Aile terbiyesinden yoksun biri tanıyın
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ATATÜRK & ASİL
Aile terbiyesinden yoksun biri tanıyın
IIxScRuFFyxII nickli sübyan küfür edip kaçmayı çok seven birisidir fotoğrafını çekemedim fakat 26,11,2011 tarihi ve 16:40 dan 17:10 a kadarki konuşmaları bulma imkanı varsa o ufaklıga oyundaki en büyük cezanın verilmesini istiyorum.oyundan kaçtığı için yazdıktan sonra şikayet ulaştımı ulaşmadımı bilemiyorum o sinirle dikkat edemedim.Sunucudaki arkadaşlarada bu şahsiyet ve kişilik yoksunundan uzak durmalarını tavsiye ediyorum.
Adam ol canımı al, Aksi takdirde evine gömer üstüne beton döker tepesinede bayrağımı dikerim...!!!
Re: Aile terbiyesinden yoksun biri tanıyın
Bu oyunda aile terbiyesi alan kaç kişi var ki ? Parmakla gösterilebilir anca. Hepsi dışlanmış küçük mahalle çocuklarıilkeruzz yazdı:IIxScRuFFyxII nickli sübyan küfür edip kaçmayı çok seven birisidir fotoğrafını çekemedim fakat 26,11,2011 tarihi ve 16:40 dan 17:10 a kadarki konuşmaları bulma imkanı varsa o ufaklıga oyundaki en büyük cezanın verilmesini istiyorum.oyundan kaçtığı için yazdıktan sonra şikayet ulaştımı ulaşmadımı bilemiyorum o sinirle dikkat edemedim.Sunucudaki arkadaşlarada bu şahsiyet ve kişilik yoksunundan uzak durmalarını tavsiye ediyorum.
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Aile terbiyesinden yoksun biri tanıyın
Merhaba,
Bu gibi durumları Şikayet Et butonu ile bize bildirmeniz yeterli olacaktır. Bu eylemi gerçekleştirmeniz durumunda gereken ceza verilecektir. Bundan emin olabilirsiniz.
İyi forumlar.
Bu gibi durumları Şikayet Et butonu ile bize bildirmeniz yeterli olacaktır. Bu eylemi gerçekleştirmeniz durumunda gereken ceza verilecektir. Bundan emin olabilirsiniz.
İyi forumlar.