hata

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
acerx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

hata

Mesaj gönderen acerx »

arklar istanbul.exe sildim launcer çalıştırdım olmadı oyunu sildim tekrar yükledim olmadı ne yapabilirim sürüm eski dior
Kullanıcı avatarı
acerx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: hata

Mesaj gönderen acerx »

ya lütfen bişe yazın :( :(
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PENTRAGON »

acerx yazdı:ya lütfen bişe yazın :( :(

oyunu kaldırıp sosyal aktivelere katılma zamanı pc başında durma dışarı çık hayatla tanış
Kullanıcı avatarı
acerx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen acerx »

off ben dışarda gezmem sosyal aktivite yapmam ne yapabileceğimi söylersen sevinirim
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

acerx yazdı:off ben dışarda gezmem sosyal aktivite yapmam ne yapabileceğimi söylersen sevinirim

bak o zaman şöyle yap bazı kızlar bilgili erkeklerden hoşlanır kapat pc yi okulundaki kütüphaneden bir kitap al bilmediklerinin altını çiz pc yi aç o kelimenin anlamını öğren yarın arkadaşlarınla konuşurken o kelimeyi araya sıkıştır o ne lan diceklerdir,sen açıklayacan tabi bunları hoşlandığın veya etkilemek istediğin bir kız geçerken veya ordayken yap bak gör o zaman sosyal aktiviteleri bir bakmışsın bir gün şu sesleri duyarsın oww yeaaaah sonra beni hatırlamıyacağın aşikar bana bunu öğreten kişiye sağ ol dicen hayatını kurtarıyom lan daha ne istiyon
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen qwertoy »

PENTRAGON yazdı:
acerx yazdı:off ben dışarda gezmem sosyal aktivite yapmam ne yapabileceğimi söylersen sevinirim

bak o zaman şöyle yap bazı kızlar bilgili erkeklerden hoşlanır kapat pc yi okulundaki kütüphaneden bir kitap al bilmediklerinin altını çiz pc yi aç o kelimenin anlamını öğren yarın arkadaşlarınla konuşurken o kelimeyi araya sıkıştır o ne lan diceklerdir,sen açıklayacan tabi bunları hoşlandığın veya etkilemek istediğin bir kız geçerken veya ordayken yap bak gör o zaman sosyal aktiviteleri bir bakmışsın bir gün şu sesleri duyarsın oww yeaaaah sonra beni hatırlamıyacağın aşikar bana bunu öğreten kişiye sağ ol dicen #@!? hayatını kurtarıyom lan daha ne istiyon
Haha adamsın :D
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Kullanıcı avatarı
acerx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen acerx »

anlamıyonmu ya ne yapabileceğim iönerirsen seviniriym ben karı kız peşinde değilim
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

acerx yazdı:anlamıyonmu ya ne yapabileceğim iönerirsen seviniriym ben karı kız peşinde değilim
senin kafana edeyim o zaman yada demek istediklerimi kavrayamıyorsun bir hayal etmeyi bile denememişin belli hadi çözümü söyleyim kopya çekerek sobee dosyasındaki istanbul exe i silip oyuna giriyormuşun

he birde bunu yaptığında olmadıysa c klasöründeki oyunu silip default klasörüne kuruyormuşun öyleymiş
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Arkadaşlar dalga geçmeyi bırakıp yardımcı olursanız daha yapcısı olursunuz , oyunu program ekle kaldır seçeneğinden kaldırmayı dene eğer olmazsa C klasöründen " Sobee " dosyasını silmeyi deneyebilirsin .

İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

efsaneottoman yazdı:Arkadaşlar dalga geçmeyi bırakıp yardımcı olursanız daha yapcısı olursunuz , oyunu program ekle kaldır seçeneğinden kaldırmayı dene eğer olmazsa C klasöründen " Sobee " dosyasını silmeyi deneyebilirsin .

İyi Forumlar.

nereye kadar oyun biraz dışarı çıkıp hava alsın çocuk fesat birşey söyledik sanki

“Genel Etkileşim” sayfasına dön