »

IIxScRuFFyxII nickli sübyan küfür edip kaçmayı çok seven birisidir fotoğrafını çekemedim fakat 26,11,2011 tarihi ve 16:40 dan 17:10 a kadarki konuşmaları bulma imkanı varsa o ufaklıga oyundaki en büyük cezanın verilmesini istiyorum.oyundan kaçtığı için yazdıktan sonra şikayet ulaştımı ulaşmadımı bilemiyorum o sinirle dikkat edemedim.Sunucudaki arkadaşlarada bu şahsiyet ve kişilik yoksunundan uzak durmalarını tavsiye ediyorum.
Adam ol canımı al, Aksi takdirde evine gömer üstüne beton döker tepesinede bayrağımı dikerim...!!!
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Aile terbiyesinden yoksun biri tanıyın

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

ilkeruzz yazdı:IIxScRuFFyxII nickli sübyan küfür edip kaçmayı çok seven birisidir fotoğrafını çekemedim fakat 26,11,2011 tarihi ve 16:40 dan 17:10 a kadarki konuşmaları bulma imkanı varsa o ufaklıga oyundaki en büyük cezanın verilmesini istiyorum.oyundan kaçtığı için yazdıktan sonra şikayet ulaştımı ulaşmadımı bilemiyorum o sinirle dikkat edemedim.Sunucudaki arkadaşlarada bu şahsiyet ve kişilik yoksunundan uzak durmalarını tavsiye ediyorum.
Bu oyunda aile terbiyesi alan kaç kişi var ki ? Parmakla gösterilebilir anca. Hepsi dışlanmış küçük mahalle çocukları :) İlerde bir cacık olamazlar evlat olsa sevilmezler :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Aile terbiyesinden yoksun biri tanıyın

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Bu gibi durumları Şikayet Et butonu ile bize bildirmeniz yeterli olacaktır. Bu eylemi gerçekleştirmeniz durumunda gereken ceza verilecektir. Bundan emin olabilirsiniz.

İyi forumlar.
ResimResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön